iPhone vs. HTC Touch HD

vše co vás napadne
Odpovědět
Arashidek

iPhone vs. HTC Touch HD

Příspěvek od Arashidek »

Zdravím pánové a dámy,
mám možnost vyměnit svého iPhona za HTC Touch HD co vy na to? Je to rozumné, nebo mám zůstat u iP???

pharlap

Re: iPhone vs. HTC Touch HD

Příspěvek od pharlap »

Těžko říci.. :wink:
A nemýlim se.. podobné srovnání vyšlo přednedávnem v časopise Mobility..
Záleží na tom, co od mobil chceš.. jestli ti vyhovuje iP., zůstaň u něj..
Vzhledem k tomu, že aplikací je pro něj mraky.. a pomalu dosahují obsažitelnosti jako aplikace pro Winmobile.. tedy HTC Touch HD..
Není důvod přemýšlet nad HáTéCéčkem :)
Každej má své pro i proti.. a to by bylo na dlooouhou diskusi.. a nejlépe bude, když si nasutduješ recenze a technicke parametry na oba.. a pak uvidis.. :wink:
Já bych iP. neměnil.. a to mám kolegu v práci, co má HTC HD.. a neměnil bych 8)

Arashidek

Příspěvek od Arashidek »

no mě třeba u iP chybí plnohodnotné bluetooth a podpora Javy, jelikož sem z Ostravy tak třeba jízdní řád do mobilu v offline verzi bych uvítam a tak, a to BT už sem kolikrát potřeboval, že mi někdo chtěl poslat obrázek nebo tak, a bylo trapné= říct, že to můj "hi-tech" mobil neumí...

hawkes
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hawkes »

Koukám, že máš jb, vyřešit bluetooth by nebyl takovej problém :) Hlavně nečti ten článek od Radka Hulána na Mobilmanii, je hrozně zaujatý
iPad Mini |HTC One X 4.1 |iPhone 3Gs 16Gb | iPhone 3G 8Gb
iPod Shuffle 2gen. 1GB modrý
X-Box 360 Jasper 120Gb HDD

Arashidek

Příspěvek od Arashidek »

No právě ibluetooth nebo jak se to jmenuje, ale já chci telefon, aby tyhle základy měl ve výbavě, a ne abych sypal eura...

scorpi
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od scorpi »

Tak to vyměň a nic neřeš! Tyhle vlákna není nic jiného, než základní kámen k flameware.

Lukáš Petr
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Lukáš Petr »

Arashidek píše:...jelikož sem z Ostravy tak třeba jízdní řád do mobilu v offline verzi bych uvítam...

To že iPhone neumí? Na appstore je hromada aplikací na prohlížení PDF, a ten jízdní řád se v PDF dá sehnat, tak kde je problém?
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015

Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com

Moonlight
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Moonlight »

Nedavno som HTC touch HD drzal a pokusal sa ho ovladat-myslel som ze skapem na iPhone ide vsetko krasne lahko a plynulo ale na tom HDcku je to priserne.
new iPad wifi 32gb
iPad wifi 3G 32gb
iPhone4 32gb
iPhone 3GS 16gb
iPhone 3G 8gb
iPhone 2g

cernakus
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od cernakus »

arashidek:

Důrazně doporučuji se této výměně vyhnout. Byl by jsi ten co na tom zcela prohloupil. Kdyby ti nabízel Diamond 2 tak neřeknu, ale touch HD fakt nedoporučuji. Je to generačně průkopník bezklávesnicových PDAček od HTC a jde to na něm znát. Sice máš reálnou šanci narvat tam nové touchflo z Diamond 2, ale je to o dost těžší než Jailbreak ;-)

Navíc pokud máš Jailbreak, tak jsi spíše zkušený iphonista. Lze tedy předpokládat, že nadstavba touchflo ti stačit nebude a setkáš se tváří tvář s Windows mobile 6.1. Pro představu o jejich uživatelském komfortu, stabilitě a kompatibilitě prozradím, že jejich základem jsou Windows CE, tedy Windows 3.1 ;-)

1) pro to budeš mít problém s nezaplacenými :mrgreen: aplikacemi. Kompatibilita bude opravdu všelijaká a sehnat tvoji verzi bude problém.
2) hry jsou graficky blíže k Java hrám než k iPhonu.
3) počet aplikací je relativně malý a je spousta, zejména multimediálních a zábavných, aplikací, které prostě pro WM nejsou a nebudou.
4) komunita kolem HTC Touch HD je velmi malá (díky vysoké ceně). Z toho plyne, že budeš mít mnohem nižší podporu pro tento telefon a zejména v češtině.
5) Absence Java jízdních řádů je problém, ale s ohledem na to, že tyto aplikace NEJSOU kamarádky s dotykovým ovládáním, moc si nepomůžeš. Takže jestli prahneš po Javě, dotykáče (jakýkoliv OS) nejsou ideální výběr.

Doufám, že jsem dostatečně zhrnul případná úskalí této výměny a ty se rozhodneš tak, aby jsi zbytečně neprohloupil.

Arashidek

Příspěvek od Arashidek »

No jak to tady vidím tak asi zůstanu u iPhona, jelikož jako WM už sem měl ale pravdou zůstavá, že sehnat ideální program je katastrofa. Díky všem za příspěvky :)

pajap
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od pajap »

Jestli ti to pomůže při rozhodování, tak osobní zkušenost jednoho blogera jsem našel tady :D
http://www.latrine.cz/jak-me-napalilo-htc-a-microsoft

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Ten článek je napsát tak dobře, že k němu není co dodat. Měli by jej číst všichni, kdož ještě váhají.

Arashidek

Příspěvek od Arashidek »

já už neváhám, koupím si ibluetooth a mám to

Odpovědět