Iphone shazuje celé Windowsy

vše co vás napadne
Odpovědět
sabajka

Iphone shazuje celé Windowsy

Příspěvek od sabajka »

Zdravím. Mám obrovský problém, který mi začal po měsíci používání Iphonu. Dřív jsem ho klasicky připojila USB, připojila se na Itunes - nastrkala do něj hudbu,videa, fotky atd. Toho jsem dělala i minulý pátek 17.7. .. Nyní v pondělí jsem se snažila Iphone znovu připojit do počítače a on mi najednou shodil celé Windowsy - napíše to, že paměť je přetížená - najede klasická modrá obrazovka - na ní bílé řádky a počítač se restarujte - včera jsem to opakovala min 6x a udělalo mi to pokaždé to samé. Tak jsem řekla, že počítač projedu antivirákem a defragmentuju disk - třeba to pomůže, vše jsem udělala a dnes mi to Iphone stejně učinil znovu :cry: :cry: - a pak systém napsal 3x za sebou - že Windows měl závažnou chybu atd... Fakt už nevím, co mám dělat - zkouším to ještě na jiném notebooku, ale ráda, bych se vrátila k tomu původnímu.. Budu ráda za každou radu :-) - Díky Sabi

M@YO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Iphone shazuje celé Windowsy

Příspěvek od M@YO »

kazdopadne chyba win a nie iphonu
0, chcelo by to cislo tej chyby z modrej obrazovky, tj nieco ako 0x0000000A (0x... 0x.... 0x.... 0x...) a win XP? Vista? SP2? SP3?
1, vyskusaj ine usb zariadenie - usb kluc, iny telefon pripojit na usb atd.
ak aj vtedy zlyha bude chyba v ovladacoch od usb
2, skus nuzdovy rezim (F8 pred startom win) a tam pripojit iphone

a reportuj
TM CZ 3GS 32GB JB GP 43.week 09 4.2.1 / 05.15.04 @ O2 SK + Data neobmedzene
O2 SK custom < OS 4, O2 SK custom > OS 4, Prisposobenie odkazovky na kredit

Zahradník

Příspěvek od Zahradník »

Ahoj.

1. zkus si, nebo si někým nechej otestovat RAM tvého notebooku viz: http://pc.poradna.net/q/view/232086-jak-otestovat-pamet

2. Možná budeš muset přeinstalovat OS (některé notebooky mají funkci Recovery (obnovení systému do stavu v okamžiku koupi stroje)).

headlong
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od headlong »

Přidám svou zkušenost s modrou obrazovkou - odešel mi větráček, já o tom nevěděl a při restore iPhonu mi teplota procesoru vyjela přes 85oC. To jsem samozřejmě zjistil až po dlouhé době, předtím jsem zkoušel kde co. Zkus stáhnout zdarma malý prográmek SpeedFan (třeba ze Slunecnice.cz), měří aktuální teplotu v PC, třeba to bude ono :wink:
Obrázek
Mám iPhone 8. V rodině ještě další tři iPhone :-)

djlucas
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od djlucas »

zkus jeste preinstalovat iTunes v PC...
Macbook pro
iPhone 5S 16GB White iOS 9

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

zakaž v PC webovou kameru ..

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

mike0007CZ
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od mike0007CZ »

Muze to zpusobovat ovladac k web kamere (viz Julek). Napred zkus vymazat z iphone vsechny fotky - pak ho windows nebudou detekovat jako fotak.
iPhone 4S 16GB WiFi, iPad Mini 32GB WiFi, iOS 7.0.4
MacBook ALU 2.4/4/320, OS X 10.9

Odpovědět