Hodiny po resetu?
Hodiny po resetu?
Bol som dnes v T-Mobile aby mi spojazdnili mobilny internet. Pravdepodobne ho nejakym sposobom resetoval, a internet ide.. ALe nastal problem. Okrem toho ze sa mi poprehadzovali ikonky na ploche, a zmizli favorites z telefonneho zoznamu,, co az za taky problem nepokladam, ked kliknem na CLOCK tak naskoci ciste okno a potom ma vyhodi. Cize nemozem nastavit budik, nemozem zmenit 12hodinovy rezim na 24 hodinovy (ktory sa mi tiez zapol)
Neviete niekto co s tym?
Nemam JB ani nijaky iny zasah som nerobil...
Neviete niekto co s tym?
Nemam JB ani nijaky iny zasah som nerobil...
-
- Administrator
Re: Hodiny po resetu?
tak restoruj v iTunes a máš klid .. bude to 100% chyba FW
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
-
- Mírně pokročilý
Restorem se smazou data i nastaveni ... pokud si ale udelas pred restorem Backup (mel by se delat pri kazdym Synchnuti) a restorovanej iP obnovis ze zalohy (backupu), tak se tam nastaveni nahrajou zpatky (popr. jeste videa, apod z iTunes).
iPhone 2G 16 Gb 3.1.2 US (24/4/08), prodán
iPhone 4 32 Gb from Vodafone
iPhone 4 32 Gb from Vodafone
no skusil som to... uz mam aj veci nahadzane naaspat... vsetko je skoro ako bolo...
ale tie hodiny aj tak spustit nejde
Inak takisto ako predtym, aj ked som sa chcel dostat k hodinam cez nastavenia, aj odtial ma hned vyhodilo a teraz takisto
ale tie hodiny aj tak spustit nejde
Inak takisto ako predtym, aj ked som sa chcel dostat k hodinam cez nastavenia, aj odtial ma hned vyhodilo a teraz takisto
-
- iPhoneHolik
Zks v regional Setting nastavit UnitedKingdom a melo by to byt O.K
Predpokladam ze to delaji hodiny a budik ne?
Predpokladam ze to delaji hodiny a budik ne?
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
no takze... ked som stalcil CLOCK proste nabehlo ciste okno a zrazu ma odtial vyhodilo....
Ale ked som anstavil UK ako si mi poradil, format casu sa zmenil a zrazu hodiny iduuuuu
Dakujem, mas u mna pivooo
Ale ked som anstavil UK ako si mi poradil, format casu sa zmenil a zrazu hodiny iduuuuu
Dakujem, mas u mna pivooo
-
- iPhoneHolik
Jakou mas verzi FW?
Me to delalo hned jak jsem po rozbaleni z krabice upgradoval z FW2.0.2 na FW2.1 (Nejsem si ale jisty jestli to delalo u te defaultni 2.0.2 hned jsem to prehral)
Me to delalo hned jak jsem po rozbaleni z krabice upgradoval z FW2.0.2 na FW2.1 (Nejsem si ale jisty jestli to delalo u te defaultni 2.0.2 hned jsem to prehral)
mam 2.1 a takisto som to hned upgradoval.. ale toto ni nikdy nerobilo.. az teraz.. neviem co s tym telefonom spravil
-
- iPhoneHolik
Me to delalo hned po upgradu,pak jsem to zkusmo vratil na US a nic bylo to pryc,je to znama chyba a snad ji apple v FW2.2 vyresi uplne.
-
- Starý pes fóra :)
Pokud nic nepomuze, bez jim to proste omlatit o hlavu, obcas jsou reseni v duchu 'occamovy britvy' ta nejucinnejsi :] ..