[glosa] Prečo si ľudia kúpia iPhone?

vše co vás napadne
Odpovědět
rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

[glosa] Prečo si ľudia kúpia iPhone?

Příspěvek od rony »

Text je GLOSA. http://cs.wikipedia.org/wiki/Glosa

Neustále komentujete svoj údiv nad tým, že ľudia kupujú iPhone?

Napísané pre spravodaj.madaj.net

Možno je dôvod v tom, že už nechcú prosiť o pomoc s mobilom takých mudrlantov ako ste Vy.

Možno už majú dosť Vášho arogantného “pomáhania”, keď ich počas hodinovej “výpomoci” trikrát ponížite, osemkrát zakrútite neveriacky hlavou a dvakrát urazene buchnete mobilom, keď chcú od Vás aby ste nainštalovali tu úžasnú hlúposť miesto tej geniálnej vecičky, ktorú polhodiny vychvaľujete.

Možno sa Vám chcú konečne vyhnúť a mať svoj mobil len pre seba, bez pýtania sa nerdov. Nedať ho z ruky aby ste komentovali ich hlúpe konanie.

Možno s úľavou a radi kúpia mobil, o ktorom hlasne halasne vyhlasujete, že fujvynikdynie a nebudete mať možnosť sa s nimi priamo konfrontovať.

Možno Vám ten iPhone vyložia pred oči, aby Vám dali príležitosť potvrdiť si SPRÁVNOSŤ ich voľby, pretože iba zopakujete predstavenie, ktoré už poznajú.

Možno im iba opakujete to, čo ste o iPhone počuli. A začínajú mať iba pochybnosti či si vôbec myslíte niečo iné ako to, čo ste len počuli od iných…

Možno zapadáte do profilu ľudí, ktorí sa potrebujú o Apple vyjadriť: a žiadna Vami vyslovená myšlienka nie je Vaša :-) A kto má neustále skúmať, či máte vôbec nejaké svoje myšlienky?

Možno to nie je len pocit štýlovosti iPhone, možno je to len pokus vytvoriť si od Vás odstup.

Napísané pre spravodaj.madaj.net

PS: berte to ako predsviatocny volnejsi prispevok, ktory sluzi len na precitanie, zamyslenie a nic viac.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

slkdriver

Re: [glosa] Prečo si ľudia kúpia iPhone?

Příspěvek od slkdriver »

ja si pametam ako prisiel iphone na trh a mal som vybrat pausal.. dlho som rozmyslal ci iphone alebo nokia cca N95 proste si nepametam presne, nokia ale mala ovela viac funkcii ako vtedy 3G s 2.1 fw.. 5mpx foto.. GPS navigaciu.. kamarat mal iphone mesiac a nevedel si hovynachvalit, ja som vtedy menil telefon 3x do mesiaca lebo mi nic nebolo dost dobre. Nakoniec som prisiel k operatorovy s kuponom no a bol za 1sk iphone co som si povedal ze ked bude blbost tak predam drahsie ako nokiu.. den potom uz stal (1.12) 6990sk na ten isty pausal takze som mal velke stastie a zobral iphone za 1sk.. ten telefon som ako jediny mal 2 roky a ani ma nenapadlo kupit iny.. proste som tomu uplne prepadol.. po 3G mam teraz ip4 ale to aj z obchodneho dovodu - som apple developer. myslim ze apple vybielil rybnik firmam ako nokia a spol, len jedno ma zacina trapit - menu telefonu uz mam za tie roky opozerane a tak themes by velmi pomohli (JB si zasierat telefon nechcem)...

Odpovědět