Kindle Fire - zkušenosti?
-
- Starý pes fóra :)
Zdravím
chci se zeptat, je tu už někdo šťastný majitelem Kindle Fire? Ten "tablet" mě zaujal jak svojí cenou, tak dostupností app. Já vím, není to iPad, ale chtěl bych jím z rodiny někoho podarovat. Proto se táži, máte už jej někdo? Jsi s ním spokojený?
Díky
chci se zeptat, je tu už někdo šťastný majitelem Kindle Fire? Ten "tablet" mě zaujal jak svojí cenou, tak dostupností app. Já vím, není to iPad, ale chtěl bych jím z rodiny někoho podarovat. Proto se táži, máte už jej někdo? Jsi s ním spokojený?
Díky
-
- Moderator fóra
Re: Kindle Fire - zkušenosti?
take o nem uvazuji, nicmene dostupnost je pomerne problematicka, resp. Amazon neposila Fire mimo uzemi USA
iPhone 2G 8GB
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
Koupil jsem jej dceři (8 let) a mohu doporučit. Nechal jsem si jej dovézt z USA, tedy za 199 USD, poštou to lze přes shipito a jiné, ale zaplatíte zlodějské DPH a clo.
Obrazovka velmi dobrá (skoro jako iPad), samozřejmě menší )
Ovládání v pohodě, aplikace lze nahrát buď přímým nakopírováním nebo třeba přes dropbox, ani podle mne není nutný ROOT (pokud vyloženě nechcete android market).
Tedy stručně za ty peníze super (hračka, samozřejmě).
Obrazovka velmi dobrá (skoro jako iPad), samozřejmě menší )
Ovládání v pohodě, aplikace lze nahrát buď přímým nakopírováním nebo třeba přes dropbox, ani podle mne není nutný ROOT (pokud vyloženě nechcete android market).
Tedy stručně za ty peníze super (hračka, samozřejmě).
- rony
- Klub čistého iOS
ja sa ho tiez snazim ziskat, na pokusy a fyzicke osahanie. Potom ho zrejme odlozim alebo sa ho pokusim predat.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Mírně pokročilý
Mne by prosím zajímala svižnost systému /srovnání s iPad 1/. Na mobilmanii jsem viděl maličké preview a nepřišlo mi to zrovna moc rychlé zařízení.
-
- Senior uživatel
marosm: jak to teda vyslo cenove i s postovnym, dph a clem?
Apple iPod Shuffle 5G, 2GB, pink
Apple iPhone 6S, 64GB, gold
Apple MacBook Air 13" 2014, 128GB
Apple iPhone 6S, 64GB, gold
Apple MacBook Air 13" 2014, 128GB
-
- iPhone expert
Kdyz si ho nechal nekym dovezt tak nejspis neplatil ani Dph a ani clo.
---
iPhone 7
iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil
Macbook Pro 13" 2017
iMac 21.5" late 2012
Apple Watch 3 Sport 42mm
iPhone 7
iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil
Macbook Pro 13" 2017
iMac 21.5" late 2012
Apple Watch 3 Sport 42mm
- rony
- Klub čistého iOS
doterajsie informacie potvrdzuju, ze to nie je rychle zariadenie.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
-
- patron iPhone.cz
V Reflexu č. 50 (z 15.12.2011) je hezký článek o Kindle Fire od Miloše Čermáka. Také na webu Reflex.cz, bohužel pouze v placené zóně...
Mám iPhone 8. V rodině ještě další tři iPhone
Omlouvám se za špatné vyjádření - platil jsem pouze 199 USD a láhev vína kamarádovi )
Objednáním přes shipito atd. zaplatíte o něco více (typuji cca 20-30) USD a pak poštovné do ČR, DPH (20%) a asi i clo.
Stran rychlosti si myslím, že není problém. Jistě, iPad to není, ale že by byl vyloženě pomalý to taky ne. Obrazovka je super a na dotyk reaguje velmi dobře. Omezením bude jistě 4GB paměti. S wifi problém nemám.
Pokud shrnu, tak jen zopakuji - pěkná hračka, určitě i jako čtečka atd. Za tu cenu..... Plánoval jsem například Archos, jenže cena je skoro dvojnásobná (i toho nejlevnějšího) a když se podívám na fóra, tak žádná bomba.....
Objednáním přes shipito atd. zaplatíte o něco více (typuji cca 20-30) USD a pak poštovné do ČR, DPH (20%) a asi i clo.
Stran rychlosti si myslím, že není problém. Jistě, iPad to není, ale že by byl vyloženě pomalý to taky ne. Obrazovka je super a na dotyk reaguje velmi dobře. Omezením bude jistě 4GB paměti. S wifi problém nemám.
Pokud shrnu, tak jen zopakuji - pěkná hračka, určitě i jako čtečka atd. Za tu cenu..... Plánoval jsem například Archos, jenže cena je skoro dvojnásobná (i toho nejlevnějšího) a když se podívám na fóra, tak žádná bomba.....