Steve Ballmer: Prejdite vsetci na PC a Windows 7!

vše co vás napadne
McDog

Re: Steve Ballmer: Prejdite vsetci na PC a Windows 7!

Příspěvek od McDog »

Ked si vsimnes tak debata o tomto vznikla okolo XP,Visty a Win 7even takze beriem spat vsetko ale teda vsetko okolo win ok?

djlucas
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od djlucas »

je jedno jak debata vznikla :) napsal jsi neco co jsem ti jen vyvratil :) ja to dal resit nepotrebuju... jen jsem ti chtel ukazat ze v necem nemas pravdu .. :)
Macbook pro
iPhone 5S 16GB White iOS 9

McDog

Příspěvek od McDog »

:oops: :oops: no v niecom mozno....ale vo vela veciach co tu pisem pravdu mam pretoze to mam odskusane a bez toho by som si to tvrdit nedovolil....

tor

Příspěvek od tor »

markus.22 píše:Ok no XP si bere 512 Mb ram...a zvysok mas naco?Na okrasu?Troska si prestuduj ako pracuje vista a 7even s pamatou a potom to ries....

zbytek pameti mam na praci v mac os x, uvedl jsem paralells, kdyztak si to vygoogli, at vis o cem se bavim

vtip je v tom, ze kdyz mam na pc xp a 512 MB ram tak mozna ani zvysok uz nepotrebuju..

jednou se se mnou taky hadal clovek, ze mu ve viste jede vse rychleji, neveril jsem, tak jsem to musel videt a pak jsem prisel na to, ze ma 64 bit vistu.. :-D, takze bavim se o 32 bit oknech

jinak ve windows vypinam vsechny zpomalovace, jelikoz jsem mel co docineni s 95, 98 tak jsou mi xp blizsi

procetl jsem net a kazdy s odbornych redaktoru se shodl - xp jsou nejrychlejsi, visty nejpomalejsi a 7 neco uprostred.

jinak pro pobaveni, kde bere microsoft inspiraci..? :-D skoda, ze stale to ma k mac os x daleko - http://www.youtube.com/watch?v=QT6YO30GhmQ

jeste k tematu cetl jsem, ze v budoucnu budou viry i na mac os x, kazdopadne na windows jsou uz hodne dlouho a ja si nevzpominam, ze by microsoft pro to neco udelal, nejak antivirus, vsak on sam rozumi svemu, vim ted je nejaky novy, ale pochybuju nad ucinosti, jen me strasne zarazi:

clovek nainstaluje windows - pocitac muze byt ohrozen, neni nainstalovan antivirus - ze se za to microsoft nestydi!!! clovek si koupi system za tisice a stejne je hned pri prvni pouziti ohrozen :-D

McDog

Příspěvek od McDog »

No s tym AV by som pomlcal.Je to len taky psychologicky efekt kedze ja AV nepouzivam a nemam absolutne problem...ale to zalezi od spravania sa cloveka na internete a tak.....

bob123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od bob123 »

Petrt píše:Mno, když už se tu tak pěkně hádate, tak já uvedu mé zkušenosti...

Na C2D 3GHz a 2GB RAM je Vista nepoužitelná (možná tak na Office a Operu), cokoliv "víc" (Acrobat, SolidEdge, sem tam Corel) se táhne jako sopel. Na 2GB RAM jsem pozoroval často i výrazné zpomalení při blbém copy&paste. Upgrade na 3GB dost pomohl. Nyní mám 6GB RAM a rozdíl v rychlosti Visty/Win7RC nepozoruju vůbec (oba 64bit verze). S 3-4GB RAM si dovolím tvrdit, že jsou oba systémy rychlejší než XP, s 2GB (či méně) nikoliv - a start Win či aplikace nepovažuju za známku rychlosti systému - PC jen uspávám (pak naběhne stejně rychle jako MAC OS) a vážně nepotřebuji spustit aplikaci do 3s. Potřebuji aby mi pak několik hodin jela bez záseku.

Nyní si hraju s h...int...hem a 10.5.7 jede taky jako z praku (na konfiku viz výše). Rozdíl mezi MBP nepozoruju.

IMHO se tu zase hádáme(te) o blbostech. Spokojeného "mekaře" na Win nedostanete a spokojeného Windowsáka na OSko taky ne (má tam aplikace které jinde nejedou, má tam plno her a je spokojený, že to umí ovládat).

Ze by nejaky (jakykoli) win stroj startoval ze sleep rychleji nez macbook vazne pochybuju, jelikoz muj macbook je nastartovany nez dootevru viko nadoraz tj do 1 s ...
iPhone 2G 4GB
iPhone 4 16GB Vodafone
iPhone 5 16GB Vodafone
iPhone 6 16GB Vodafone
Macbook pro 13" (mid 2009) Snow Leopard
Macbook pro 13" 2016
Apple AirPort Extreme
New iPad 16GB Wifi

Petrt
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Petrt »

Muj ne - tedy obraz nabehne okamzite (stejne jako u Win7), ale pokud bylo otevreno vic aplikaci (jako ze bylo), tak postupne "nabihaji" - pripojuji se k netu a obcas se neco prekresli (obrazovka problikne). Stejne chovani mam u Win jako u OS 10.5.8 a 10.6.1. HW je take podobny (desktop s Win7/10.5.8 je nepatrne rychlejsi diky CPU a 7200ot HDD). Visty se tusim chovaly stejne, XP ne (tam mi probouzeni spis blbo nez fungovalo).
iPhone 13 Pro Watch s4 Silver SS MacMini 2018 iPad Air 4th TV 4K

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

Přesun do vše ostatní. Tahle debata už nemá vůbec nic společného se sekcí MAC.

Pokud téma bude pokračovat v podobném duchu, jako doposud je zralé na lock a archiv. :idea:
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)

Odpovědět