Diskuse o vydáni FW 3.0

vše co vás napadne
Odpovědět
Gusto77

Re: Diskuse o vydáni FW 3.0

Příspěvek od Gusto77 »

jeenik - nahravky z diktafonu i video nahravky na 3Gs pres MMS posilat jdou....

Josef01
Host
Host

Příspěvek od Josef01 »

FW 3.0 jsem si stáhl, jakým způsobem jej dostanu do Iphonu? Doufáme že ne přes restore, kde přijdu o všechna data?
iPhone 4S 16GB Vodafone, FW 7.1 NO JB

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

Je to tu asi 5x, zkus hledat..
Naposledy upravil(a) Tea Racer dne pát čer 19, 2009 9:34 am, celkem upraveno 1 x.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.

Gusto77

Příspěvek od Gusto77 »

Jozef01 - proc nedas normalne update v itunes?

pajcer
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od pajcer »

to: Josef01

mozes ten FW este naliat cez otvor pre sluchadla ;)

Nie, mozes pouzit UPDATE a data sa ti zachovaju (teda okrem veci z JB) alebo das RESTORE a potom obnovit zo zalohy (to mam odskusane a funguje to skvelo)
nástroj: iPhone 6 & iPad air 64GB no jb iOS 10

bbdave

Příspěvek od bbdave »

Ja som si prave vsimol ze ked v safari chcete otvorit napr. mp3 format tak zobrazi len nejake kody a safari spadne. Na 2.2.1 to otvorilo v quick-time.

miiila

Příspěvek od miiila »

mam takovy mensi problem, kdyz chci odeslat mms tak se mi u fotky objevi vykricnik s popiskem Zpráva nebyla odeslána, zkuste ji odeslat znovu. Netušim, Co ted s tim, tak kdyby někdo věděl (:

mike0007CZ
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od mike0007CZ »

profimac píše:Narazil jsem na další menší problémek v OS 3.0 ve filmech, kde jsem měl přidané titulky nyní nejdou vybrat, při tom na 2.2.1 fungovaly správně. Myslím tím titulky, které se dají vypnout ne zakomponované přímo ve filmu. V ovládání přehrávání filmu byla bublina, kde se to vybralo. Nyní tam není :x

Mám stejný problém, všechny staré filmy mi fungují bez titulků. Už jste na to někdo přišel, v čem je problém?
iPhone 4S 16GB WiFi, iPad Mini 32GB WiFi, iOS 7.0.4
MacBook ALU 2.4/4/320, OS X 10.9

pajcer
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od pajcer »

moje filmy fungujuce na 2.2 vytvorene pomocou MediaCoder iPhone ED. a s pridanymi titulkami cez MP4TE idu spravne - titulky sa daju vypinat aj zapinat.
nástroj: iPhone 6 & iPad air 64GB no jb iOS 10

Jelen50
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jelen50 »

kdyz du do spotlight tak se me obcas stava ze se to jakoby trochu sekne a taky v nastaveni mail,kontakty... kdyz jezdim dolu tak se to taky jakoby kouse dela vam to taky?

dodo_mt
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od dodo_mt »

Ano aj mne to robi.

dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

frantisheq

Příspěvek od frantisheq »

PUSH PUSH PUSH vypnite PUSH komu iPhone nestiha

EDIT: vypnut PUSH pre email, kalendar a odinstalovat akukolvek aplikaciu ktora vyuziva PUSH notifikacie (zatial iba AIM, Beejive). inak vam to zozerie bateriu za 2 hodiny a iPhone je horuci a spomaleny. myslim ze by to mal nejakya dmin vylepit rovno na prvu stranku iPhone.cz
Naposledy upravil(a) frantisheq dne úte čer 23, 2009 11:37 am, celkem upraveno 1 x.

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

Kde myslis push? To má vliv?
iPhone SE 2022

Ralfik
Host
Host

Příspěvek od Ralfik »

Spousta aplikací, témat atd. ze cydie nepodporuje FW 3.0. Např. mi nejede Backgrounder, také jsem chtěl změnit klavesnici na modrou barvu jak jsem měl u FW 2.2.1 a nix. To jako udělal apple nějakou ochranu?

Marthin
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Marthin »

Chyba v diakritice v počasí.. ve fw 2.2.1 to bylo psané správně.

Mělo tam být Šenov
Obrázek

jinak jsem s fw 3.0 spokojen :idea:
Baterie vydrží déle, způsob posouvání v songu v iPodu je perfektně vyřešen, Cydia je sice pomalejší.. zatím spokojenost ;-)

btw.. diskuzi o FW 3.0 jsem nenašel :(

Ttomcat

Příspěvek od Ttomcat »

Když jsem 10.6. aktualizoval iPhone staženým FW 3.0 tak se mě stáhnul soubor 1,2_3.0_7A341, který jsem přes Shift+Restore bez problému naistaloval do telefonu. iPhone jede bez problémů
Protože uvažuji o JB stáhnul jsem si opět nový FW a po rozbalení se objevila nová složka označená novým FW a uvnitř jsou další dvě složky a tři soubory dmg, dva soubory plist a jeden soubor S5L8900X.
Ze zvědavosti jsem dal Shift+ Restore a dalo mi to nabídku na ty dvě složky .fseventsd a Firmware. Dál jsem to radši nezkoušel abych z telefonu neměl cihlu. .fseventsd a Firmware jsou malé soubory, jedná má 219 bajtů, druhá 1,97MB
Můžete mi prosím říct jestli se toto instaluje, případně jak. Mám PC Windows Vista 32

Děkuji

Edit: Tak jsem zjistil, že pokud FW 3.0 stáhnu s koncovkou ipsw tak je vše v pořádku
Naposledy upravil(a) Ttomcat dne stř čer 24, 2009 8:04 pm, celkem upraveno 1 x.

frantisheq

Příspěvek od frantisheq »

tak som vyriesil problem so spomalovanim pri aktivnom PUSH
viewtopic.php?f=1&t=17790&p=156852#p156852

drroman
Host
Host

Příspěvek od drroman »

nevim jak vam,ale mi fw3 iphona zpomalil :( treba kliknu na nastaveni a cekam tak 2vteriny nez se objevi nabidka,to same sms a maily.nevite nekdo cim to?

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

No mě někdy sms nabíha taky velmi dlouho, ale pomůže vždy reset iPhone, pak to behá svižne určitý čas.
iPhone SE 2022

Fifik
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od Fifik »

Mne všetko ide rýchlejšie ako predtým. Nemal som zatiaľ žiadny problém s novým OS. Asi patrím medzi šťastlivcov ktorým to pomohlo. 8)
iPhone 11 Pro Max, iPad Pro, Apple Watch 4 44mm, AirPods Pro, MacBook Air!

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

Zkusím moje problémy s wifi vyresit restore, pro jistotu se zeptam, dám restore na iPhone a pak když pripojim k iTunes bude vše jak má byt? jako aplikace, kontakty, hudba atd?? Nerad bych vymazal vše,... pak po pripojeni v restore iPhonu synchronizuje s iTunes a bude vše ok?
iPhone SE 2022

Siso2

Příspěvek od Siso2 »

Keď som dal fw.3.0 odvtedy obrovský problém s baterkou vydrží max. 1 deň. Má niekto podobné problémy?

Ralfik
Host
Host

Příspěvek od Ralfik »

Ja taky max den a jak blbnu s cydii nebo mp3 pustim tak jsem do par hodin na dne

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

Ahoyte, ja sa s vami tiez podelim s mojimi skusenostami ... Mam tiez FW 3.0 a bez JB. Predtym mi vydrzala bat. tiez dlho, ale zasa to moze byt aj tym, ze ked ho velmi pouzivate a hlavne ja ked mam napr. otvorene appstore, alebo som na nete, ci hrach, a ked instalujem cez wi-fi, tak aj za pol dna vybijem bat. :( Ale zasa dnes som nemal tak cas sa s nim hrat, bol som na cestach, tak mi vydrzal dva dni!! :D
K tomu spomaleniu - mne tiez nastavenia nabiehaju pomalsie ako v starsom vydani FW (2.2.1), dokonca aj niektore hry, ci aplikacie s vypnutym push mi niekedy seka .. Neviete ked bude dalsi novsi FW 3.1 alebo podobne? Mozno to zlepsi chod iPhone 3G a "vyrovna sa" 3G S i ked si myslim, ze je to to iste okrem fotaku.
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA

SpeedShot

Příspěvek od SpeedShot »

S výdrží je to opravdu zoufalé, předtím jsem sloužil celý den, občasná chvilka nudy zabitá hrou a večer jsem měl i nadále půl baterie. Teď? Jsem rád, že přežiju celý den, a to bez hraní... Ještě mám jeden problém, když se připojím na sít (začnu dobíjet) nedá se mi dovolat :D opravdu mě FW 3.0 zklamal.. :evil:

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

Zkus resetovat sítové nastavení, u me to bylo taky takove a ted uplná pohoda co se výdrže týká, spíš na nektere druhy wifi se nepripojim to me moc mrzí :(
Každopadne je treba vypnout push notifikace a vydrž jde nahoru, řekl bych že je lepsi než ze starym iPhone. Já sem s iPhone každy den pres gprs tak 2h na netu, hodinu hraje iPod, stále si sním hraju a mam pres 50% baterie večer... Volám a sms také.
iPhone SE 2022

SpeedShot

Příspěvek od SpeedShot »

Prosím, jak vypnu push notifikace? A k čemu vůbec slouží? Díky

Edit: To mám vypnuté
Naposledy upravil(a) SpeedShot dne čtv črc 02, 2009 4:31 pm, celkem upraveno 1 x.

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

nastavení / mail kontakry / doručovani dat a dej vypnout.
Zjistuji jestli ti treba prisla nova zprava na icq, mail apod. v každe aplikaci se to dá vypnout...
iPhone SE 2022

Hafik14

Příspěvek od Hafik14 »

Taky sem se nemohl dočkat FW 3,0, tak sem ho rychle nainstaloval udělal JB , ale mužu říc že nainstalovaní 3,0 byla asi největší chyba... telefon je pomalejší,nejde GPS, slabej signál u wifi, a spoustu dalších věcí... ještě sem dneska musel někde 4 hodiny blbnout s Iphone abych udělal downgrade na 2.2.1 a povedlo se HURA... o 3,0 nechci už snad ani slyšet ...u mě to je totální propadák ...

Pavuk

Příspěvek od Pavuk »

Tiež som mohol počkať a nechať si jb fw 2.2. Nieže by som mal nejáke extra problémy s trojkou, v podstate všetko ide ale žiaden prevratný prínos mi to oproti 2.2 neprinieslo a pár apl prestalo fungovať s dôvodu nekompatibility.

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

Ja mám celkom kladnu skúsenosť s FW 3 ... Bol som teraz na dovolenke a ako som cestoval, tak mi vydržala bat. aj tri dni vpohodke aj štyri by vydržala. Ale je niekedy pomaly to fakt :( Myslite si, že prestanú vyvíjať FW na 3G a začnú sa viacej zaujímať o 3GS?? Lebo to by som nerad.
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

Možná nejvetsi chyba byl prave ten váš JB, jelikož krom slabsiho signalu wifi a cekovych problemu s wifi, vidim jen mnohá plus, baterie vydrží mnohem vice, telefon je stejne rychlý a tech pres 100 vylepseni se hodne hodi, od editace sms, mms moc nepouživam ale.., pak hledani v iPhone je super, sdílení netu, copy and paste, otevirani v safari novych stranek z odkazu... atd..
iPhone SE 2022

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

Cauko pájaa, ja nemám JB a keď dám napr. pozerať, resp. so niečo pohladat v IP cez tu novú funkciu, tak keď ju idem prstom potiahnuť, aby sa ukázala, tak mi seka. Až neskôr sa to zrychly...

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

2 2L8: Já jsem odpovidal Hafik14, ale to je divné mě se to zpočatku sekalo taky ale pak po resetu iPhone a resetu sítí opravdu pohoda. Záleží taky co máš za aplikace, jsou takové co ti žerou pamět a pak to je jasné. Zvlaste ty co nejsou testovány na OS3.
iPhone SE 2022

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

Ahoj, no ja som tiež robil restore, ale potom to aj tak sekalo. aj keď otvorim napr. odpovedať na tuto správu, tak mu trvá kým môžem začať písať a začne reagovať.

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

Tak zkus nejakou utility jestli nemas plnou pamet treba iInfo nebo neco podobneho. Me to jde stejne rychle ne-li rychleji než se starým OS.
iPhone SE 2022

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

A tá utilitka je platená? Idem ju pohladať, ale nemám JB.
Jééj už bude dúfam onedlho 3.1 verzia aj popis k nej? myslím ako vylepsenia + finále verzia
EDIT: už mám tu utilitku, je super len neviem čo je čo, ako že či je wired a podobne ... ;)

Odpovědět