Prazske Kauflandy a zluti Vietnamci

vše co vás napadne
JackieTran
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Re: Prazske Kauflandy a zluti Vietnamci

Příspěvek od JackieTran »

:mrgreen: mluvime ted o jidlo ze ..

Zobrazit video na http://youtu.be/HahKUQy-M14
Kód do fóra: [youtube]HahKUQy-M14[/youtube]

Návod na vkladanie videa do príspevkov

:mrgreen: to znate..

Bill

Příspěvek od Bill »

Tak teda zírám, jak bláseeen, že se tu řeší krom iP i Vietnam. Nejdříve jsem se hodně rozmýšlel, jestli budu reagovat. Ale nedalo mi to. Názory, které má jackietran beru jen z poloviny. Už proto, že je to určitě mladý muž, plný dojmů, zážitků a já nevím čeho ještě. jackietran mluvil o Sapě - tam jsem byl zasahovat se speciálními jednotkami PČR. Byl jsem nezčetněkrát na vietnamských tržnicích a vietnamce už docela, vzhledem k mé práci, znám. Je pravda, že mi vietnamci nevadí tolik, jako cikáni (cikáni nemakaj a okrádaj všechny). Ale nebudu si nalhávat, v čem všem vietnamci jedou a z čeho bohatnou. Slušní lidé neokrádají, akorát vietnamci vydělávají (oni neříkají, že někoho okrádají). Slušní lidé nejedou v drogách, akorát vietnamci je prodávají. A mohl bych se o nich rozhovořit na dlouhé minuty. Ale to nechci. Jak říkám, s vietnamci pracuji skoro každý svůj pracovní den (a nejen s nimi, i s jinými cizinci). Takže je už trochu znám. Jsou mezi nimi velmi, ale velmi slušní, ale také velmi neslušní lidé - asi tak, je to všude. Jestli jackietran je pravda, co se stalo před tím nákupní centrem (což trochu pochybuji), měli jste (on) ihned volat policii. Ale obecně bych řekl, že Čechům vietnamci tolik nevadí, jako jiné národnosti :wink: . Sám mám několik vietnamských kamarádů. Takže jackietran za sebe říkám, buď tím, čím jsi. Ale na druhou stranu, dodržuj zákony této země a pak není problém (a to platí pro každého :) ).

EDIT:

Bobika je supééér :mrgreen:

munku

Příspěvek od munku »

preto beavers lebo ak tuu niekto nieco pise a riesi sa nejaky problem o windows treba tak odpisane hned lock je to ine forum nie na danu temu ...jeckie je to problem par idiotov ale nevidim dovod to dalej rozoberat....

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

munku píše: ale nevidim dovod to dalej rozoberat....

v tom pripade vubec nechapu pro do tohoto vlakna reagujes :roll:

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

Odpovědět