Na tuto záležitost jsem narazil zcela náhodně, když jsem hledal nějakou levnou, magnetickou tabuli na počítání příkladů a na mind mapping.
Princip je jednoduchý. Pomoci statické síly připnete tabuli na zeď a poté ji můžete bez následků sundat a znovu použít.
Přijde mi to jako geniální a levné řešení např. pro více studentu (společná příprava k maturitě...) nebo např. pro tým vývojářů a v podstatě jakékoliv brainstorming záležitosti.
Tabule se prodávají ve více rozměrech a když se poštovné rozdělí mezi více lidí, tak ta největší tabule (100 cm široká, 180 cm dlouhá) vyjde na něco málo přes 750 Kč, což za pokus stojí.
Podrobněji o tabuli, možnosti koupě u nás a cenách jsem se rozepsal na svém blogu.
Chtěl bych si min. jednu "Big Berthu" koupit, takže kdybyste měl někdo zájem o společnou koupi z US, kontaktuje mě (SZ, blog, mail).
WhiteyBoard - tabule pro každého
-
- Starý pes fóra :)
Re: WhiteyBoard - tabule pro každého
a to mi chceš jako opravdu říct, že to na mé "hrubé" zdi bude držet?
pokud tomu tak je, tak bych možná o to přemýšlel
pokud tomu tak je, tak bych možná o to přemýšlel
-
- Mírně pokročilý
WhiteyBoard - tabule pro každého
Funguje to na 100%. V robote používam a naozaj to drží.
Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?
Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?
iPhone 5S 32GB + iPad Air 128GB + iPod nano 5g 8GB + iPod Classic 80GB
MacBook pro 17' + iMac 21' + MacBook Air
MacBook pro 17' + iMac 21' + MacBook Air
-
- Senior uživatel
ilijusin píše:Podrobněji o tabuli, možnosti koupě u nás a cenách jsem se rozepsal na svém blogu.
Berta by se mi taky docela líbila, ale z tvého blogu jsem vydedukoval, že Bertu 20x použiješ ("přilepíš" na zeď a zase odlepíš" ze zdi) a pak ji můžeš vyhodit ...
Pokud je to tak, tak Bertu nechci a raději zůstanu u své oblíbené (bílé) ledničky.
Pokud by ale Berta měla neomezenou dobu použitelnosti, měl bych možná zájem ...
Edit: Tak to vypadá, že ten papír velikosti A0 jde použít pouze omezeně - takže při ceně 990,- až 1400,- za jednu Bertu, jsou to pro mne vyhozené peníze.
Bertu použiješ jenom 5x. 20x jsou ty tabule od českého výrobce. Ty jsou ve formátu klasického flipchartu a prodávají se v roli po 25 kusech.
@Martin J
Díky za info, ještě jsem neměl možnost slyšet osobní zkušenosti. Tvoje mě akorát víc utvrdili v koupi.
@Martin J
Díky za info, ještě jsem neměl možnost slyšet osobní zkušenosti. Tvoje mě akorát víc utvrdili v koupi.
-
Já bych bral tím vytapetovat :-D
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
-
jakože by si měl každý měsíc jiné tapety( přemaloval to )? zajímavé využití