Cus chtěl bych vědet jaky mate nazory na barvy iphonu Budu si teď pořizovat Ten novej hned jak se začne v CZ Prodavat ale vůbec nwm plusy a minusy cernyho a biliho Founu Na jakým je víc vidět šmouhhy poskrabani atak..
Předem díky za Odpovedi....
přesun do vše ostatní. toncek
iPhone 3G-Black&White?
-
- iPhone expert
Re: iPhone 3G-Black&White?
Tady mas na to celkem dobre zpracovany video: http://www.youtube.com/watch?v=aYXb6__PabQ
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015
Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
crafted by Glimsoft.com
-
- Moderator fóra
Tohle dilema bych spíš řešil podle toho, který se ti víc líbí, než podle praktičnosti 

iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
-
- iPhone expert
No já taky. Sice zůstávám u 2G, ale kdybych bral 3G nebo 3GS, tak bych chtěl černej. Prostě mi připadá hezčí. Ale jinak vyhoda bilyho je, ze jsou na něm míň vidět otisky a prej je i odolnější proti škrábancům.
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
crafted by Glimsoft.com
crafted by Glimsoft.com
!_UK@$ píše:No já taky. Sice zůstávám u 2G, ale kdybych bral 3G nebo 3GS, tak bych chtěl černej. Prostě mi připadá hezčí. Ale jinak vyhoda bilyho je, ze jsou na něm míň vidět otisky a prej je i odolnější proti škrábancům.
Mám Cernej 3G a teď se zajímám o ten Bílej budu si kupovat 3GS a hodně rozmejslim jestli cernej nebo bílej ale spis se priklanim ktomu Bílimu jak tu píšeš ze je odolnější proti skrabancum a fleky nejsou moc vidět otom sem taky slyšel a prej je to pravda takže docela výhoda...

-
- Pokročilý uživatel
Rozhodne čierny, ked sa ti doškriabe biely tak už nieje tak celkom biely
ale pri čiernom sa ti to nestane, ja by som bral biely iba keby bol aj predok biely ale takto sa my to zda trocha čudne