tak takto jsem se už dlouho nezasmal...... http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-polit ... to-ma.html
Je to MACHR.....
Paroubkovi kvetou v září na zahrádce sněženky......
-
- Mírně pokročilý
Re: Paroubkovi kvetou v září na zahrádce sněženky......
No řekněte...kdo z vás to má?
iPhone 6 16GB Space Grey
Juro, tak jsem se fakt dlouho nenasmál
A "tohle" nam tady chtelo dal vladnout a dokonce presidenta delat.... Ale priznam se, ze me uz hodne dlouho nikdo tolik nerozesmal "Snezenky a Paroubek" .....
Né že bych chtěl kazit takovej krásnej ukec .
Ale možný to je , naše sněženky taky vyrostly. Zasadili sme je brzo, cibulky se zbláznili a vyrostli. Pak to všechno zmrzlo a na jaře nebylo nic. Určitě to někde i najdete. Dokážu si představit že je to takovej debil že je klidně zasadil v květnu
Ale možný to je , naše sněženky taky vyrostly. Zasadili sme je brzo, cibulky se zbláznili a vyrostli. Pak to všechno zmrzlo a na jaře nebylo nic. Určitě to někde i najdete. Dokážu si představit že je to takovej debil že je klidně zasadil v květnu
No, videl jsem sice asi pred dvema lety v zari kvest tresne, ale snezenky ? To jsem skutecne jeste nezazil a ani o tom neslysel....... Ale u machra Paroubka je mozne vsechno
Tak to ne . To je nehoraznej vul. Jak se mohl takovej deb*l vubec narodit. No nic, skoda slov!
-
- Administrator
já jsem spíše smutný, co za lidi řídí tuto zem
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.