iPhone vs. HTC Touch HD
iPhone vs. HTC Touch HD
Zdravím pánové a dámy,
mám možnost vyměnit svého iPhona za HTC Touch HD co vy na to? Je to rozumné, nebo mám zůstat u iP???
mám možnost vyměnit svého iPhona za HTC Touch HD co vy na to? Je to rozumné, nebo mám zůstat u iP???
Re: iPhone vs. HTC Touch HD
Těžko říci..
A nemýlim se.. podobné srovnání vyšlo přednedávnem v časopise Mobility..
Záleží na tom, co od mobil chceš.. jestli ti vyhovuje iP., zůstaň u něj..
Vzhledem k tomu, že aplikací je pro něj mraky.. a pomalu dosahují obsažitelnosti jako aplikace pro Winmobile.. tedy HTC Touch HD..
Není důvod přemýšlet nad HáTéCéčkem
Každej má své pro i proti.. a to by bylo na dlooouhou diskusi.. a nejlépe bude, když si nasutduješ recenze a technicke parametry na oba.. a pak uvidis..
Já bych iP. neměnil.. a to mám kolegu v práci, co má HTC HD.. a neměnil bych

A nemýlim se.. podobné srovnání vyšlo přednedávnem v časopise Mobility..
Záleží na tom, co od mobil chceš.. jestli ti vyhovuje iP., zůstaň u něj..
Vzhledem k tomu, že aplikací je pro něj mraky.. a pomalu dosahují obsažitelnosti jako aplikace pro Winmobile.. tedy HTC Touch HD..
Není důvod přemýšlet nad HáTéCéčkem

Každej má své pro i proti.. a to by bylo na dlooouhou diskusi.. a nejlépe bude, když si nasutduješ recenze a technicke parametry na oba.. a pak uvidis..

Já bych iP. neměnil.. a to mám kolegu v práci, co má HTC HD.. a neměnil bych

no mě třeba u iP chybí plnohodnotné bluetooth a podpora Javy, jelikož sem z Ostravy tak třeba jízdní řád do mobilu v offline verzi bych uvítam a tak, a to BT už sem kolikrát potřeboval, že mi někdo chtěl poslat obrázek nebo tak, a bylo trapné= říct, že to můj "hi-tech" mobil neumí...
-
- Mírně pokročilý
Koukám, že máš jb, vyřešit bluetooth by nebyl takovej problém
Hlavně nečti ten článek od Radka Hulána na Mobilmanii, je hrozně zaujatý

iPad Mini |HTC One X 4.1 |iPhone 3Gs 16Gb | iPhone 3G 8Gb
iPod Shuffle 2gen. 1GB modrý
X-Box 360 Jasper 120Gb HDD
iPod Shuffle 2gen. 1GB modrý
X-Box 360 Jasper 120Gb HDD
No právě ibluetooth nebo jak se to jmenuje, ale já chci telefon, aby tyhle základy měl ve výbavě, a ne abych sypal eura...
-
- patron iPhone.cz
Tak to vyměň a nic neřeš! Tyhle vlákna není nic jiného, než základní kámen k flameware.
-
- iPhone expert
Arashidek píše:...jelikož sem z Ostravy tak třeba jízdní řád do mobilu v offline verzi bych uvítam...
To že iPhone neumí? Na appstore je hromada aplikací na prohlížení PDF, a ten jízdní řád se v PDF dá sehnat, tak kde je problém?
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015
Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
Macbook Pro 15" retina mid 2015
Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
-
- Mírně pokročilý
Nedavno som HTC touch HD drzal a pokusal sa ho ovladat-myslel som ze skapem na iPhone ide vsetko krasne lahko a plynulo ale na tom HDcku je to priserne.
new iPad wifi 32gb
iPad wifi 3G 32gb
iPhone4 32gb
iPhone 3GS 16gb
iPhone 3G 8gb
iPhone 2g
iPad wifi 3G 32gb
iPhone4 32gb
iPhone 3GS 16gb
iPhone 3G 8gb
iPhone 2g
-
- Mírně pokročilý
arashidek:
Důrazně doporučuji se této výměně vyhnout. Byl by jsi ten co na tom zcela prohloupil. Kdyby ti nabízel Diamond 2 tak neřeknu, ale touch HD fakt nedoporučuji. Je to generačně průkopník bezklávesnicových PDAček od HTC a jde to na něm znát. Sice máš reálnou šanci narvat tam nové touchflo z Diamond 2, ale je to o dost těžší než Jailbreak
Navíc pokud máš Jailbreak, tak jsi spíše zkušený iphonista. Lze tedy předpokládat, že nadstavba touchflo ti stačit nebude a setkáš se tváří tvář s Windows mobile 6.1. Pro představu o jejich uživatelském komfortu, stabilitě a kompatibilitě prozradím, že jejich základem jsou Windows CE, tedy Windows 3.1
1) pro to budeš mít problém s nezaplacenými
aplikacemi. Kompatibilita bude opravdu všelijaká a sehnat tvoji verzi bude problém.
2) hry jsou graficky blíže k Java hrám než k iPhonu.
3) počet aplikací je relativně malý a je spousta, zejména multimediálních a zábavných, aplikací, které prostě pro WM nejsou a nebudou.
4) komunita kolem HTC Touch HD je velmi malá (díky vysoké ceně). Z toho plyne, že budeš mít mnohem nižší podporu pro tento telefon a zejména v češtině.
5) Absence Java jízdních řádů je problém, ale s ohledem na to, že tyto aplikace NEJSOU kamarádky s dotykovým ovládáním, moc si nepomůžeš. Takže jestli prahneš po Javě, dotykáče (jakýkoliv OS) nejsou ideální výběr.
Doufám, že jsem dostatečně zhrnul případná úskalí této výměny a ty se rozhodneš tak, aby jsi zbytečně neprohloupil.
Důrazně doporučuji se této výměně vyhnout. Byl by jsi ten co na tom zcela prohloupil. Kdyby ti nabízel Diamond 2 tak neřeknu, ale touch HD fakt nedoporučuji. Je to generačně průkopník bezklávesnicových PDAček od HTC a jde to na něm znát. Sice máš reálnou šanci narvat tam nové touchflo z Diamond 2, ale je to o dost těžší než Jailbreak

Navíc pokud máš Jailbreak, tak jsi spíše zkušený iphonista. Lze tedy předpokládat, že nadstavba touchflo ti stačit nebude a setkáš se tváří tvář s Windows mobile 6.1. Pro představu o jejich uživatelském komfortu, stabilitě a kompatibilitě prozradím, že jejich základem jsou Windows CE, tedy Windows 3.1

1) pro to budeš mít problém s nezaplacenými

2) hry jsou graficky blíže k Java hrám než k iPhonu.
3) počet aplikací je relativně malý a je spousta, zejména multimediálních a zábavných, aplikací, které prostě pro WM nejsou a nebudou.
4) komunita kolem HTC Touch HD je velmi malá (díky vysoké ceně). Z toho plyne, že budeš mít mnohem nižší podporu pro tento telefon a zejména v češtině.
5) Absence Java jízdních řádů je problém, ale s ohledem na to, že tyto aplikace NEJSOU kamarádky s dotykovým ovládáním, moc si nepomůžeš. Takže jestli prahneš po Javě, dotykáče (jakýkoliv OS) nejsou ideální výběr.
Doufám, že jsem dostatečně zhrnul případná úskalí této výměny a ty se rozhodneš tak, aby jsi zbytečně neprohloupil.
No jak to tady vidím tak asi zůstanu u iPhona, jelikož jako WM už sem měl ale pravdou zůstavá, že sehnat ideální program je katastrofa. Díky všem za příspěvky 

-
- patron iPhone.cz
Jestli ti to pomůže při rozhodování, tak osobní zkušenost jednoho blogera jsem našel tady
http://www.latrine.cz/jak-me-napalilo-htc-a-microsoft

http://www.latrine.cz/jak-me-napalilo-htc-a-microsoft
-
- Moderator fóra
Ten článek je napsát tak dobře, že k němu není co dodat. Měli by jej číst všichni, kdož ještě váhají.