Ahoj,
za prvé bych chtěl říct, že se případně omlouvám za založení tohoto topicu zde, na iphone foru. Vím, že to nemá nic společného s mobily, Apple, atp. .. ale je to topic vše ostatní, tak snad to vadit nebude. Pokud ano, smažte to a přijmu trest
To hlavní je, chtěl bych se zeptat, jaký účet si zařídit. Jsem student a nějaký potřebuji. Jenže v tomhle se vůbec neorientuji, nevím co je a není pro mě výhodné, co mám od takového účtu chtít. Sám jsem se teď po nečem koukal, ale nabízejí tam vždy tolik věcí, že nevím na co sáhnout. Zde bude určitě mnoho zkušených, dospělých lidí, nebo i těch, kteří u takové instituce případně rovnou pracují a poradí mi. Snad budete někdo té ochoty
Předběžně díky, ale určitě pak budu děkovat ještě
Bankovní účet
-
- Host
Bankovní účet
iPhone 4S Black
Macbook Air 13" Mid 2012
Macbook Air 13" Mid 2012
-
- Mírně pokročilý
Re: Bankovní účet
cau, hele je me 17 a mam ucet u GE Money Bank... Je to studentskej ucet a menuje se Genius nebo tak! Mas kreditku zadara + dalsi 2 sluzby gratis! Ja mam k tomu internet banku a mobilni banku... Vedeni uctu zdarma a vse ostatni taky krom platby z uctu a pripsani penez na ucet za to si uctujou 6kc... Coz je ok! A kdyz platis kartou tak nekolik procent z platby ti pripisou na ucet... Nejsem si jistej ale myslim ze 5%... Tot vse
-
- Moderator fóra
Já mám studentské konto plus od ČSOB. Určitě můžu doporučit. Ono opravdu banky nabízí velké množství služeb a někdy se v tom zorientovat dá celkem zabrat
Jednoduše ti to řeknu tak, že s tímto účtem neplatíš vůbec za nic
Jednoduše ti to řeknu tak, že s tímto účtem neplatíš vůbec za nic
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
-
- Starý pes fóra :)
Já mám od Komerční Banky účet G2 a také spokojenost. Více najdeš na jejich stránkách, nemá cenu tady více popisovat. Musíš si především vybrat banku, většina z nich pak něco pro studenty nabízí. Já vybíral podle toho, co využíváme v rodině.
Mimochodem, na podobné téma se tu už mluvilo, vím, že já s Antabelusem a dalšími.
Mimochodem, na podobné téma se tu už mluvilo, vím, že já s Antabelusem a dalšími.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
-
- Moderator fóra
Taky mam G2 a za 20Kč měsíčně mě nabízí vše co chci a potřebuji.
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm