iPhone z Anglie

vše co vás napadne
Odpovědět
J3nc3k

iPhone z Anglie

Příspěvek od J3nc3k »

Zdravím :)
Nevíte prosím někdo, zda je bezpečné kupovat iPhone z těch levných inzerátů, co zde dávají různé firmy z Anglie? Sháním iPhone 3GS levně a už mi psali snad ze 4 takových firem... Všude iPhone 3GS 32GB stojí asi 6000czk.... Jeden mi dokonce i volal a přesvědčoval mě, že se nejedná o podvod, že nemusím mít strach. Ale strach bohužel opravdu mám, na jeden podvod jsem již naletěl a díky tomu jsem přišel o 7500czk...
Nemáte někdo s těmito firmami zkušenosti? Případně nevíte jestli je to bezpečné? Ten co mi volal mi dokonce poslal certificate of incorporation, ale ani nevím oc mi ten certifikát má zaručit... jinak ty společnosti... jedna je
Telecom Plus Plc
a další třeba
New World Mobile Limited

Případně jeslti máte nějaké rady ohledně koupě iPhone tak pište :) Rád si nechám poradit... Nekupuji iPhone pro zábavu, ale vyvíjím pro tuto platformu aplikace a zatím jsem to dělal pro jednu firmu a chtěl bych zkusit dělat na sebe, proto sháním nejnovější model 3GS. Dokonce jsem přemýšlel počkat na 4G, ale nevím zda to nejsou jen fámy, na originálních stránkách apple jsem o 4G nenašel ani zmíňku.

Díky za odpověď

Honza

Julek
Administrator
Administrator

Re: iPhone z Anglie

Příspěvek od Julek »

přesun z bazaru, schválil jsem to jen proto že je to tak dlouhé :), příště mažu .. dávej pozor kam co postuješ ! Nastuduj si pravidla ..

k tvému dotazu - nešetři !

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

J3nc3k

Příspěvek od J3nc3k »

Díky že si to nesmazal, popravdě pravidla jsem moc nečetl :)
No a už přemýšlím že vemu iPhone třeba za 12000 protože přijít o dalších třeba 6000 už fatk nechci :)
ještě jednou díky :)

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

K novému modelu :arrow: O novém modelu se na strákách applu dozvíš, až v momentě, kdy ten model oficiálně představí. :)
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)

Odpovědět