iPhone 3G-Black&White?

vše co vás napadne
Odpovědět
Bitches

iPhone 3G-Black&White?

Příspěvek od Bitches »

Cus chtěl bych vědet jaky mate nazory na barvy iphonu Budu si teď pořizovat Ten novej hned jak se začne v CZ Prodavat ale vůbec nwm plusy a minusy cernyho a biliho Founu Na jakým je víc vidět šmouhhy poskrabani atak..

Předem díky za Odpovedi....

přesun do vše ostatní. toncek

Lukáš Petr
iPhone expert
iPhone expert

Re: iPhone 3G-Black&White?

Příspěvek od Lukáš Petr »

Tady mas na to celkem dobre zpracovany video: http://www.youtube.com/watch?v=aYXb6__PabQ
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015

Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

Tohle dilema bych spíš řešil podle toho, který se ti víc líbí, než podle praktičnosti :wink:
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)

Lukáš Petr
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Lukáš Petr »

No já taky. Sice zůstávám u 2G, ale kdybych bral 3G nebo 3GS, tak bych chtěl černej. Prostě mi připadá hezčí. Ale jinak vyhoda bilyho je, ze jsou na něm míň vidět otisky a prej je i odolnější proti škrábancům.
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015

Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com

Bitches

Příspěvek od Bitches »

!_UK@$ píše:No já taky. Sice zůstávám u 2G, ale kdybych bral 3G nebo 3GS, tak bych chtěl černej. Prostě mi připadá hezčí. Ale jinak vyhoda bilyho je, ze jsou na něm míň vidět otisky a prej je i odolnější proti škrábancům.

Mám Cernej 3G a teď se zajímám o ten Bílej budu si kupovat 3GS a hodně rozmejslim jestli cernej nebo bílej ale spis se priklanim ktomu Bílimu jak tu píšeš ze je odolnější proti skrabancum a fleky nejsou moc vidět otom sem taky slyšel a prej je to pravda takže docela výhoda... :)

sten32
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od sten32 »

Rozhodne čierny, ked sa ti doškriabe biely tak už nieje tak celkom biely :D ale pri čiernom sa ti to nestane, ja by som bral biely iba keby bol aj predok biely ale takto sa my to zda trocha čudne :D

susty

Příspěvek od susty »

Ono je to otazka vkusu. Mne sa jednoznacne viac paci biely.

Odpovědět