Opětovná aktivace iPhone

vše co vás napadne
Odpovědět
Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Opětovná aktivace iPhone

Příspěvek od Gekko gecko »

Stala se mi zvlastni vec a zatim jsem o ni neslysel.
Dnes jsem se vratil k Jailbreaku,ta rychlost tak tragicka neni a kdyz neinstaluje Winterboard a podobne utility oproti no JB se nezmeni.

Udelal jsem klasicky RESTORE pres iTunes,po jeho probehnuti iPhone aktivoval,pro jistotu restartoval a provedl Jailbreak pomoci vyborneho QuickPWN 2.2-jak jinak.
Jakmile byl JB hotovy nasledoval dalsi restart iPhone a pak synchronizace aplikaci a her z appstore a samozrejme veskerych medii zcela nanovo tedy nepouzil jsem puvodni zalohu.
Kdyz bylo po par minutach vse hotovo,spustil jsem Cydii ona obnovila zdroje a ja nainstaloval MxTube a BossPrefs potom nasledovalo spusteni Installeru kde jsem jen pockal az se obnovi zdroje co se zacaly samy stahovat,zadnou aplikaci jsem pomoci nej neinstaloval.

Po dokoceni vsech tehle kroku jsem spokojene vypnul PC i iPhone a sel se mrknout na zpravy.
Kdyz zpravy skoncily vratil jsem se a iPhone zapnul...celkem jsem se vydesil protoze me uvital znamy aktivacni screen s kablikem,ikonou cd a napisem iTunes,nastesti iunes iP nasly a aktivovaly ale je to divny....ze by v tom mel "prsty" neprilis popularni Installer? ktery pochazi jeste z dob FW1.xx a nova verze neni jeste odladena?

Jailbreak jsem uz parkrat delal ale vzdy jen se zaskrtlou ikonkou Cydie,installer jsem zkusil pouze jednou.

Stalo se nekomu neco takoveho a mam pro jistotu JB udelat jeste jednou?
Nerad bych aby me nekde iPhone nechal ve "sytchu".
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2

TomasHolu

Re: Opětovná aktivace iPhone

Příspěvek od TomasHolu »

Mě se to už stalo taky a stačilo jenom iPhone vypnout a znovu zapnout. Proč se to děje ale netušim. Mam iPhone 3G FW 2.2 JB jenom s Cydii, Instaler jsem nedával

sony123
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od sony123 »

Aj mne to spravilo.

William

Příspěvek od William »

Mne sa stalo to isté stalo akurát včera len neplatí toto:
nastesti iunes iP nasly a aktivovaly

Teraz keď zapnem iPhone tak tam mam tu obrazovku z USB kablom.. Keď teda pripojim iPhone k itunes tak vypíše toto: The iPhone "iPhone" could not be activated becaus the activation information was invalid. Please try again later. Nevedel by mi niekto pomoct?
iPhone je oficialne kupeny v SK Orange.

MiTo
Host
Host

Příspěvek od MiTo »

Tak to se mi stalo taky. Odpověď znám. Restartoval jsem PC - znova restore ale z DFU modu přes iTunes jinak se iTunes nechytaly- po restore musíš v iTunes aktivovat iPhone aktivace SIM karty a jako nový Iphone - pak spustit Qpwn a udělat Jailbreak.Pak jede vše jak má včetně operátora. Enjoy :lol:
iPhone 3G 8GB black - T-mobile - - Fw 3.0
Spousta lidí zná cenu věcí - ale nezná jejich hodnotu O.W

William

Příspěvek od William »

aj by som to tak spravil lenže keď pripojím iP k itunes tak mi vypíše ťo čo som napísal a bielu obrazovku teda restore nieje možný.

MiTo
Host
Host

Příspěvek od MiTo »

Psal jsem ti - přes DFU mod - uvidiš že ti ho iTunes najdou. Čti vše co jsem ti napsal . Musí to být DFU!!!! ne recovery mod. Opravdu ti to pujde. Stalo se mi to tak to zkus jinak máš doma těžítko za x tisíc. Pohledej tu na foru jak přejít v iPhonu do DFU modu. Enjoy. :lol:
iPhone 3G 8GB black - T-mobile - - Fw 3.0
Spousta lidí zná cenu věcí - ale nezná jejich hodnotu O.W

dvoraksk8

Příspěvek od dvoraksk8 »

zdravim..tak se mi to vcera stalo taky...mam iphone 2G a mel sem fm 2.2 po pokusu o JB mi zustal na lockscreen jen obrazek s kablikem a iTunes,delal sem restore v DFU modu,ale nepomohlo to......muzu prijimat hovory a muzu taky volat,kdyz vytukam cislo ,ale to je tak vsechno.....a v iTunes je furt hlaska......
The SIM card inserted in this iPhone does not apper to be supported.
Only compatible SIM cards from a supported Carrier may be used to activate iPhone. Please insert the SIM card that came with your iPhone or visit a supported Carriers store to receive a replacement SIM card.

......a fakt vubec nevim co s tim.....,prosim poradte...

dvoraksk8

Příspěvek od dvoraksk8 »

tak uz sem na to prisel...jednoduse sem dal QuickPwn 22 a tam dal unlock....vsechno o.k. :D

I přes časový odstup mezi svými příspěvky je musíš sloučit do jednoho, pokud jsi jediný, kdo reaguje. Provádí se to pomocí funkce Upravit. Pak napíšeš Edit: a pokračuješ dál. Pamatuj si to a případně si přečti FAQ, kde to je uvedeno jako jedna ze zásad pro postování příspěvků. Příště ti to smažu bez výstrahy. Beavers.

emkay
Host
Host

Příspěvek od emkay »

tak to je jasny, kdyz mas 2G.. tak jsi mel dat Unlock :lol: :lol:

Apple iPhone 4 / fw 4.2.1 NON JB Obrázek
Apple Macbook Aluminium / 2.4Ghz Obrázek

William

Příspěvek od William »

Ospravedlňujem sa to DFU som si naozaj nevsimol. Uz je vsetko OK.

benedy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od benedy »

Já se setkal s tím že iPhone ne a ne Aktivovat,vyzkoušel jsem více simkaret a stále bez ůspěchu.
Takže to vypadá na servis,na nic jiného jsme nepřišly.

ACejsi

Příspěvek od ACejsi »

quickpwn ti ho pri JB aj aktivuje, tiež som mal tento istý problém...

Paly
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od Paly »

bendy, mas telefon kupeny u operatora va CR alebo na SVK na zmluvu? Pokial ano tak ho musis aktivovat s tou kartou s ktorou bol zakupeny iPhone alebo servis.
Pokial si ho kupil od ruky a nemas original SIM kartu, ktora bola vydana pri podpisanie zmluvy tak Ti ostava len jailbreak. :)
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

lukas26
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od lukas26 »

Paly: nevím teda, známý koupil iPhone od Vodafone, vůbec ho nezapínal, koupil ho ne na smlouvu, prostě jen foun, dal ho mně a já ho zaktivoval se svojí SIMkou...tak nevím, jak jsi to myslel...
jako že teď kdyby byl třeba zaktivovat, tak to půjde jen s mojí SIMkou? to se mi nezdá...

Odpovědět