Mozna mam takovy hloupy dotaz...
Obecne, je zde nejake potencionalni nebezpeci, kdyz pouzivam IMAP a spamove zpravy se mi stahuji do PC/Mac?
Je mozne zamezit tomu, aby se mi spam do Mail.app na OS X nestahoval? Mam ucet u Gmailu.
Dekuji za odpovedi.
Gmail, nestahovaní spamu v Mail.app na OS X
-
- Moderator fóra
Re: Gmail, nestahovaní spamu v Mail.app na OS X
Tak dlouho se mi stahovaly do GMailu spamy a tak dlouho jsem je mazal, až se přestaly stahovat. Problém je v tom, že tam někdy spadne i žádaná pošta, což nechápu a takovou zase naučím, aby padala do příchozí pošty.
Prave. Jednou za mesic tam mam i normalni postu. Tak na to asi co 14 dni mrknu. Ale stale se stahuji do PC/Macu, pokud nehrozi zadne riziko ani bych to neresil... jenze to taky nevim.
- rony
- Klub čistého iOS
gmail ma slusny spam filter a ak rozpozna spam, tak do iphonu ti ho tahat uz nebude (alebo inak, spam folder sa to do iphone nestahuje).
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Moderator fóra
Denně jsem míval klidně i kolem 20 spamů. Všechny jsem je vždy označil a smazal. Nikdy žádný neotvírej, nač taky? Jen prověř, není-li mezi nimi zbloudilá žádaná pošta a tu označ jako Není spam. Ona se naučí nepadat tam už příště nebo přespříště.
Za téměř dva roky mě nic neohrozilo, dokud byly v GMailu ve spamech, nešly do Outlooku v PC, ani do iPhone. Filtrace byla v GMailu neúčinná, ale trpělivost mě jich zbavila.
Za téměř dva roky mě nic neohrozilo, dokud byly v GMailu ve spamech, nešly do Outlooku v PC, ani do iPhone. Filtrace byla v GMailu neúčinná, ale trpělivost mě jich zbavila.
to rony: Ok, dekuji za snahu pomoci, ale... Gmail mam jako iPhone, asi treti rok. Vim o slusnem filtru, take vim, ze se spam do iPhonu vubec automaticky nestahuje. Nicmene me to nezajima, resim OS X.
Ok. Takze na PC je to v pohode, no tan vlastne i antiviry. A co s tim Mail.app na OS X? Tam se spam stahuje na disk, ne? Neotviram zadne odkazy, jen nekdy se mi podari prekliknout a zobrazi se nahled, coz je vlastne jedno kdyz uz je to stahle. Mam nastaveny filtr, ze co je spam oznacit za prectene.
Ok. Takze na PC je to v pohode, no tan vlastne i antiviry. A co s tim Mail.app na OS X? Tam se spam stahuje na disk, ne? Neotviram zadne odkazy, jen nekdy se mi podari prekliknout a zobrazi se nahled, coz je vlastne jedno kdyz uz je to stahle. Mam nastaveny filtr, ze co je spam oznacit za prectene.