djlucas píše:Nastaveni ve SwirlyMMS se musi nastavit rucne... jinak mobilni data mi funguje normalne... Safari a pod... i kdyz nemam v Nastaveni iPhonu prime volby pro nastaveni apn a pod.. ale net mi normos funguje
... o nastaveni Swirly mi ani tak nejde, jako o rozbehnuti netu pres EDGE. Zkratka to nejede at delam co delam. Nemohl bysmi pls. vykopirovat z iP a poslat ci nekam upnout Tvuj carrier.plist? Predem diky ...
EDIT
Tak jinak. Nic neni treba posilat. Vzhledem k tomu, ze jsem na OS 3.0 beta 4 prechazel z 2.2 pomoci shift+update a vse jelo, mel jsem pocit, ze je vse v poradku. Ovsem nesel EDGE (mobilni data). Vzhledem k pouzuti SBSettings na 2.2 a vypinani EDGE jsem mel pri update EDGE nejspis vypnute a toto nastaveni se preneslo do 3.0 bez moznosti toto zase zapnout, neb SBSettings ani nic podobneho v 3.0. nefunguje. Po shift+restore na 3.0 beta 4 a naslednem JB vse jede jak ma. Tudiz pokud nekdo budete prechazet na 3.0 beta 4, doporucuji vzdy shift+restore, predejdete tim zbytecnym problemum.