Problém s funkčností wi-fi - v iP se přestala objevovat

vše co vás napadne
Odpovědět
couplu
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Problém s funkčností wi-fi - v iP se přestala objevovat

Příspěvek od couplu »

Zdravím všechny, mám takovej dotaz, jestli se někde v iP dají najít wi-fi sítě, na kterých jsem byl už připojenej někdy v minulosti, třeba kde se dají odstranit nebo i přidat sitě a tak - něco podobnýho jako je na PC.?
A ještě by mě společně s tímhle zajímala jedna drobnůstka, na iP se mi přestala z ničeho nic objevovat moje domácí wi-fi, normálně vše jelo, tak jak mělo, ale z ničeho nic, iP se mi na wi-fi nepřipojí ani ji nenajde...?
děkuji moc
Naposledy upravil(a) couplu dne stř bře 11, 2009 7:26 pm, celkem upraveno 2 x.
iPhone 4S 16GB
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Nano 6 8GB -> iWatch
MacBook Air 11,6" 64GB, model 2010

couplu
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Re: dotaz ohledně wi-fi

Příspěvek od couplu »

Děkuji... ale bohůžel tohle není to co jsem potřeboval vědět, to že si iP zachovává automaticky hesla v sobě to vím, wi-fi mi doma jela skoro rok, ale teďka prostě z ničeho nic ji iP nevidí vůbec, ani když najedu do jiné wi-fi a dám ji hledat ručně, nechápu proč.?
Naposledy upravil(a) couplu dne stř bře 11, 2009 7:26 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone 4S 16GB
iPod Shuffle 1 512MB

pe.kova
Starý pes fóra :)

Re: Problém s funkčností wi-fi - v iP se přestala objevovat

Příspěvek od pe.kova »

zkus na iPhone vypnout a zapnout WIFI, nebo restartovat iPhone a případně vypnout a zapnout doma WIFI. Pokud to i nadále nepůjde napiš
Pokud něco potřebujete, zkuste nejdříve použít funkci hledat 8).
iPhone 4 4ever (NOW Available)

couplu
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od couplu »

Zdravím, tak jsem zkusil restartovat iP, zapnout vypnout router a Wi-Fi na iP a stále nic, tak jsem zkusil udělat i restore, ale nic se neděje... Wi-Fi 100% funguje, protože je na ni napíchlej můj notes, ANDROID G1, bráchova NOKIA N95 a sem tam i tatikova NOKIA 5800.
Je divný, že iP se tváří jak kdyby Wi-Fi stále hledal, pořád se tam motá to kolečko a když tam jiné Wi-Fi, tak to nejde vůbec...

Bohůžel mi sem nejde vložit screen, nechápu proč
iPhone 4S 16GB
iPod Shuffle 1 512MB

Paly

Příspěvek od Paly »

Skus zadat manualne nazov Tvojej WiFi-ny, mozno je Tvoj iPhone trocha mimo z tej wifi. Alebo vyresetuj nastavenia routra, popripade nanut routru Mac adresu Tvojeho iPhone.
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

couplu
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od couplu »

To je právě to co mi nejde - zadat to ručně do iP, protože díky tomu, že pořád jako kdyby hledal, načítal, tak prostě i když zadám ručně síť, tak iPhone neudělá absolutně nic, ani nenapíše, že síť nenašel nebo že se nedá připojit nic, jen píše... PŘIPOJUJI..., ale když to takhle nechám třeba 30minut, nic se nestane
iPhone 4S 16GB
iPod Shuffle 1 512MB

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

udelej to obracene, at ti najde sit a pripoj se na ten router a povol MAC adresu, tak jsem to musel udelat ja, potom k te MAC adrese prirad statickou LAN IP a tu nadatluj do iphonu... jeste jsem musel resetovat router, po resetu budes muset stejne zadavat novy nazev site heslo atd atd, tak to tak udelej treba to zabere

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

couplu
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Re: Problém s funkčností Wi-Fi - v iP se přestala objevovat

Příspěvek od couplu »

Dneska jsem přišel na další nepříznivý objev... Nejede mi ani Wi-Fi ve škole... Když jsem mimo dosah všech Wi-Fi, iPhone je klidnej nic nehledá, nenačítá, jen občas vždy po chvílu prohledá, jestli se neobjevila nějaká Wi-Fi, což je normální, ale jakmile jsem v prostoru, kde nějaká Wi-Fi je (zkoušeno doma a ve škole, kde mi Wi-Fi jeli), tak iP pořád jakoby hledal a hleda a načítal, ale nic se neděje, nechápu to... Prováděl jsem už i restore, ale uvedl jsem iP jako ten co už iTunes zná, možná kdybych zkusil znova restore a uložil iP jako nový, tak by to k něčemu pomohlo, ale problém je v tom, že tím, že mi nejede Wi-Fi, tak nemám OPEN SSH, abych se dostal do iP přes počítač a zkopíroval si čísla do PC a v PC nikde můj seznam kontaktů nemám, takže netuším jak chybu opravit...?

EDIT: tak jsem provedl restore a uložil iPhone jako nový, ale i tak problém stále přetrvává
iPhone 4S 16GB
iPod Shuffle 1 512MB

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

mozna se trosku bojim ze mas wi-fi prijimac v iphonu v haji v tom pripade ... :(

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

skus v iphone Reset Network Settings. Poriadne skontroluj nastavenie WiFi routeru, ci nemas zapnute skrytie routeru (potom sa skutocne nebjavuje v iphone jej meno), skontroluj log v routeri, ci sa MAC adresa iphone v nom vobec objavuje.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

couplu
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od couplu »

Reset Network Settings jsem už taky zkoušel... a s routerem nic neprovedu, protože vždy s ním něco dělala jen firma, od které máme net, já jsem v něm vůbec nevyznám

EDIT: tak jsem zkoušel další Wi-Fi, která v pohodě jela a iPhone je zase nenajde, ale je to divný, když v dostahu není Wi-Fi síť, tak iPhone jen jakoby vždy po chvilce hledá, ale když v okruhu Wi-Fi je a iPhone ji vidí, nepřestane vyhledávat a vyhledává pořád...
iPhone 4S 16GB
iPod Shuffle 1 512MB

Odpovědět