Pár informací před koupi iPhone 3G

vše co vás napadne
Odpovědět
zinglbee

Pár informací před koupi iPhone 3G

Příspěvek od zinglbee »

Příští týden bych si měl jít koupit Apple iPhone 3G a měl bych na Vás zkušené iPhonáře pár otázek, protože kamarádi a ostatní co znám, mě pořád vrtaj např. do HTC Touch Diamound, a tak bych chtěl znát Váš názor:
1) Nelitujete koupi iPhone?
2) Koupili by jste v dnešní době nějakýho jinýho konkurenta?
3) Máte proti iPhonu nějaké výhrady? (jestli opomenem MMS, Videohovory atd.)
4) Stačí vám 8GB verze? Nepočítám takové ty "Max uživatelé", kteří mají 16GB hudby
5) Všechny články o Jailbreaku jsem si přošel a většina uživatelů tvrdí, že iPhonu bez Jailbreaku je jen na 30% využívanej. Po instalaci Jailbreaku, můžu zase nainstalovat oficiální firmware ze zálohy iPhonu kdy ještě neměl Jailbreak a operátoři nic neví, že ano?
To je asi vše, možná jse ještě na něco zeptám. Předem díky za odpovědi.

Pesun do Vse ostatni, na fore sa podobne veci riesia! Nie je to ziadna Novinak! Bud rad, ze som to nezamkol! Paly

pc_master

Re: Pár informací před koupi iPhone 3G

Příspěvek od pc_master »

Rozhodně nelituji. Co považuji na iPhone 3G za nejlepší je krásný velký displej což najde využití ve všech oblastech (filmy - SUPER :!: , dokumenty, internet, hry a aplikace). Všechno je mnohem přehlednější a "čistější"...Proto bych nešel do jiného telefonu resp. PDA...

Co se týče MMS, videohovoru. TOM-TOM atd. jasně chybí to, ale nové aplikace jsou každým dnem...Zrovna včera se objevilo oficiální ICQ a bude toho víc a víc...iPhone má s hlediska programu téměř neomezený potenciál...je to v podstatě stroj běžící na Unixu...Takže jsem v tomhle ohledu velký OPTIMISTA :-)

Také se po nahrání aplikací nezačne zpomalovat jako mi to předtím dělal např. Glofisch X500 běžící na Windows Mobile 6 :-(

zinglbee

Příspěvek od zinglbee »

Díky za informace, PDA co mají WM mi příjdou nepřehledný a až moc složitý. Jo a jenom, měl jsem stim Jailbreakem pravdu? :?:

oldrich.mladek

Příspěvek od oldrich.mladek »

1) Nelituji, nikdy mi tak dobře telefon nesedl jako iPhone.
2) Nekoupil, nic mne nezaujalo tak, jako iPhone.
3) Snad jen by se hodilo občas oficiálně mít multitasking (běh aplikací na pozadí, např. ICQ aplikace)
4) Měl jsem iPhone 1 s 16 GB a nevyužil jsem to, proto iPhone 3G jsem koupil "jen" s 8GB a bohatě mi to stačí.
5) No tak 50% si myslím, ale třeba já už ani Cydii a Installer nepoužívám, mám jen češtinu a úpravu vzhledu s pomocí JB.
Operátoři nic nezjistí když se udělá restore na oficiální FW., už jsem reklamoval iPhone 3G skrz prach pod sklíčkem a na nic nepřišli že jsem tam měl dřív JB fw.
Naposledy upravil(a) oldrich.mladek dne sob led 24, 2009 1:11 pm, celkem upraveno 1 x.

JC_Gucci

Příspěvek od JC_Gucci »

1) Naopak, cim dyl ho mam, tim z nej mam vetsi radost. Jedna z nejlepsich koupi v zivote.
2) Moc se v telefonech neorientuju, ale Omnie vypada fajn a ma par funkci ktery ji zavidim.
3) Vetsina nejvetsich problemu jde nejak spravit pomoci JB, nebo jsou na nejlepsi ceste.
4) 8 GB je malo. Nevim co znamena MAX uzivatele, ja mam hudby stovky GB, takze svuj vyber v iphonu menim velmi casto. 16 GB mi prijde akorat. Vejde se mi tam mnoho aplikaci z cydie a appstore, hudby aby me do ctrnacti dnu neomrzela a par dilu serialu a film, kdybych nekde skejsnul.
5) Abno mas pravdu. Kdykoliv muzes JB restorovat zpet na oficialni FW

zinglbee

Příspěvek od zinglbee »

Díky všem za odpovědi. A asi ste mě utvrdili, že si prostě musim koupit :) Jestli ještě něco máte, tak napiště ať vi co nejvíc :wink:

Domingo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Domingo »

1, Absolutně toho nelituji. Jsem za iPhone neskutečně moc rád. Jiný telefon bych nechtěl.
2, NE!Třeba nějaké HTC? jeho mínusy? - Značka, design, funkce..pomalý sowtware. ...určitě ne!NIKDY!
3, Výhrady? JE pravda třeba bluteooh chybí, ale mě to vůbec nevadí. Často se také velmi kritizují SMS zprávy, ale mě to naprosto vyhovuje. Je to velmi přehledné a rychlé ;)
4, Já osobně mám 8gb a stačí mi to bohatě :) A to mám dost aplikací, fotek, hudby...
5, Jailbreak? STrašně jsem se bál..opravdu. Stačilo mi když jsem všude četl, jak se stratí záruka a už jsem na JB ani nepomýšlel. Jenomže pak jsem dále četl a četl a zjistil jsem, že se dá udělat jedna věc, která se nazývá "RESTORE" a proto jsem tedy neváhal.
Od včerejška mám JB a jsem naprosto spokojen! JE to pro mne jako když si koupím nový mobil :)
Tod vše ;)
iPhone 3G 8GB

Obrázek
Obrázek

jirkus

Příspěvek od jirkus »

Občas skřípu zubama, když zjistím, že na IP zase něco nejde (nebo jen napůl), ale musím uznat, že ten telefon a jeho koncept je nadčasový, neustále se vyvíjí a konkurenci bude ještě nějakou dobu trvat než vyrobí něco srovnatelného.

Stopa

Příspěvek od Stopa »

1) nelutujem, som plne spokojny
2) relativne sledujem konkurenciu, mal som moznost sa s nimi pobavit ale nemenil by som, to ovladanie je neporovnatelne "once you pop, you cant stop", rychlost a celkovy "feel" detto
3) vzdy ked narazim na nieco voci comu mam vyhrady tak najdem na cydii riesenie :lol:
4) mam 16 GB takze sa nevyjadrim
5) diskutabilne, ale este som nepocul o pripade neuznania reklamacie pre jailbreak

domca456

Příspěvek od domca456 »

Jo je to tak kdyz des na iphone forum tak te vsichni nuti koupit iphone ale kdybys sel na nejaky HTC forum tak te tam zase donuti si koupit HTC
ale rozhodne doporucuju iphone hlavne kvuli dobremu a prehlednemu ovladani

zinglbee

Příspěvek od zinglbee »

Všem děkuji za odpovědi.
Ano asi to tak je, když vlezeš na HTC forum, tak ti vnutěj HTC, když na iPhone forum tak iPhone. Ale když se podíváš na počet uživatelů (přes 8500) tak to asi vypovídá o tom, že iPhone je v něčem oblíbenější čí lepší.

dodulo
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od dodulo »

ja som rozmyslal este nad samsungom omnia i900 ale nelutujem moju volbu :)
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak

Stopa

Příspěvek od Stopa »

tak tym poctom uzivatelov sa neriad, napriklad britney spears ma velmi vela fanusikov a nedovolim si ani zdaleka tvrdit ze ma kvalitnu hudbu :lol:

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

určitě se nedá říct že iphone je dokonalé zařízení .. osobně a já bych měl být jako "táta" iphone :) naprosto ortodoxní, i přes to mě iPhone někdy hrozně leze na nervy .. nepoužívám exchange, mobileme a podobné věci, prostě hodně volám a používám intenzivně kalendář a email pouze když nejsem na MB.. pro mé potřeby iPhone plně vyhovuje, pouze baterka je děs nabíjím denně.. ble

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

mno to se mi právě moc nechce, proto když jsem mimo ČR nebo někde na služebce má druhý mobil ..

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

Odpovědět