Bych si dovolil polemizovat s Ronyho textem, ze za to muze total commander.
Sam mam zhruba 70 domen, v podstate kazdych 10 hostuje jinde. Pouzivam taky total commander, a kdysi, MOU blbosti se mi stalo:
Total Commander pouziva na ukladani FTP uctu soubor, neco.ini, a ten si bud ulozi do adresare windows, nebo si ho muzete poslat libovolne po HDD kam je libo. Muj problem nastal kdyz jsem si nainstaloval StrongDC, a blbec jsem nasdilel i ten soubor neco.ini. A bylo to. Jelikoz si tam ukladam i hesla, nebylo pro kohokoli problem dat si na StrongDC vyhledat prave tenhle soubor, a verte mi bylo jich pozehnane, takze nakonec jsem na VSECH ulozenych FTP menil hesla, a od te doby je klid. Vsem bych doporucil, davejte si pozor kam ukladate konfiguracni soubory od Total Commandera, protoze sam o sobe to neni vubec spatny nastroj, ale proste velice casto je chyba mezi zidli a klavesnici.
Jinak napriklad na zavirovanem free pipni jsem neustale pridavani cehosi (textu) do index.php vyresil zamcenim souboru jen na cteni, cimz sice apache soubor otevre, zapise, ale neulozi takze index.php zustane cisty a spustene skripty na ostatnich strankach si muzou trhnout nohou
Jinak sam provozuju svuj server s apachem, php, mysql a dalsim, tj si myslim ze malicko vim o cem mluvim, i kdyz jsem jinak lama.
Reakce na: Podezřelá útočná stránka a Total Commaner
- rony
- Klub čistého iOS
Re: Reakce na: Podezřelá útočná stránka a Total Commaner
TC mal do poslednej verzie problem s tym suborom s heslami. Ak si mal v PC trojana, tak si tie hesla cielene vyberal. Je to znama a medializovana chyba. Iba reprodukujem, TC sa snazim nikdy nemat na pocitacoch, som priaznivec FAR commanderu. Iste, nakazenie index.php moze prist aj prostrednictvom hostingu, ak jednoducho umozni vstup do zloziek inych pouzivatelov.
Jednoznacny liek je zamknut prislusne subory.
Moja rada ako dosiahnut napravu spociva v ukonceni publikovania clankov na iphone.cz - ked majitela nic netlaci k rieseniu problemu, tak problem s protestom redaktorov ho donuti. A ked nie, tak co uz s tym, ze? Hlavne by som publikoval k problemu clanok priamo na iphone.cz, kde by sa k existenciu problemu priznalo a konecne by sa utali tu na fore publikovane "objavy", ze je kdesi virus.
Jednoznacny liek je zamknut prislusne subory.
Moja rada ako dosiahnut napravu spociva v ukonceni publikovania clankov na iphone.cz - ked majitela nic netlaci k rieseniu problemu, tak problem s protestom redaktorov ho donuti. A ked nie, tak co uz s tym, ze? Hlavne by som publikoval k problemu clanok priamo na iphone.cz, kde by sa k existenciu problemu priznalo a konecne by sa utali tu na fore publikovane "objavy", ze je kdesi virus.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Starý pes fóra :)
Re: Reakce na: Podezřelá útočná stránka a Total Commaner
Muj webhosting to vyresil razne, proste zavedl restrikci na pristup na FTP, zakazal vse a pokud nekdo chce na FTP, musi si povolit IP adresu, ze ktere se loguje. Jednoduche a mimoradne ucinne ;) ..
Ad publikovani na iPhone.cz: vyresil jsem to stejne, pristup majitele me nas*al natolik, ze jsem prestal clanky psat. Take jednoduche a ucinne ;) ..
Ad publikovani na iPhone.cz: vyresil jsem to stejne, pristup majitele me nas*al natolik, ze jsem prestal clanky psat. Take jednoduche a ucinne ;) ..