Dobrý den,
koupil jsem si folii Zagg invisibleshiled na iPhone 4S s domněnkou, že vyšší cena=vyšší kvalita, ovšem jak jsem se brzy přesvědčil, mýlil jsem se. Ani ne po 4 měsících se mi údajně nezničitelná folie sloupla z obou stran přístroje. Chtěl bych se tedy zeptat, jak postupovat při reklamaci této folie a jakou jinou by jste mi doporučili.
Díky za vaše rady ...
Folie iPhone 4S
- rony
- Klub čistého iOS
Re: Folie iPhone 4S
Vypnut pocitac. Zobrat uctenku, mobil, foliu a ist von. [TERAZ NEZNAMY PROCES DOPRAVY DO NEZNAMEHO CIELA]. Pockas, kym sa ti bude venovat predavac.
Dobry den, kupil som si u vas tuto foliu, dlho nevydrzala, nie som s tym spokojny. Nech sa paci uctenka, chcem reklamovat jej kvalitu.
Ja som spokojny s foliami z dx.com - lacne a neriesim nezmysly ako "folia nevydrzala" (aj ked jednu mam nalepenu uz 5 rokov :-)
Dobry den, kupil som si u vas tuto foliu, dlho nevydrzala, nie som s tym spokojny. Nech sa paci uctenka, chcem reklamovat jej kvalitu.
Ja som spokojny s foliami z dx.com - lacne a neriesim nezmysly ako "folia nevydrzala" (aj ked jednu mam nalepenu uz 5 rokov :-)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Pokročilý uživatel
Re: Folie iPhone 4S
Www.nadozivoti.cz > registrace, koupě nove folie, po obdržení zaslat starou zpět, pak ti vrati peníze...
iPhoneX: 256GB_11.2.2 iPad2: 64GB_WiFi iPad Air2: 64GB_GSM iPad Mini2: 64GB_GSM
MacBook Pro 13"Retina: Late2013 8GB RAM, 256GB SSD Mac mini: Late2014 16GB RAM, 256GB SSD
MacBook Pro 13"Retina: Late2013 8GB RAM, 256GB SSD Mac mini: Late2014 16GB RAM, 256GB SSD