Hlavně to neberte jako reklamu, vzal jsem nejlevnější zboží, jaké bylo na internetu dostupné .
Tak k věci, zaujalo mě zboží na této stránce: http://vychytane-darky.cz/sluchatko-blu ... p-105.html
Přijde mi to docela stylový, co myslíte? Nemáte s tím někdo zkušenosti? Jak to funguje a jak jste spokojeni?
Může to být docela sranda . Asi si to koupim .
Nemáte někdo zkušenosti s bluetooth sluchátkem?
Re: Nemáte někdo zkušenosti s bluetooth sluchátkem?
Mam od SE, a funguje v pohode, jeste vim ze i ty od nokie chodi, jestli dela apple nejake netusim, ale co mam skusenost, hadsfree na BT chodi zatim secky co sem dostal do ruky.
-
- Starý pes fóra :)
OT:
a budu jak mach a šebestová a jejich utržené sluchátko
představte si že jedete plnou tramvají nebo busem, někdo vám zavolá a vy vytáhnete tohle sluchátko. Co si pak lidi o vás maj myslet
a budu jak mach a šebestová a jejich utržené sluchátko
představte si že jedete plnou tramvají nebo busem, někdo vám zavolá a vy vytáhnete tohle sluchátko. Co si pak lidi o vás maj myslet
-
- Moderator fóra
Tohle už je hodně starej fór a vůbec ne originální. Miniaturizace mobilů postupuje, a proto si někdo s sebou bude nosit tento mikrotelefon, jak je jeho správný název. Přijde mi to stejně ujeté jako nosit venku obrovitá sluchátka k přehrávači, který je v kapse.
Nejsou tam rozměry. Kdyby měřil 8 cm, proč ne?