iPhone vs HTC HD2

vše co vás napadne

Vyměnili byste iPhone za HTC HD2

ANO
9
7%
NE
103
80%
NEVÍM
16
13%

Celkem hlasů: 128

Killingman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: iPhone vs HTC HD2

Příspěvek od Killingman »

Tak k podobnému názoru jsem došel taky, bohužel v práci jsou woknoví a nic co má v názvu MAC mi nekoupí :-) Chtěl jsem Macbook air a dostal jsem X200s od lenova, chtěl jsem nový iPhone namísto mého soukr. (kde jsem měl největší problém s rozbitými tlačítky na ovládání hlasitosti) a dostal HD2. Koukám na zuby darovanému koni...

Facebook klienta nepoužívám, takže je mi skoro jedno :-) Je pravdou, že aplikace (většina) a hry obecně jsou na iPhone někde jinde. Stejně tak nejde ani o rychlost procesoru v MHz ale odezvy systému. Tohle není flame vlákno, těch je všude jinde dost, jen popisuji iPhone usera kterému do ruky přišel WM, nic víc a nic míň :-)
iPhone 6s gold and iPad AIR2 gold and MacBook Pro 13" early 2015 :-)

Když už musím mít mobil, tak ať je to iPhone...

dodo_mt
Starý pes fóra :)

Příspěvek od dodo_mt »

Mal som HTC v ruke ma ho kolega a jedian vec pre ktoru by som ho nechel je velkost zariadenia oproti iPhone je to uz krava... :)

PS: pocasie je pekne :)

dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

House_MD

Příspěvek od House_MD »

jenom takový poznatek, jaké je HTC HD 2 krám - tatík poslal MMS mně na iPhone, mamce na Nokii a strejdovi na HTC HD.... Posílal to z Nokie a iPhone i mamčina nokie ok, ale HTC HD 2 to neumělo otevřít :-D
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.

Killingman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Killingman »

Takže další poznatky :-)
Pro "IT profesionála" - tzn. někoho kdo se s tím živí - s počítačema obecně je to bezvadná hračka, za tři neděle mám už asi osmý FW - paradoxně hned ten první co jsem kdy nainstaloval :-)))

Pokud chcete telefon na volání, SMSky, hraní her a dalších aplikací - iPhone je jasná - JEDINÁ volba. Pokud se v tom chcete vrtat a mít radost z toho, že konečně někdo vydal nějaký cab který vám opraví tu chybu co tam je už půl roku z výroby a přitom bohužel udělá nějakou jinou, berte HD2...
Příklad - po instalaci aplikace vám zmizí ikona reproduktoru - nevíte jestli je zapnutý zvonění nebo vypnutý - ale vydal se CAB který tohle opravuje - ÚŽASNÉ :-) Ta radost po 3 hodinách když to najdete - to je k nepopsání :-D
Abych jen nehaněl - je to DOST slušný zařízení - určitě nejlepší co jsem měl po iPhone v ruce - bohužel dojíždí na SW nedodělek - Windows Mobile 6.X a celý HTC Sense to prostě už z principu nemůže zachránit. Co jsem viděl videa z WM 7 tak taky žádný zázrak, bohužel...

Zvykl jsem si na navigaci a velikost displeje - pro mě nemá smysl teď kupovat a shánět soukromý 3GS, prodám 2G iPhone a počkám s HD2 na 4G a pak HD2 s radostí vrátím v práci a s úsměvem se snad budu radovat nad novým HW který mi zase určitě dlouho vydrží...
iPhone 6s gold and iPad AIR2 gold and MacBook Pro 13" early 2015 :-)

Když už musím mít mobil, tak ať je to iPhone...

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Barberry.pha »

Tak jenom souhlasim s predchozim prispevkem, wm jsem mel rok na vice pristrojich a uz bych je nebral, pokud nekoho bavi porad ne o resit proc neco najednou jde a proc ne dobra volba, myslim ze hd2 mela nejvice problemu s wm zarizeni co jsem pozoroval, tolik novych ofiko rom a patchu kolik bylo vydano na hd2 za tu dobu co je na trhu nebylo na zadne jine zarizeni a bez xda by bylo htc v haji a bez sense by wm nebyli k pouziti, 1ghz procesor a tolik ram pameti to ma jenom proto aby to bezelo alespon stejne rychle jako 3gs, hlavne pokud chce clovek multimedialni zarizeni tak hd2 na to neni vubec uzpusobena a kapacitni displej pro wm neni jeste neni poradne udelany a myslim ze kdo je jednou spokojeny s iphonem tak vsechnl mimo bude krok zpatky, ja jsem rad ze jsem si gsko poridil a wm sel o dum dal a urcite se k nemu nebudu vracet protoze uz me nebavi resit proc neco nejde a proc se to najednou pomalu otaci a nacita, jsem rad kdyz vsechno funguje jak ma a proto mam iphone a tech apps na itunes je nejvetsi tresinka na dortu a nemusim resit jestli zrovna na muj wm pobezi
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

macodk3
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od macodk3 »

Múj názor:
Záleží od toho jakej seš člověk-Jetli se na telefónu hraješ,nebo jestli si tip který ho využívá na internet,telefonování,sms...
Jestli máš rád stovky funkcí a her určiťe zústaňn u iPhone...
HTC je tak akurát pro právníky... :wink:
Obrázek iPhone 6 Plus
Obrázek iPad Air
Obrázek Macbook Air 13"
Obrázek iPod Nano 7G

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

ani pro ty moc ne :)

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

spread

Příspěvek od spread »

Mohu to srovnat s vlastní zkušeností.

Měl jsem rok 3G 8GB a teď dostal v práci služební HD2.
Jelikož jsem člověk který potřebuje funkčnost a rychlou odezvu systému tak to mi HTC narozdíl od 3G nenabídl a to má 1GB Snadragon procesor.

Tam je největší kámen úrazu ten OS a Sense
Strašně jsem se na něho těšil, ale bylo to pro mě osobně velké zklamání.

Hovory - co se uskutečňování a příjmu hovoru týká tak to je absolutní tragédie, jelikož svižnost je tytam.

Display má kapacitní mřížky dost daleko od sebe a nereaguje tak jako u iPhone - to bylo další zklamání.

Wifi - jsem na wifi v práci a mailu když nesedím u PC pořád a Iphone má citlivější wifi přijímač nebo lepší vestavěnou anténu jelikož v místě kde jsem na Iphone na wifce už HTC signál nemá nebo padá.

Multitasking - nesnáším jelikož nemám čas sledovat co "vykřížkováním" nezavřu a mám spuštěno na pozadí tak mi sežere baterii za dopoledne.
Mimo jiné vím, že existují shelly jako SPB atd, které tohle řeší a křížkem se aplikace opravdu vypne, ale mě nevyhovuje rozložení SPB shellu.

Dál mám osobně problém poslední dva dny s příjmem emailů i přestože, mám nastaveny přílohy ukládat do pamětově karty a její přítomnost HTC potvrzuje tak některé maily se mi ukládají přesto do telefonu.

Je toho docela dost co bych mohl napsat jen se mi na to téma nechce moc rozepisovat. Možná jsem jen BFU který se neztotožnil s chodem WM, ale nemyslím si. Mám telefon 3 měsíce a snažil jsem se mu porozumět, ale pro mě je to takové "dodělej si sám". které bez velikých zásahů majitele nebude nikdy fungovat jak má a to já právě nechci.

Utíkal jsem první dny hned do Market Place a ouha ....nenalezl jsem tam oproti itunes zhola nic a to ještě když jsem si na to udělal čas tak se na MP nešlo připojit s hláškou ať to skusím později (to se mi u Itunes nestalo nikdy).

Řeknu vám, že kdybych za to dal vlastní peníze tak bych si to do smrti vyčítal. Buhužel takový je můj názor na HTC HD2.

jirka2908
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od jirka2908 »

Jak sem si zvykl na iPhone dotykový display tak už bych asi jiný "dotykáč" nechtěl ..
HTC dotykový displaye jsou jen o nervy :P
iPhone 6 128gb iOS 9.0 Beta 2
iPad 4, 64GB Wi-Fi + Cellular iOS 8.1.2
Macbook air 2013 13" i7 + 8gb ram
Ipod shuffle
Airport extreme

Lidé nevědí, co chtějí. Dokud jim to neukážete

Odpovědět