Video, fotky, vtipy - vše co vás napadne

vše co vás napadne
Odpovědět
iphonik4
iPhone expert
iPhone expert

Re: Video, fotky, vtipy - vše co vás napadne

Příspěvek od iphonik4 »

Mě strašně rozesmála ta první :D :D :D :D
- iPhone 11 Pro Max
- Apple Watch Series 4
- MacBook Pro 15" i7 2017 Touch Bar
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB

Martyn
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Martyn »

Mně se líbí ještě tahle :)
[youtube]eKNCLOm0t24&feature=related[/youtube]
MacBook Pro (2008)

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Metalgirl píše:Jinak já papám, nežeru. :P

Tak velkej dort se dá jedině sežrat, než bys ho spapala, tak by se ti na druhým konci zkazil :D

Oficiálně oznamuji, že jsi normálně sprostý. Samozřejmě bych se o dort podělila, sama bych ho celý nesnědla. :P MG

Martyn
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Martyn »

Kouká tady někdo na HIMYM?
Mě se po přečtení totohle článku vybavil hned jeden z prvních dílů :)
MacBook Pro (2008)

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

Metalgirl píše:Jinak já papám, nežeru. :P

MG - sahni si do svedomi, zda to skutecne nebyla pouha primitivni zranice :mrgreen:

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

Marek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Marek »

Ako tak som na pokeci, čítam tam sklo:

IPAD 16 GB UPLNE NOVY,ZARUKA DOVOZ USA VHODNY AKO VIANOCNY DARCEK V OBCHODOCH CENA 700 U MNA 400 EUR+DOHODA, OS MAC VERZIA 3G A WIFI,PODPORA USB,LAN,GPS,SKYPE PRIBALIM CITACKU USB A PAMETOVU KARTU PISTE RP

:mrgreen:
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5

mrzic
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od mrzic »

[youtube]Lh7a-T-5Sg4&feature=related[/youtube]
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

K tomu videu Na stojáka: čekal jsem, kdy se alespoň usměju nad něčím vtipným, co tam ten "bavič" pronáší přes 6 minut, ale nic. Prostě to se mnou nic nedělalo krom neustále se zvyšujícího dojmu, že žiju někde v ujeté zemi mezi ujetými lidmi. Čemu se tam vlastně to obecenstvo smálo? Prostě, kromě pocitu nesmírné trapnosti jsem žádnou emocí netrpěl. Byl původní záměr účinkujícího pobavit nebo ukázat, jaký jsme národ blbců? Ty infantilní kecy byly tak na úrovni mentálně retardovaného žáčka pomocné školy.
Nesnažte se mi tu dávat kázání o tom, že jsem něco nepochopil, a že retardovaný jsem já, když nepoznám, že jde o parodii, nadsázku nebo něco takového. Pokud se takovýto "humor" bude prezentovat na jevištích a vysílat v televizích častěji, zanikne pověstná česká sranda úplně.

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

2 Bea: Chcces řict ze TELE TELE melo vetsiho ducha?
Tohle je humor ktery se nekomu libi, nekomu ne a nekdo ho nechápe. Treba jako Cimrman :-)
Tohle se mi nelíbí moc ale má dalsi a myslim lepsí vystoupení.
Ale souhlasím s Tebou že pokud bych nemel náladu tak to po 5s vypnu.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.

tillit
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tillit »

Ze života

Obrázek

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Tea Racer píše:2 Bea: Chcces řict ze TELE TELE melo vetsiho ducha?
Tohle je humor ktery se nekomu libi, nekomu ne a nekdo ho nechápe. Treba jako Cimrman :-)

Když si přečteš znovu mou poslední větu, pochopíš, že mám hrůzu ze zániku veškerého dědictví srandy, které nám zanechali opravdoví humoristé a komici. Byly tu i doby, kdy se za něco veselého považovalo použití sprostého slova na jevišti. Věhlasný umělec řekl v nikoli příliš vtipném monologu slovo "prdel" a ta paní v první řadě se mohla utřískat smíchy. Dnes se tyto výrazy používají v médiích běžně i "před 22. hodinou" a nikomu to ani nepřijde. Za humor je považována i trilogie filmů Kameňák. Ano, národ to chce, dle úspěchu těchto filmů, ale to mě nutí se zamyslet nad tím, co to je za národ, který se směje přízemním vtipům, trapným hláškám a komicky se pitvořícím hercům (pan Václav Vydra to ani hrát nemusí). Jak tomuhle někdo může říkat humor, když jeho význam je zcela jinde? Kde se tu vzali různí Suchánkové, Genzeři, Petrové Novotní a jiní tzv. baviči? Kde je v jejich výkonech nějaký intelekt? Co je k smíchu na něčem, co je založeno na sprosťáctví a infantilitě.
A to je pořád ještě vyšší úroveň než to, co jsem kritizoval v předchozím příspěvku. A prosím, neříkejte mi, že tomuto "humoru" nerozumím, když to vtipné není. Kdo se tomu může smát je buďto ujetej nebo sjetej. Viděl jsem tam bavící se obecenstvo, většinou budoucnost tohoto národa a jímá mě z toho hrůza.
A k Cimrmanům mohu říci tolik, že jsem zažil už jejich vznik v 60. letech v pořadech z vinárny U pavouka, takže vím, o co jde. To je ukázka také jiného humoru, ale založeného na intelektu a to je setsakra rozdíl.

Martyn
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Martyn »

koloko23 píše:http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=22543-japka_cumi_na_kozy.htm japonská show :lol: :lol:
Pár z nich mělo zajímavý nápady, jak se kouknout :D golfovej odpal, otáčení s mobilem...
MacBook Pro (2008)

House_MD
Starý pes fóra :)

Příspěvek od House_MD »

Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.

Křeček

Příspěvek od Křeček »

Zobrazit video na http://youtu.be/F9XNfWNooz4
Kód do fóra: [youtube]F9XNfWNooz4[/youtube]

Návod na vkladanie videa do príspevkov
Co dodat? :mrgreen:

E: http://iphonemania.mobilmania.cz/pomaly ... luje-apple

To video už tady je (11.12. od Pistaka), dávej si pozor, co sem dáváš. Beavers.

Omlouvám se, nevšim sem si. Ovce
Naposledy upravil(a) Křeček dne úte pro 14, 2010 8:17 pm, celkem upraveno 1 x.

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Beavers píše:Viděl jsem tam bavící se obecenstvo, většinou budoucnost tohoto národa a jímá mě z toho hrůza.

Naprostý souhlas. Kde jsou ty doby Ivy Janžurové, Františka Peterky, Stelly Zázvorkové, Heleny Růžičkové, Jiřího Sováka, Josefa Kemra, Františka Filipovského a skvělých komedií, ve kterých hráli. Nebo Televaireté s Bohdalovou a Dvořákem nebo také Šlitr a Suchý, Grossmann a Šimek. To je dávno pryč. Porovnejte tyto formáty s dnešní zábavou. To se vám bude chtít blít.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Neodvažoval jsem se ani vyjmenovávat opravdové humoristy a srandisty ať už předválečné či poválečné (režimní), abych nebyl napaden zastánci současného "humoru". MG mě podpořila, ačkoliv patří do mladé generace. A tak to ještě trochu OT rozvedu.
Kde je intulektuální humor, jak jej dělal Jan Werich, lidová a prvotřídní sranda Vlasty Buriana? Kde jsou jejich pokračovatelé? Ano, už jsou také v nebi ti různí Horníčkové, Sovákové, Menšíkové, Kopečtí, Holzmannové a mnozí další. Vy mladí, co se bavíte u těch kravin, co se tu objevují, představte si, že tito lidé dělali srandu za nejtužšího komunismu, kdy si museli hodně dávat pozor na hubu. Po pádu totality se najednou sranda vytratila a kdyby se občas nesáhlo do archívů, asi bych se už nezasmál. Posledním filmem, u kterého jsem se nevázaně bavil, byly Pelíšky a to díky Polívkovi a Donutilovi. To jsou ale mrzké pozůstatky komiků, po nichž žezlo převezmou takoví trotlové, smějící se vlastním domnělým vtipům, jací se prezentují na komerčních televizních kanálech. Je mi líto dnešní mládeže, ze které vyrůstají suchaři neznající opravdovou srandu - to je výraz, který nemá v našem jazyce příhodnější ekvivalent.
Proto bych se přimlouval za to, aby se i v našem fóru a tedy v tomto vlákně objevovaly ukázky opravdového humoru, aby to svědčilo o jakési naší kultivovanosti. Nevěřím tomu, že se u nás přestali rodit srandisti.

Martyn
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Martyn »

Každýmu se ale líbí jinej druh humoru. Zrovna ten "Ajťák" byl třeba slabší, ale plno lidí v Na stojáka umí pobavit. Z toho opravdovýho humoru, jak říkáš ty, se mi líbí asi jen Šimek a Grossman a z filmů Marečku, podejte mi pero (+ takový scénky jako Nejslabší, máte padáka, apod.). Prostě to, co mě baví, tak tomu se zasměju, a ten zbytek jednoduše vypnu. Tohle je věc názoru.
MacBook Pro (2008)

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Tady nejde jenom o věc názoru, tady jde o celkový pohled na scénu novodobých bavičů. Já neříkám, že nový humor se nesmí nikomu líbit, nebo že by neměl. Tady jde o to, kam to dospělo a kam vymizeli baviči na úrovni. Neber to nijak ve zlém.

Celé Na stojáka se mi nikdy nelíbilo, nikdy jsem nebyla na trapný humor, ale na humor na úrovni (ne intelektuální, to ne, ale na úrovni). Jsem člověk, který se nezasměje té každé největší debilitě, jako 90 lidí dalších, kteří se tomu smějou a považují to za vtipné. Na tom však není nic špatného, že ostatní to za vtipné považují, proč ne. Jen prostě v mých očích to nemá úroveň.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

Martyn
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Martyn »

Mě se taky nelíbí všechno, a samozřejmě mi humor některých "současných" bavičů přijde trapnej. A když už jsme třeba u toho Na stojáka, tak tam se mi asi líbí jenom humor Richarda Nedvěda. A taky se mě třeba nelíbí většina toho, co tobě a Beaversovi. Prostě ze všeho si vyberu něco a víc neřešim.

Nijak ve zlém si to neberu. Jen jsem chtěl napsat, že někomu se prostě líbí vtipy jednodušší a někomu zase vtipy s nějaku hlubší myšlenkou, a taky se trochu postavit proti tomu, jak Beavers "odsoudil" dnešní baviče. Je to prostě jako když někomu říkáš vtip - jednomu člověku to přijde trapný, a druhej se zasměje. (tady myslím opravdový smích, ne nucenej smích :mrgreen: )
MacBook Pro (2008)

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Jak už jsem se vyjádřil, svědčí to jen o kultivovanosti národa. To, že se to současné, co se prohlašuje za humor, líbí 90% lidí, ještě neznamená, že je to dobré. Také to může poukazovat na kulturní devastaci, a proto je mi těchto lidí, především mládeže, líto. Nechci tu určovat, co je dobré, protože to už bylo prověřeno léty a to dobré vyplulo na povrch. A to se nedá okecat.
Vti, aby byl skutečným vtipem, musí mít příběh a údernou pointu. Trapný mně přijde vtip, který to postrádá a smát se mu bude ten, kdo neví, co je podstatou vtipu. I dobrý vtip, který je špatně interpretován, se může stát trapným, takže záleží i na vypravěči. Ve filmech typu Kameňák se není moc čemu smát, i když některé vtipy, které tam jsou použity, by stojíce o samotě měly velký úder. Takto ale chrleny pitvořícími se herci (nebo co to je) se rozplynou v trapnou řídkou polévku.
Charlie Chaplin byl velmi uznáván a já jsem se přesto nikdy jeho výstupům nemohl smát. Připadalo mi nepřirozené a trapné to, jak chodil svou typickou chůzí. Říkal jsem si, co je na tom k smíchu? Tomu se můžou smát malé děti, ale co komického na tom je pro normálně uvažujícího člověka. Nevím, jak se mohlo stát, že byl králem grotesek třeba vedle takových komiků, jako byli Laurel s Hardym. Připadá mi to analogické s u nás neustále voleným Zlatým slavíkem, božským Kájou. Ne, že bych mu to nepřál, ale je opravdu nejlepším zpěvákem u nás?

iphonik4
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od iphonik4 »

Ja osobně jsem člověk, který se ještě víc než vtipům směje srandovním situcím z každodenního života (tak 20x za den :D :D :D :D), pokud si vzpomínám, tak Bea tu psal, že se s kamarádem začal smát na pohřbu a nemohl to zastavit, bylo mu to trapné a právě čím víc si uvědomoval, že je to trapná situace, tím víc se mu chtělo smát (neber si to zle, je to pouze příklad, chápu to). Právě tohle mám na mysli :), podle mě je nejlepší, když něco samo vyplyne ze situace a ne vymyšlený vtip (parodie,...), který "už prošel stovky/tisíce hlav", samozřejmě, že pokud je vtip hodně dobrý, rád se zasměji. Bohužel musím uznat, že tato scénka z HBO "Na Stojáka" je totální TRAPAS, je mi trapně, když se na něco takového dívám!!! Nesváděl bych to na dobu obecně, například již ani jedna scéna z již zmíněného filmu "Marečku, podejte mi pero" mi nepřipadala vtipná, ale právě naopak u filmu "Pelíšky" jsem málem dostal infarkt :mrgreen: , jeden z nejvtipnějších filmů, které jsem kdy viděl :D :D To je můj názor :) Jinak s Kájou jsi uhodil hřebíček na hlavičku :D :D :D
- iPhone 11 Pro Max
- Apple Watch Series 4
- MacBook Pro 15" i7 2017 Touch Bar
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB

murder
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od murder »

Není toto vlákno o něčem jiném? Nevadí mi číst vaši intelektuální debatu, já jen aby tady byl pořádek....
No a když už tady to OT je tak některá vyjádření chápu, kvalitní humoristé už opravdu nejsou, někteří, kteří dnes vystupují v médiích jsou vyloženě trapní, ale na druhou stranu. Zase najdou se i perličky, kterým se nějaký vtip povede a že jej někteří nepochopí, nemusí být zrovna nekvalitou vtipu, může být úplně klidně na vině i poněkud delší vedení nepochovšího. ;)

Modů je zde dost, tak nebudu klikat na vykřičník...

Netřeba tady nic mazat, bavíme se k tématu. MG
Obrázek

Martyn
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Martyn »

...někteří, kteří dnes vystupují v médiích jsou vyloženě trapní, ale na druhou stranu. Zase najdou se i perličky, kterým se nějaký vtip povede...
S timhle souhlasím. Já už radši na televizi ani nekoukám. A jak tady Beavers zmínil Kameňák, tak musim souhlasit. Docela dost těch vtipů už jsem znal, ale jak je dali dohromady, tak z toho vzniklo něco strašnýho. A už s tim OT končim.
MacBook Pro (2008)

votrelec005
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od votrelec005 »

dnes som na mojom blogu o androide dostal takyto komentar:
Stale dostavam dobre ze super, alebo prosia o radu no ale toto:

Ahoj, som novy na CENSORED - tvojom blogu. Kamosi mi hovorili ze jo to dobre ten bowflexexercise.com. Aj som cital ze to je dobre. Co ty na to ? Asi som trosku prec od tvojho prispevku.

Pisal som ako ROOTnut androida... :lol:
Aj na iphone.cz mate take ? :roll:

To víš, že jo a hafo. MG

Edit: Aha. votrelec
Naposledy upravil(a) votrelec005 dne stř pro 15, 2010 11:31 am, celkem upraveno 1 x.
iPad Air 32GB WiFi | iPhone 5S 16GB White
MacBook Pro 13" Retina

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

2 Bea, odpovedel jsi mi jako bych se toho ajtaka zastaval, to fakt ne.
Já mam prave rad Cimrmany, Šimka s Grosmannem, a ostatní pro mne klasiky.
Ale ty bereš " Humor vážně " a je jen na Tobe čemu se chces smát. Nekdo se smeje sprostemu slovu, nekdo tomu že uklouzl na slupce od bananu a hodne lidi nekomu koho kopl mezi nohy. Tak jim to neber, ale kastovat lidi dle humoru asi není dobre.
Doba kdy nám rikali čemu se máme smat a nemame, je už pryč...
iPhone SE 2022

Jelen50
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jelen50 »

To kopání mezi nohy mně něco připomnělo :)
[youtube]uBUQh3h1DEE&feature=aso[/youtube]

john
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od john »

:D

Zobrazit video na http://youtu.be/2Vo5fGxnJRE
Kód do fóra: [youtube]2Vo5fGxnJRE[/youtube]

iPhone 5S 32GB Black - iOS8 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
iPad 3 16GB - iOS 5.1.1 - JB
iPhone 3GS 32GB Black - iOS 6 - nonJB
2x iPhone 4S 16GB White - iOS 6 - nonJB

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

To kopání do koulí - opravdu zábava na úrovni! Mládež už skutečně neví, co by si vymyslela. To je přesně, jako s tím humorem v tomto vláknu a o vyjadřovacích schopnostech dnešních teenagerů v jiném tématu. Úpadek!

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

Kopani do varlat bylo a bude to není renomé moderní doby. Já jsem se tomu nezasmal nikdy, ale už Laurel a Hardy, potazmo Terence Hil a Bud Spencer, deti na to chodili do kina stale znovu a já se tomu nikdy nesmál. Každy má svuj humor...
iPhone SE 2022

macodk3
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od macodk3 »

ja som tiež dnešná generácia ale toto vážne nestálo za smiech...
Obrázek iPhone 6 Plus
Obrázek iPad Air
Obrázek Macbook Air 13"
Obrázek iPod Nano 7G

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Ono v groteskách a filmových taškařicích je to něco jiného než ve skutečnosti (pozor, u Laurela a Hardyho jsem to nikdy neviděl, maximálně kopání do lýtek), ale 50x kopnout v reálu, tak to se ten blbeček může rozloučit se zdravým orgánem. Je to jeho věc a nemyslím si, že je to nějaký humor. Tomu se může smát jedině pitomec a to i když je to v hraném filmu, kde jsou tyto scény kašírované. Ale co, vídáme i jiné přiblblíky, třeba ty, co rozmlátí iPhone nebo iPad...

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

Já ale nemyslim že to melo byt pro pobavení, ale mel to byt dle mne hrdinsky čin. Dle mého soudu by se ten pitomec měl lečit na psychitatrii...
iPhone SE 2022

Mrsel
Host
Host

Příspěvek od Mrsel »

http://www.loupak.cz/video/ze-sveta/565 ... -rampouchu

Oou, ten kameraman to zabil :D, ale taky bych měl radost, že jsem to natočil kdyby já xD

House_MD

Příspěvek od House_MD »

Zobrazit video na http://youtu.be/_CjbfF5bfhE
Kód do fóra: [youtube]_CjbfF5bfhE[/youtube]

Aneb začalo nám zkouškové :mrgreen:
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.

PetrCBR
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od PetrCBR »

Ja jsem se prave nedavno pozastavil nad tim, ze ani jedna z novodobych 'komedii' me nepobavila tolik jako treba Pydla nebo Boj o lipu s Pepou Dvorakem, Marecku podejte mi pero s Pany herci sve doby apod.
iPhone 4 16GB Black (FW 5.1 non JB)
iPod Touch 1G 16GB (FW 3.1.3 non JB)
iPad 1G 16GB Wifi (FW 5.1 non JB)
iPod Nano 5G 16GB
iPod Video 80GB

macodk3
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od macodk3 »

hmm...z dnešných komédií ma pobaví maximálne tak - Fotor je lotor 1,2 (onedlho bede v kinách 3. časť :) ) a zo starých ma bavilo viac ako Slunce, seno...,Bažanti...
Obrázek iPhone 6 Plus
Obrázek iPad Air
Obrázek Macbook Air 13"
Obrázek iPod Nano 7G

Mrsel
Host
Host

Příspěvek od Mrsel »

nejlepší je Kameňak 1,2,3 :((( *Sarkasm

[youtube]sLzo9pOXa-s&feature=player_embedded[/youtube]

dodulo