Návod: Ako na nefungujúci zvuk a wifi vo Win-e cez Boot Camp

vše co vás napadne
Odpovědět
Dodo
Starý pes fóra :)

Návod: Ako na nefungujúci zvuk a wifi vo Win-e cez Boot Camp

Příspěvek od Dodo »

Ahojte, aj ja som si chcel nainštalovať Win 7 cez Boot Camp, ale nenainštaloval sa mi driver na zvuk ani na wifi. Ak aj vy máte takýto problém napísal som tu návod ako na to:

Zvuk:

ENG verzia Windowsu:

1. Len nainštalujte drivre z Mac OS X Install DVD. Keď sa vám resetne Mac, zvuk by už mal ísť.

Iná verzia Windowsu:

Toto bol aj môj prípad. Mal som SVK verziu Windowsu, a keď som nainštaloval drivre, aj tak mi nechcel zvuk ísť.

1. Ak máte Ultimate verziu, nainštalujte si drivre aj tak, aby sa vám aspoň nainštaloval driver na sieťovú kartu, keď už nie na WiFi.

2. Po nainštalovaní driverov sa vám resetne Mac. Následne kliknite na Windows Update a voliteľné aktualizácie. Nájdite si jazykový balíček pre Angličtinu. Stiahnite a nainštalujte.

3. Choďte do Ovládací Panel-Miestne a jazykové nastavenia-Klávesnice a jazyky-a nastavte jazyk rozhrania na Angličtinu.

4. Teraz vložte do mechaniky Mac OS X Install DVD a kliknite na setup.exe. Kliknite na remove a všetky ovládače sa odinštalujú.

5. Teraz kliknite znova na setup.exe a nainštalujte všetky ovládače. Mac sa resetne a zvuk by vám mal ísť.

Wifi:

Ak vám ani po týchto krokoch stále WiFi nefunguje, tak urobte toto:

1. V správcovi zariadení by ste mali mať žltý výkričník pri Network adapters. Ak ho tam máte je to OK :D

2. Ak nemáte, stiahnite si WinRar.

3. Na ploche (alebo kde len chcete) si vytvorte prázdnu zložku. Nazvime si ju napr. WiFi.

4. Otvorte si Mac OS X Install DVD, aby ste videli, čo sa v ňom nachádza. Kliknite na Boot Camp a potom na zložku Drivers.

5. Bude tam zložka Broadcom. Tú otvorte a budú tam nejaké ovládače. Keďže ja som mal Win 7 32 bit-ový tak som si skopíroval zložku Broadcom Network Adapter Win 7 32 do prázdnej zložky, ktorú ste si pred chvíľou vytvorili.

6. S pravým tlačidlom myši (trackpadu) kliknite na tento skopírovaný driver a zvoľte extrahovať sem. Do zložky WiFi sa vám nakopíruje celý ovládač.
7. Teraz vymažte ten ovládač, ktorý ste si kopírovali z DVD-čka. (Vyextrahovaný ovládač tam nechajte, vymažte len ten RAR.)

8. Teraz choďte do správcu zariadení a s pravým tlačítkom kliknite na zložku Network adapter, pri ktorej máte žltý výkričník.

9. Kliknite na Aktualizovať softvér ovládača a vyberte zložku nájsť softvér ovládača v tomto počítači. Nájdite si zložku WiFi a kliknite na OK.

10. Ovládač sa vám nainštaluje a pribudne do sieťových zariadení aj Wifi. :wink:

Ešte pripomeniem, že všetko bolo robené na MacBook-u White 2,4 ghz 2010 model a Win 7 Ultimate 32-bit.
Naposledy upravil(a) Dodo dne úte srp 31, 2010 11:16 pm, celkem upraveno 2 x.
iPhone 5S
iPod Shuffle
MacBook White

ELEMENT

Re: Návod: Ako na nefungujúci zvuk a wifi vo Win-e cez Boot Camp

Příspěvek od ELEMENT »

Udělal jsem to podle tvého návodu, ale zvuk pořád nejde :( Když se podívám teď do správce zařízení do zvuku, tak tam mám 3x NVIDIA High Definition Audio a 1x Zvukové zařízení High Definition Audio. Což mám pocit že předtím určitě nebylo... Není výrobce driverů náhodou RealTek a ne NVIDIA?

Děkuji za odpověďa

ELEMENT

Příspěvek od ELEMENT »

Super, moc díky za pomoc Dodo... Funguje opravdu až po stažení EN balíčku.. Zvuk perfektně funguje.. a díky moc za nervy se mnou přes icq.. :) :D

schmiedy
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od schmiedy »

to Dodo: Dekuji mnohokrat, mohu potvrdit uspesne sprovozneni Zvuku podle navodu vyse v prispevku..:)
Iphone 5 16gb white
Macbook pro 13"....

Hejdyss

Re: Návod: Ako na nefungujúci zvuk a wifi vo Win-e cez Boot

Příspěvek od Hejdyss »

Chtěl bych se zeptat jestli mám to Instal CD přehrát ve W7 a nainstalovat nebo v MACu. Díky za odpověď :)

Dodo

Re: Návod: Ako na nefungujúci zvuk a wifi vo Win-e cez Boot

Příspěvek od Dodo »

Vsetka instalacia sa robi vo W7. ;)
iPhone 5S
iPod Shuffle
MacBook White

Odpovědět