Je to možné?! South Park
Je to možné?! South Park
Tak jsem se zrovna dodíval na epizodu seriálu South Park a objevil skvělou zpěvačku, o které ten díl byl Samo že jsem o ní začal něco hledat a byla skutečná.
Říká si Wing, no a o jejím zpěvu se můžete přesvědčit sami... Dokonce zpívá i po telefonu za peníze!
Prostě jsem se o to s váma musel podělit
Enjoy! http://youtube.com/watch?v=u9ZdTnJ9X9Y&feature=related
Říká si Wing, no a o jejím zpěvu se můžete přesvědčit sami... Dokonce zpívá i po telefonu za peníze!
Prostě jsem se o to s váma musel podělit
Enjoy! http://youtube.com/watch?v=u9ZdTnJ9X9Y&feature=related
Re: Je to možné?!
dyt jasny. Vetsina postav v SP je skutecnych. Treba v tom dile jak je ten politik co strasi pred man-bear-pig-em je taky skutecny a opravdu byl trochu posahanej
V tom je super SP ze si tam udelaj srandu snad ze vseh a vseho co na svete je... Je dobry koukat na nejnovejsi dily (samozrejme ty co vysilaji v US) vetsinou se tam objevi neco z aktualniho deni ve svete...
South Park 4ever
V tom je super SP ze si tam udelaj srandu snad ze vseh a vseho co na svete je... Je dobry koukat na nejnovejsi dily (samozrejme ty co vysilaji v US) vetsinou se tam objevi neco z aktualniho deni ve svete...
South Park 4ever
Re: Je to možné?!
To souhlasim... Akorat ja propadl takovemu silenstvi ze se na to koukam od prvniho dilu prvni serie a samozrejme v originalnim anglickem zneni
Akorat o te Wing jsem jeste neslysel tak jsem nevedel.
Akorat o te Wing jsem jeste neslysel tak jsem nevedel.
-
- Administrator
Re: Je to možné?! South Park
zrovna nedávno jsem si to dal celé taky ... jasně že v EN jinak to není ono
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
hele to snad neni mozne ale ja taky, jel sem asi 2tydny v kuse od prvni serie do te posledni ktera snad jeste bude pokracovat, je to asi 1,5mesice zpatky....
samozrejme v originale, ale u SP je dabing celkem solidni a da se na to s nim divat narozdil napr. u Prison Breaku kde je to uplna tragedie
je to jako historicky dokument, jen trochu jinak
ale nesnasim SP za to me komplet zkazil, zacal jsem koukat na ceske dily od 8let a od te doby mluvim jako dlazdic, posledni dobou se to snazim omezovat
samozrejme v originale, ale u SP je dabing celkem solidni a da se na to s nim divat narozdil napr. u Prison Breaku kde je to uplna tragedie
je to jako historicky dokument, jen trochu jinak
ale nesnasim SP za to me komplet zkazil, zacal jsem koukat na ceske dily od 8let a od te doby mluvim jako dlazdic, posledni dobou se to snazim omezovat
Pravda, pravda, dabing u Prison Break co teď dávají na Nově je příšerný. Nebo možná je to korektně přeložené, ale ty HLASY! To k těm postavám vůbec nesedí, např T-Bag tam mluví jak buzerant (omlouvám se, ale jinak to říct nešlo)... Hrůza.
ot
me snad nejvice vadi Lincoln, 3m korba a mluvi jako 7leta holcicka v porovnani s "tintitkem" Michael-em
osobne sem dabovanej videl jenom jeden dil, pak sem to doukoukal az do posledni serie v originalu to same House M.D.
"DR" House ma taky dost spatny dabing, ty jeho vtipy vubec nevyzni tak dobre jako v originale
me snad nejvice vadi Lincoln, 3m korba a mluvi jako 7leta holcicka v porovnani s "tintitkem" Michael-em
osobne sem dabovanej videl jenom jeden dil, pak sem to doukoukal az do posledni serie v originalu to same House M.D.
"DR" House ma taky dost spatny dabing, ty jeho vtipy vubec nevyzni tak dobre jako v originale
Original je vzdy lepsi nez Dabing. S dabingem sem byl nadmiru spokojen snad u jedineho serialu ... Red Dwarf , myslim si ze tam byla na dabingu odvedena opravdu skvela prace. Jinak i pres to si troufam tvrdit ze Cesky dabing patri k tem nejlepsim na svete , kdo videl par Polskych filmu kde dabuje cely film jeden jediny clovek chape jak to myslim.
-
- Starý pes fóra :)
Me se v PB zas nelibi dabing detektiva Mahoneho - jak to znam z anglictiny, tak to je fakt spatny. V CZ sem videl jen asi prvnich sest dilu, kdyz to na nove zacali davat a pak sem si to stahnul vsechno - AJ. Ted uz jen cekam na ctvrtou radu.
Navic u Mahoneho se mi nelibi vyslovnost. V AJ [mahoun] a v CZ [mahone] - hruza.
Navic u Mahoneho se mi nelibi vyslovnost. V AJ [mahoun] a v CZ [mahone] - hruza.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
-
- Administrator
obecně ale myslím že český dabing je jeden z nejlepších na světě... jen zrovna věci které zde píšete se moc nepovedli.
dr. House je nadabován velmi dobře, si vem že to musí být vtipné a ještě se mu s tím musí trefit do pusy aby to i trochu vypadalo, výsledek je podle mě uspokojivej, pokud neznáš originál... tedy upřesním pokud neznáš originál a nerozumíš tomu o čem tam mluví
dr. House je nadabován velmi dobře, si vem že to musí být vtipné a ještě se mu s tím musí trefit do pusy aby to i trochu vypadalo, výsledek je podle mě uspokojivej, pokud neznáš originál... tedy upřesním pokud neznáš originál a nerozumíš tomu o čem tam mluví
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
-
Dr. House je podle me nadabovanej dobre.. Original sem videl jen par minut, ale musel bych si hodne zvykat. V CZ podle me ty vtipy vyzni velice dobre.
reknu to jinak...
zkus zkouknout vsechny dily v originale a pak si pust naky dabovany
ver mi ze to radsi rychle vypnes
zkus zkouknout vsechny dily v originale a pak si pust naky dabovany
ver mi ze to radsi rychle vypnes
-
Samozrejme.. Jenomze kdyz sem se zacinal koukat na Dr. House, tak v TV a tam to samozrejme byl CZ. Az potom sem si zacal stahovat ruzne serialy v puvodnim zneni. House ale znam v cestine a je mi jasne, ze v anglictine to bude o necem jinem.
tak ja ficin na southparku s bratrancom videli sme setky diely od 1vej po 6tu seriu aspon 5x kazdy diel. South park je bomba ale jedine v ceskom zneni. to ako dabuju kartmena je neskutocne!!!!!!!!!!!! akonahle som zacal pozerat v EN zneni uz to premna nebol ten south park. ale je to len vec nazoru
-
Takhle to je vzdycky - kdyz se zacnes divat na neco v tomhle jazyce, v jinem odmitas.
tak ja jsem vyjimka, dlouha leta jsem sledoval SP s dabingem, ale prehod na AJ mi problem nedelal
ale musim uznat ze SP dabing se opravdu povedl, jak uz ste psali Cartman je dokonaly!
ale musim uznat ze SP dabing se opravdu povedl, jak uz ste psali Cartman je dokonaly!
-
Nerikam, ze to je tak pokazdy, ale taky si presel jen u jednoho serialu.
Ja osobne si myslim, ze ceskej dabing The Simpsons, je jednim z nejlepsich na svete. A to sem jich slysel nekolik. Americkej je fakt divnej - staci kdyz nekdy zpivaj a hned nevis o co jde apod.
Ja osobne si myslim, ze ceskej dabing The Simpsons, je jednim z nejlepsich na svete. A to sem jich slysel nekolik. Americkej je fakt divnej - staci kdyz nekdy zpivaj a hned nevis o co jde apod.
Jinak co se týče dabingu u SP - viděl jsem jenom 1 díl česky, ale popravdě naumím si představit, jak nadabovali (aby to vyznělo dobře jako v originále) např to Cartmanovo: "ňa-ňa-ňa-ňa-ňá-ňa" nebo "Skrew you guys, I am going home" - to jsou takové jeho častzé hlášky a nebo "Muuuuum!" (Kdž o něco chtěl požádat matku) - pochybuju že by zrovna tohle vyznělo v SP česjkém dabingu tak dobře jako v originálu?
Jinak Cartman je super postava, takový malý Hitler
Jinak Cartman je super postava, takový malý Hitler
No Slovensky Dabing DR.HOUSE je výborný doporučujem aspoň niečo nezkazili
-
@MooGy: a znas House taky v originalu? Pak to totiz nemuzes objektivne porovnat.. Ja videl kousek dilu slovensky a zdalo se mi to divny. Je to ale tim, ze znam CZ verzi.