iPhone 3GS a T-Mobile

vše co vás napadne
Odpovědět
beky02
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

iPhone 3GS a T-Mobile

Příspěvek od beky02 »

Minulý týden jsme uzavřeli smlouvu s T-Mobile, ve které máme dostat v rámci smlouvy 3x iPhone 3G. Dneska mi volal jejich obchodní zástupce, že už iPhone 3G nemají skladem (že by jen pro firemní zákazníky?) a že od července budou nabízet nový iPhone 3GS. Ptal jsem se na cenu, zda nebude předražený a co to vlastně pro nás znamená. Odpověděl mi, že by se v rámci naší smlouvy nemělo nic změnit, tedy cenově, ale jistej si není. Možná, že bude o něco málo dražší, ale sám přesně neví o kolik, ale předpokládá, že by rapidní navýšení ceny němělo být.

Já osobně si také myslím, že by se neměla navyšovat ceny, když sám Apple nový telefon prodává za +/- stejné ceny jako předchozí telefon a navíc, když už ho asi ani nemají skladem.

Jen jsem se chtěl podělit o tuto informaci...

Beky

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: iPhone 3GS a T-Mobile

Příspěvek od tvosi »

zajimave..otazkou je, jaky je rozdil mezi firemni a osobni sferou :wink: a hlavne cesti operatori JSOU normalni sv*ne, takze tomu, ze zdrazi zatim porad verim :wink:
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009

beky02
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od beky02 »

No já nevím, ale když jsem před 3-4 měsícema pro své kolegy objednával 3Gcka, tak jsem dostal úplně normální prodejní cenu s tím, že jsem na to mohl použít bonus body. Cena byla stále stejná i pro nás...

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od tvosi »

mno necham se prekvapit...rozhodne bych ten jeden kousek 3GS chtel...vzhledem k tomu, jak apple majitele 2G zanedbava, tak upgrade bude asi nutny
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009

beky02
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od beky02 »

No, já ho už mám objednán... Mám 2G a změna je nutná...

djlucas
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od djlucas »

tak jiste i ja pujdu do 3GS jelikoz taky vlastnim 2G a 3G preskocim a budu asi kazde dva roky upgradovat :D
Macbook pro
iPhone 5S 16GB White iOS 9

cheer
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od cheer »

Tahle cena pro větší firmu nemusí vůbec mít souvislost s konečnou cenou 3GS pro normální jedince. TM hlavně musí splnit smlouvu, kde slíbil 3 telefony, které teď nemá, i kdyby na těch telefonech měl prodělat, protože by jinak zavdal příčinu k vypovězení dlouhodobé smlouvy s velkým zákazníkem.
whited00r - stále vyvíjený custom iOS pro starší zařízení
Files - zaheslované adresáře, prohlížení a přehrávání
T-Pot - USB kopirovani Win <-> iPhone

Mac mini 2009/2,26GHz nebo pracovní Oknousy

andrejkovo

Příspěvek od andrejkovo »

Tak ja som sa pytal v Orange-i a tam my povedali len tolko že telefón iPhone 3G majú v ponuke a bude aj v buducnosti. Či príde aj ku ním nový 3G S 9.7 my nevedeli povedať ale akcia končí 30/6/2009 :)

Rumburak

Příspěvek od Rumburak »

od 15. júna je iPhone 3G stiahnuty z akciovej ponuky Orange. Každý nový záujemca o iPhone 3G dostane informáciu že telefón si môže objednať, s tým že sa bude jednať o novšiu verziu iPhone. Takže dátum 9.7. je na základe tohto dosť reálny či už u nás alebo v ČR a čo sa cien týka tie by sa tiež nemali meniť.

Odpovědět