Problém s dočasným číslem v iPhonu

vše co vás napadne
Zamčeno
ksavier

Problém s dočasným číslem v iPhonu

Příspěvek od ksavier »

Přešel jsem z Vodafone na O2. Přenos čísla byl úspěšný. Během přenosu jsem dostal tzv. "dočasné číslo", abych mohl iPhone používat i tak. Poté, co bylo číslo přeneseno, když si najedu na Settings-Phone (objeví se zmeškané hovory atd.), tak je úpně nahoře zobrazeno My number. To číslo je ale stále to dočasné. Nevím jak to změnit. Nešlo by to nějak při synchronizaci v iTunes? Nebo se to dělá jinak?

Prosím, poraďte. Díky

dodo_mt
Starý pes fóra :)

Re: Problém s dočasným číslem v iPhonu

Příspěvek od dodo_mt »

Musis vlozit svoju sim kartu do ineho telefonu napriklad do SE a tam zmenit to cislo v nastaveniach. Reset nastaveni ti nepomoze to len do predu upozornujem.

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

ksavier

Příspěvek od ksavier »

No, tam muselo dojít asi k chybnému přenosu čísla. Dále jsem totiž zjistil, že nemohu telefonovat, ale hovory přijímat můžu, což je divné.

EDIT: 27.1.09 - 1.09

Mohl bys to s tou změnou čísla v "nastavení" specifikovat trochu blíže? Domnívám se, že každý telefon to neumí...

Díky, k.

edituj svoje posty ak su starsie tak tam dopis datum a cas. dodo

dodo_mt

Příspěvek od dodo_mt »

Neviem ti to popisat blizsie... lebo neviem aky typ telefonu mas... Ale hladaj v nastaveniach zmenu telefonneho cisla alebo vlozenie telefonneho cisla...

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

ksavier

Příspěvek od ksavier »

3.2.2009 - 10:19

Vyřešeno

k.

Lock. dodo

Zamčeno