Zdravim, sem ted v USA a bohuzel sem na miste, kde mam uvnitr budovy diky stineni dost spatnej signal - mam bud 1 carku nebo No Service .. a porad to preskakuje... A zajima me jak ovlivnuje slabej signal baterku, protoze se mi zda, ze iphone nejak ztraci vydrz ... nabil sem ho na 100% a 4 hodiny nechal lezet ve standby a potom sem nameril 93% baterky ... a driv se tam 100% drzelo klidne 3/4 dne a az pak to zacalo klesat. Takze doufam, ze to ma spojitost s mizernym signalem a ne ze mi de baterka do kytek, protoze do CR se zpatky podivam az za rok a az pak budu moct pripadne reklamovat :/
Diky
PS: je to 3G iphone
Slabej signal a vydrz baterie.
Re: Slabej signal a vydrz baterie.
je to vseobecne znamy jev kdyz ti skace signal ze to ma na baterii dost velky vliv, takze si budtu kep spesl kryt ktery ti pimaha chytat signal nebo se prepni do Fly modu a uvidis ten rozdil
-
- Moderator fóra
Ano, při slabém signálu se telefon snaží stále na nějakou buňku připojit a toto vyhledávání je strašný žrout baterie.
Po prepnuti do fly modu zrani baterky ustalo ... no asi si budu muset poridit zesilovac signalu, jinak si po navratu budu moct koupit novou baterku do iphonu, protoze nevim jak ji moc bude svedcit kazdodeni vybiti a nabiti...
-
- Starý pes fóra :)
no jak baterka vydrzi,nebo nevydrzi netusim,ale uz to tu nekde i bylo,myslim,ze skoro kazdej to dela tak,ze pri prvni prilezitosti IP pichne do nabijecky...nabijim telefon i 4x denne,diky detem,protoze mi hrajou na iP hry a po 2-3 hodkach je prazdnej..) jinak za bezneho rezimu neni problem i tri dny bez..
iPhone 4S iOS 7 ,Vodafoun
-
- Moderator fóra
O baterku bys neměl mít strach. Pokud není vadná a pracuje, jak má, je její životnost dána časem nikoli počtem nabíjení. Opravdu se to tu už řešilo, není to tak dávno, stačí vyhledat heslo batërie, baterka apod.
Diky moc .. uz sem se bal, ze se budu muset vratit k obstarozni Nokii N73.