Přechod k jinému operátorovi

vše co vás napadne
Odpovědět
engel
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Přechod k jinému operátorovi

Příspěvek od engel »

Chci se zeptat těch kdo přecházeli od O2 jinam, když jste dali kód přechodu na pobočku, volali vám z O2 a přesvědčovali různými slevami nebo ne. Zajímá mě zda je to pravidlem nebo se na mě můžou vykašlat :)

xslide
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: Přechod k jinému operátorovi

Příspěvek od xslide »

Ano volali, dostal jsem na každej měsíc 1000 minut do všech síťí po dobu jednoho roku.
Obrázek MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
Obrázek iPhone XS Max, black, iOS 12
Obrázek Apple Watch 4, black, 44mm

Juramac

Příspěvek od Juramac »

Me pred 10-ti lety u O2 ani nepodekovali a klidne mne pustili. Tak jsem prijal nabidku Vodafonu, ktery mi dal za prechod firmy a vsech 8-mi cisel startovni bonus 24.000 na nakup cehokoliv a zaridil zdarma prevod vsech stavajicich cisel za 48 hodin. A od te doby jsem spokojeny zakaznik, nemam s nim zadne sebemensi problemy a ani duvod premyslet o zmene :) Kazdy rok od neho dostanu prijemny darek nejenom k vanocum, ale i k vyroci smlouvy, vetsinou ve forme dat na 3 mesice zdarma, mam od neho extra tarif pro firmu i pro rodinu, jednou za dva roky bonus 16.000 na nakup cehokoliv atd. O2 je pro mne jiz neznamy pojem. :)

engel
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od engel »

no je blbý, že jsem přítelkyni před půl rokem přesvědčil jít od TM k O2 :-)
a teď jí dostali, že si nemůže vzít dotovaný iP k tarifu, kterej uzavřela před půl rokem a žádný tel si k tomu nebrala...

Juramac

Příspěvek od Juramac »

tak jim zamavej levici :) Zadny telefon za dotovanou cenu nema, takze od ni nic chtit nemohou. Sbohem a satecek. :)

engel
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od engel »

říkali jí prý, že rozvázat nemůže, protože v tom tarifu má jako bonus víkendový volání zdarma, což je ale k tarifu snad vždycky... takže by musela doplatit zbytek

Qwuiddo

Příspěvek od Qwuiddo »

já sem ani o kod neprosil, zavolal jsem jako blbecek co mam delat, kdyz chci prejit a dostal sem benefity.

Odpovědět