Levitace

vše co vás napadne
mike0007CZ
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Re: Levitace

Příspěvek od mike0007CZ »

To nejsou krávoviny, prostě levitace, astrální cestování a démoni. Jsi tady asi jedinej, kdo ještě necestoval. Doporučuji shlédnout film Počátek a vyzkoušet astrální cestování ve druhé a třetí úrovni. Za 5 minut. máte sjetý celý svět. Chce to ale trošku víc posolit. Tak jo, já se jdu proletět, než dostanu od Metalgirl ban.
iPhone 4S 16GB WiFi, iPad Mini 32GB WiFi, iOS 7.0.4
MacBook ALU 2.4/4/320, OS X 10.9

Juramac

Příspěvek od Juramac »

Tvosi- mame naprosto stejny pocit.... :mrgreen: co bude priste? Teplota vody v pekelnych kotlich? :roll:

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Jsou lidi, co to prostě nechápaj, protože to neuměj, nebo to prostě nechtějí chápat. Ale to neznamená, že to neexistuje. :P
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

jezyn
Host
Host

Příspěvek od jezyn »

no ja vevim, ve kterych sferach se pohybuje ten osel svetla (jeee, ono mi nejak vynechava ismenko P ) ale vidím, že to budou hodně láskyplné a přívětivé vody - tzn , to jací jsme tam uvnitř (nejlépe s projevujeme bez zábran, když jsme lehce opilí) , takové jsou končiny i našeho astrálu - ale s něčím souhlasím, kdo má strach ať to nezkouší - btw - po přečtení toho tématu na jeho stránkách, je strach celkem pochopitelný - teda jen pro HLEDAJÍCÍ
R: tape loading error 10:2

dwick
Starý pes fóra :)

Levitace

Příspěvek od dwick »

A do lucidnich snu se nenavazejte :) V tom nejsou zadne cary, tam jde jenom o to, uvedomit si ve snu, ze snite a pak uz si muzete delat co chcete
Life sucks. And then you die.

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Jo no, tak to se mi ještě nepovedlo si ve snu říci, že sním, až se mi to povede, tak potom budu svůj sen ovládat. To musí být dobré, určovat si, co ve snu chceš dělat. :)

Náhodou ještě můžete zkusit techniku s třetím okem v zrcadle, někteří, kterým se to povedlo, tam našli všelijaké nestvůry a to si o sobě mysleli, jak jsou dobří lidé.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

dwick

Příspěvek od dwick »

Metalgirl: Ono to je celkem snadny, pred x lety jsem na to delal nejake prace jeste na stredni a nekolikrat se mi to podarilo behem toho. Chce to mit jen silnou vuli opakovane delat v prubehu dne ty cviceni (koukat 2x na hodinky, cist 2x nejaky text) a nezapominat na to.
Life sucks. And then you die.

Kubec19

Příspěvek od Kubec19 »

Metalgirl píše:Náhodou ještě můžete zkusit techniku s třetím okem v zrcadle.

co to je? :mrgreen: :shock:

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

Roztiahneš si "pulky" pred zrkadlom a sleduješ spoza pleca, či ťa kapustová energia nevznesie.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

mike0007CZ
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od mike0007CZ »

Rony, díky za další formu létání, už to máme levitaci, astrální cestování, a teď i anální cestování. Doporučuješ posolit?
iPhone 4S 16GB WiFi, iPad Mini 32GB WiFi, iOS 7.0.4
MacBook ALU 2.4/4/320, OS X 10.9

Juramac

Příspěvek od Juramac »

teda lidicky, ziram, jake maji nekteri starosti . Od levitace az po prdel..... :mrgreen:

scorpi
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od scorpi »

I think so :-)

Hape
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Hape »

A navic tu slavnou levitaci Chrise Angelse dopodrobna vysvetloval nedavno v televizi ten manik v masce, co odhaluje triky slavnych kouzelniku. Cela jeho levitace vyzaduje super velky jerab, pocasi s bilou oblohou, kdy pti tomu svetlu neni ani kamera schopna lana zachytit. Tedy jeden velky PODVOD!
iPhone 4S, 16GB White, T-Mobile CZ, iOS 6

murder
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od murder »

Snad jen jediné, pánové a dámo už to nehulte, leze vám to na mozek :wink:

Edit: tak nějak mi ta diskuze připomíná tento film:

Jakub: Ty jo, ty báraky? Koukám na ty baráky, ty jo. Jsou super baráky, ne? Ty jo? Co je to za město, ty jo? To je Dubrovník?
Hanka: To je Praha, ty pako.
Jakub: No Praha? dyť vim? dyť, dyť tě jen tak zkoušim, ne? Jsem se tady narodil, tady žiju. Ale stejně mi to dneska příjde takový nový. Fakt pěkný. Cizinci třeba koukaj na ty baráky a jsou z nich úplně vyplesklý. Ty jo? (Zasměje se a řekne taxikáři.) Můžete mě klidně natáhnout jako ňákýho cizince.
Hanka: Nech toho! To vypadá, jako kdybys mu říkal, že krade.
Jakub: Vy fakt kradete, jo?
Hanka: Nech toho!
Jakub: Co? Dyť? Proč? Dyť ať krade? dyť to je super!
Obrázek

dawe73
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od dawe73 »

OT: Mohl by se mi, prosím, někdo astrálně podívat do budoucnosti? Stačí na zítřejší ráno k nejbližší trafice do rubriky Loterie. Jako odměnu nabízím levitační sadu včetně jeřábu :wink:

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

ja minule chtel zvednout iphone pomoci vule, hodne jsem zatlacil.. a energie skoro sla statnym smerem!

jablecna ovce - uz bylo dost te televize! koukej jit ven za holkama! 8)

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

LOL :) Ano, prebytocna energia sa vzdy ventiluje, kedze nas vykon je pocas dna slaby az nulovy, tak sa prebytocna energia ventiluje vypustanim.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

Qwuiddo

Příspěvek od Qwuiddo »

Lidi takhle jsem se snad v novým roce ještě nepobavil :-). Celý jsem to tu pročetl a jediný co můžu říct, že se mi už hodně krát povedlo dělat si ve spánku sen takový jaký chci a nepřijde mi na tom nic divného :mrgreen: . Jinak co se astrálních blbostí a levitace pomocí vůle týká - jak říká jeden docent u nás: Máte fotku? A fotku fotky a fotku té druhé fotky? :mrgreen: :mrgreen:

jezyn
Host
Host

Příspěvek od jezyn »

koukal jsem do té zítřejší rubriky loterie a viděl jsem, že první nikdo nevyhrál - takže můžeš být v klidu
R: tape loading error 10:2

Jirkus
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Jirkus »

Během procházky v lese si muž točil svého psa Tarzana. Zvíře jako by něco spatřilo, začalo utíkat hlouběji do lesa. Muž se i s kamerou vydal za ním a uviděl ženu, nad jejíž hlavou se vznášela malá holčička. Dítě bylo ve výšce asi tři metry. Chvíli, kdy se snášelo na zem, kamera nezachytila. Žena pak holčičku popadla za ruku a rychle utekly ...

http://revue.idnes.cz/v-rusku-natocil-muz-levitujici-holcicku-fd5-/zajimavosti.asp?c=A110109_121829_zajimavosti_nh

:wink:

Hnykda

Příspěvek od Hnykda »

Úplně nejjasnější fake :D . Koukněte se na to na fullscreen. Tam v levo od tý holky s tou mámou jde vidět jak se jakoby pohybuje "duch" - jako když mažete ve photoshopu třeba sloupy z výhledu. Na konci, těsně předtím než tou kamerou otočí pryč tam jde na zlomek sekundy vidět. Má v ruce tyč a na tý ta holka visela!
A v posledních 5 sekundách ten chlap přejde z pravý strany do leva, jakoby za nima...

Tady máte vyfocený aspoň trochu
http://img23.imageshack.us/gal.php?g=ctvrty.jpg
Naposledy upravil(a) Hnykda dne ned led 09, 2011 6:25 pm, celkem upraveno 1 x.

nalevka

Příspěvek od nalevka »

Přesně tak, jsou miliony takových videíí na netu..
Trapné

Křeček

Příspěvek od Křeček »

Julek - ono se to řekne, "jdi ven za holkama", ale kdyby bylo tak jednoduchý. (né že bych byl línej, a teplej taky nejsem)(:mrgreen:)
A levitace blbost asi bude, ale u AC bych si tak nebyl jist.

ninjar0hlik

Příspěvek od ninjar0hlik »

dwick: to já tadyty kraviny nedělal :mrgreen: a 2x sem si uvědomil že "je to jen sen", to je bezva dycky si potom dělám co chci :D btw: od kolika let je bezpečný to lítání do minulosti támhle na vikingy když mi je tak 13let? :mrgreen:

Hnykda

Příspěvek od Hnykda »

Asi tak od 90. Potom už se to, že tomu věříš, bere jako stařecká demence a ne jako psychická porucha.

Odpovědět