Již jste to asi všichni postřehli, POLSKO přišlo o své milovaného prezidenta Lecha Kaczyńského. Ano, pro polské občany to byl opravdu skvělý novodobý prezident.
Nejspíše vinou pilota, který neuposlech radu leteckého řízení ZEMŘEL prezident, jeho manželka a mnoho vysoce postavených vojenských představitelů.
Rakev prezident by měla být dnes přepravena do Polska
Vláda a prezident slíbili, že uctí polského prezidenta v den jeho pohřbu státním smutkem v České republice
Rád bych tímto také uctil smrt polského prezindenta.
Polsko přišlo o svého prezidenta
-
- Starý pes fóra :)
-
- iPhone expert
Re: Polsko přišlo o svého prezidenta
Je to pro polský i český národ obrovská katastrofa. Jen mi není jasné proč toli vysoce postavených lidí letělo v jednom jediném letadle. Většinou má prezident svoje vlastní letadlo ve kterém je jen on..
R.I.P Lech Kaczyński
R.I.P Lech Kaczyński
iPhone SE 16GB
Lenovo IdeaPad Y580
Lenovo IdeaPad Y580
-
- Klub čistého iOS
No ako som dnes čítal tak pilot pravdepodobne musel pristáť na pokyn niekoho z lietadla nakoľko podla predpisov musí pilot po 2 neúspešných pokusoch o pristátie automaticky letiet na záložné letisko.(poďa skúseného pilota)
jednoducho mu to prikázali a on to musel splniť.no ale nic to nemení na tom že je to veľká tragédia.
Posted with TouchBB on my iPhone
jednoducho mu to prikázali a on to musel splniť.no ale nic to nemení na tom že je to veľká tragédia.
Posted with TouchBB on my iPhone
-
- Starý pes fóra :)
takisto sa pripajam, ze mi je velmi luto tejto udalosti avsak jednu vec by som chcel podotknut, ja by som vsetku vinu nedaval pilotovi, urcite to nezavinil naschval a robil vsetko preto aby tragedii predisiel avsak zial sa mu to nepodarilo, na obranu pilota by som povedal asi len tolko, ze v dnesnej dobe letiska disponuju systemom, ktory dokaze lietadlo bezpecne naviest aj v zlych poveternostnych podmienkach napr. v hmle a pomocou autopilota dokaze lietadlo bezpecne pristat avsak pre tento manever musi byt kompatibilna elektronika medzi riadiacou vezou a lietadlom, lietadlo toto vybavenie malo avsak na letisku nie preto taketo navigovanie nebolo mozne, pilotovi takisto nepridalo na psychike 4 nevydarene pokusy o pristatie ( normalne su povolene 2 pokusy ) avsak podla dostupnych informacii im nechceli povolit pristatie ani na inom letisku...no cas a vysetrovanie ukaze kto sa na tejto tragedii podielal
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
-
- Moderator fóra
Ano je to tragédie, ale myslím, že toto zde probírat nemusíme. LOCK
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)