Kdo tady "Twitteruje"?

vše co vás napadne
Odpovědět
watterman

Kdo tady "Twitteruje"?

Příspěvek od watterman »

Takže konečně jsem se dnes odhodlal, abych si založl twitter účet, už jenom abych sledoval info co podávají někteří bloggeři a další lidi, občas se tam dozvíte více než v nějakém článku na blogu :)

Sice si tam píšu občas něco taky (teď jsem dal první příspěvek :)), ale není pro koho :evil:. většina co znám to bere spíše jako hovadinu (proč to dělat, když mají ICQ?!) nebo ztrátu času.

Takže kdo tady od nás twitteruje?

Nečekaně, můj profil: http://twitter.com/watterman

Dave

Re: Kdo tady "Twitteruje"?

Příspěvek od Dave »

i do :D

terry
Starý pes fóra :)

Příspěvek od terry »

Zatím jsem do "twitter světa" příliš neprokoukl a ani nevím, zda to má cenu. Ale všiml sem si, že se to pomalu začíná rozšiřovat..

Hoďte sem své názory a možné využití, abych věděl jestli do toho mám jít.

Btw. například nedávno mě nemo (kdo ho nezná -> bazhar blog) nedávno přesvědčil, abych si zařídil jabber. Tak už mám jabber, ale nevím, jestli má cenu přesvědčovat lidi, aby přešli..
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD

RUMPELiNO

Příspěvek od RUMPELiNO »

ciel poslanie uloha twiteru je? :shock: mozno som len nepochopil... :D

watterman

Příspěvek od watterman »

Výňatek z jednoho blogu:

Apparently Twitter was intended to be a service for people to share quick updates about their lives with friends and family (and anyone else who cares). For example, you could use it to tell people what movies you?re watching, what books you?re reading, or what recipes you?re trying.

RUMPELiNO

Příspěvek od RUMPELiNO »

no ok, nabuduce sa asi nebudem pytat... :?

Diablo

Příspěvek od Diablo »

A k cemu je to dobry :D :D ze dam ostatnim vedet na jaky filmy se koukam jakou posloucham muziku jaky recepty zkousim ???? Nevim koho to zajima??? U lidi u kterych bych tyto informace rad vedel tak uz je davno vim a u ostatnich me to nezajima :D ...

terry

Příspěvek od terry »

Prostě taková blbost pro lidi, co nemaj co dělat.. Omlouvám se třeba wattermanovi, ale jinak to nevidím 8)

watterman

Příspěvek od watterman »

Takže ještě jednou pro ty co neumí/nechtějí číst a potom píšou otázky co už jsou dávno zodpovězené:

už jenom abych sledoval info co podávají někteří bloggeři a další lidi, občas se tam dozvíte více než v nějakém článku na blogu :)

Dozvíte se tam o mnoha např dobrých aplikací co druzí doporučují, odkazy na int. stránky, ať už zajímavé nebo ne. Odkazy na různé články které druhé zaujali, zajímavé TV Shows..

Pokud je to někdo jako Diablo - tedy, NEZAJÍMÁ!!! Tak to potom budete mít těžkyý, když budete hledat zajímavé projekty, nápady, tipy pouze od sebe a pár vyvolených doslova a do písmene přátel...

terry

Příspěvek od terry »

Jo, tohle je celkem dobrý, jenomže nebudu několik hodin projíždět všechny twitter účty, ale měl bych pravděpodobně mít někoho vytipovanýho, ne?

watterman

Příspěvek od watterman »

jasně že nebudeš projíždět všechny účty... Můžeš si přidat do svého listu tzv. Followers - následovníky, od kterých budeš odebírat co právě napíšou. Potom tu mám na desktopu aplikaci (twhirl - jede to na Adobe Air), kde se mi updaty na twitteru ukážou v programu v pop-up window, takže nemusím co každých 5 minut netrpělivě refreshovat hlavní stránku twitteru...

terry

Příspěvek od terry »

Jasně, tento význam bych chápal.

Je pouze na tobě, jestli si najdeš nějaké "kvalitní" zdroje apod. Já osobně do "twitter world" proniknout neplánuju.

terry

Příspěvek od terry »

Tak nakonec jsem neodolal :D V twitteru jsem pod jménem terryxx > http://www.twitter.com/terryxx

silencer

Příspěvek od silencer »

Osobne pouzivam TWITXR, je to twitter+foto ;) Nejen, ze se fotka s popiskem objevy na twitxru, ale muzete nastavit automatickej upload na google picasa, flickr nebo facebook (atp.).

http://www.twitxr.com/s173nc3r/

aplikace je v appstore

imho foto nekdy vyda za tisic slov :)

ADIO45
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ADIO45 »

[size=85][size=85]omlouvam se za mou cestinu lepe psat neumim [/size][/size]

Odpovědět