Mám vymyšlenou jednu aplikaci na iPhone (jen pro Česko, ale chtěl bych, aby byla nejstahovanější - podobné aplikace jsou v zahraničí velmi oblíbené) a hledám programátora, který umí vytvářet aplikace na iPhone. Podrobnosti samozřejmě sdělím zájemcům. Pište prosím sem do PM. Uveďte, jestli máte účet na iTunes (mohu případně zajistit sám) a nějaké reference nebo zkušenosti. Grafiku zajistím.
Děkuji.
Hledám programátora na iPhone
-
- Host
Kdo umi programovat, tak zvladne i .net. Zrovna premyslim do ceho se pustit, tak ze bych nedelal hudebni prehravac?... Co by to melo byt?
-
- iPhone expert
Re: Hledám programátora na iPhone
Cože? Tohle jsem nějak nepochopil.eReSo píše:Kdo umi programovat, tak zvladne i .net.
MacBook Pro (2008)
-
- Host
Kdo zvlada programovat v C, delphi, VB, fortran, foxka, tak zvladne i prelozit do .netu nebo primo napsat ve vyvojovem prostredi .net.
No možná se nad tím Martyn pozastavuje proto, že na iOS se "překvapivě" neprogramuje v Microsoftím .NET, ale v Applovském Cocoa. A mimo jiné na to potřebuješ taky Mac, což stále ještě v Česku není úplně běžné
A ujišťuju tě, že Cocoa se teda od Delphi, VB, Fortranu a Foxky podstatně liší. Cocoa framework používá programovací jazyk Objective-C odvozený od C, obdobně jako .NET framework používá programovací jazyk C# odvozený od C. V zásadě by se dalo říct, že Microsoft se v tomto ohledu Applem, respektive NeXTem (protože Cocoa je původně od NeXT) dost inspiroval, ale tím taky podobnost končí a rozhodně se nedá říct, že by pro zkušeného .NET programátora bylo snadné přejít na Cocoa a naopak. Něco málo o tom vím, pár řádků jsem kdysi postupně napsal ve všech výše zmíněných systémech.
A ujišťuju tě, že Cocoa se teda od Delphi, VB, Fortranu a Foxky podstatně liší. Cocoa framework používá programovací jazyk Objective-C odvozený od C, obdobně jako .NET framework používá programovací jazyk C# odvozený od C. V zásadě by se dalo říct, že Microsoft se v tomto ohledu Applem, respektive NeXTem (protože Cocoa je původně od NeXT) dost inspiroval, ale tím taky podobnost končí a rozhodně se nedá říct, že by pro zkušeného .NET programátora bylo snadné přejít na Cocoa a naopak. Něco málo o tom vím, pár řádků jsem kdysi postupně napsal ve všech výše zmíněných systémech.
-
- Moderator fóra
svoji zpravou si chtel rict ze si hodne zkuseny programator a ze te tazatel muze kontaktovat pro spolupraci?
bud vyhovte nabidce tazatele nebo jednoduse nic nepiste. pokud se chcete hadat o programovani tak vam je chat plne k dispozici.
bud vyhovte nabidce tazatele nebo jednoduse nic nepiste. pokud se chcete hadat o programovani tak vam je chat plne k dispozici.
I will maintain an attitude of open-mindedness.
2 David12: zkus napsat bližší požadavky, zda aplikace bude požadovat síťovou komunikaci, data v cloudu, práci se senzory, fotoaparátem, hudbou, interaktivní grafiku (=reagující na ovládání, jako mají hry), 3D grafiku, atd. Může to pomoct případným kodérům udělat si lepší představu o co jde. Málokdo umí všechno.
2 eReSo: rád bych reagoval na tvoji SZ, ale nepřišel jsem na to jak, zřejmě mám SZ neaktivní
2 jackherrer: omlouvám se za spamování vlákna, ale na to nešlo nereagovat, SZ nemám a ulovit někoho náhodně na chatu je dost obtížné.
2 eReSo: rád bych reagoval na tvoji SZ, ale nepřišel jsem na to jak, zřejmě mám SZ neaktivní
2 jackherrer: omlouvám se za spamování vlákna, ale na to nešlo nereagovat, SZ nemám a ulovit někoho náhodně na chatu je dost obtížné.