iphone 3GS cena pro cesky trh
iphone 3GS cena pro cesky trh
dobry den,
nasel jsem nejake nabidky s cenou pro CR, jediny problem je, ze budou az 31.7 takze operatori by to asi opravdu meli mit o trochu drive a to v polovine cervence.
jinak cena je pres 17k za 16GB model
http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/040ZAP ... -16gb.html
http://mobiltel.inshop.cz/INSHOP/script ... B%203G%20S
neni to reklama, jen jsem se chtel podelit o info
nasel jsem nejake nabidky s cenou pro CR, jediny problem je, ze budou az 31.7 takze operatori by to asi opravdu meli mit o trochu drive a to v polovine cervence.
jinak cena je pres 17k za 16GB model
http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/040ZAP ... -16gb.html
http://mobiltel.inshop.cz/INSHOP/script ... B%203G%20S
neni to reklama, jen jsem se chtel podelit o info
Re: iphone 3GS cena pro cesky trh
"Phone 3GS 16 GB by měl být dostupný koncem července 2009. Po dobu zobrazení této informace přijímáme nezávazné objednávky přes internetový obchod. Objednávky budou vyřizovány postupně v pořadí dle data Vaši rezervace. Jakmile bude zboží k dispozici, budeme Vás kontaktovat telefonicky pro potvrzení objednávky a expedici objednaného zboží. Cena je pouze orientační a bude upřesněna po potvrzení od dodavatele."
ano, to ma vypovedni hodnotu minus 10, neco jako jedna pani povidala. Iphony na sklade nemaji a cenu si jen tak hodili od oka...
ano, to ma vypovedni hodnotu minus 10, neco jako jedna pani povidala. Iphony na sklade nemaji a cenu si jen tak hodili od oka...
-
- Moderator fóra
no myslim, ze informace uplne naprd:..bohuzel oni samy nevedi kdy budou a to ze napsali konec cervence je jen, aby tam neco bylo...
btw. dokonce tvrdi, ze se iphone budou v CR prodavat se simlockem na kazdeho operatora
btw. dokonce tvrdi, ze se iphone budou v CR prodavat se simlockem na kazdeho operatora

pro dobrotu na zebrotu. vzdycky se najde nejaky debilek.
jedna pani povidala? videli jste keynote??
cena? podivej se na tmobile.de a porovnej si to, stejne jako je v ostatnich zemich trosku drazsi 3GS nez 3G! takze je orientacni ale rozhodne se nejak markantne nezvetsi.
kdyby jste to cetli cele, tak vite, ze: "Zařízení je z oficiální distribuce pro Českou republiku. Vztahuje se na něj plnohodnotná záruka a podpora autorizovaného servisu v ČR."
klidne cele vlakno smazte, nema smysl s takovyma lidma sdilet informace!
jedna pani povidala? videli jste keynote??
cena? podivej se na tmobile.de a porovnej si to, stejne jako je v ostatnich zemich trosku drazsi 3GS nez 3G! takze je orientacni ale rozhodne se nejak markantne nezvetsi.
kdyby jste to cetli cele, tak vite, ze: "Zařízení je z oficiální distribuce pro Českou republiku. Vztahuje se na něj plnohodnotná záruka a podpora autorizovaného servisu v ČR."
klidne cele vlakno smazte, nema smysl s takovyma lidma sdilet informace!
-
- Starý pes fóra :)
a co s tim ma spolecne keynote ?
to ze tam ukazovali ceny ktere jsou pro USA a navic dotovane na tom nic nemeni ze by 3GS mel byt u nas za stejnou cenu jako ted stavajici 3G a model 3G by mel byt podle keynote levnejsi.. tomu opravdu veris ? 
ja asi stejne koupim iphona z dovozu... resit zaruku ? na co.. precti si vlakno o trosku nize... `Obevuji se praskliny...` zaruku proste resit nebudu...
kazdopadne jeste pockam s cim prijdou operatori... ale moc sanci jim nedavam
jinak nekde v nejakem eshope jsem videl iphone 3GS 32Gb za nejakych 26.000Kc

ja asi stejne koupim iphona z dovozu... resit zaruku ? na co.. precti si vlakno o trosku nize... `Obevuji se praskliny...` zaruku proste resit nebudu...
kazdopadne jeste pockam s cim prijdou operatori... ale moc sanci jim nedavam
jinak nekde v nejakem eshope jsem videl iphone 3GS 32Gb za nejakych 26.000Kc
Macbook pro
iPhone 5S 16GB White iOS 9
keynote proto, protoze se tam ukazovali zeme a v jakem sledu se budou dodavat do konkretnich zemi. cr byla ve druhe skupine a bylo tam napsano 09 07, tj cervenec 09, tak proto!
navic praskliny byli u 3G, 3GS se zbarvuje - ale jen bily, da se toho bezproblemu zbavit...
ono zalezi jestli operatori vubec budou nabizet 3G, samozrejme se neda predpokladat, ze 3G se zlevni i u neoperatoru (obchody s telefony)
vazne jste tak nechapavi?
navic praskliny byli u 3G, 3GS se zbarvuje - ale jen bily, da se toho bezproblemu zbavit...
ono zalezi jestli operatori vubec budou nabizet 3G, samozrejme se neda predpokladat, ze 3G se zlevni i u neoperatoru (obchody s telefony)
vazne jste tak nechapavi?
Celkem by me zajimalo jak si prisel na to ze nebudou u 3gs praskliny v krytu? Kryt 3g a 3gs je uplne stejnej, jen sou tam jiny pismenka.
-
- Starý pes fóra :)
a proc se ten kryt u 3GS zbarvuje ? neni to tim pristrojem ale pouzdry...
Macbook pro
Protoze neznam nikoho, kdo 3gs ma a ma tam praskliny. Stejna otazka jako proc byli pradkliny u 3g bileho ale cerny 3g s tim problem nemel?? 3gs mi i nekolikrat spadnul pri vystupovani z auta a do ted zadna prasklina.
-
- Mírně pokročilý
djlucas píše:a proc se ten kryt u 3GS zbarvuje ? neni to tim pristrojem ale pouzdry...
pry je to kvuli nadmernemu zahrivani napr.nabijeni+poslech hudby+nejaka hra
hrom33 píše:Protoze neznam nikoho, kdo 3gs ma a ma tam praskliny. Stejna otazka jako proc byli pradkliny u 3g bileho ale cerny 3g s tim problem nemel?? 3gs mi i nekolikrat spadnul pri vystupovani z auta a do ted zadna prasklina.
Ty praskliny se nevytvarely mechanickym poskozenim. Pri nadmernem zahrivani telefonu v chladnem prostredi se plast rychle roztahuje a pak rychle smrstuje, to je jejich pricina.