No takže já teprve začínám žít - po maturitě jsem dostal od města byt a od rodiny našetřené peníze do začátku, takže rozpočet na auto byl omezený. Můj sen už od střední byl VW Golf a docela se divím, že ho tu mám zatím jediný, je to kult

jsem majitelem VW Golf IV 1.4i - vzhledově jsem mu propadl, nemá sebemenší chybu. Zamozřejmě že když budou peníze, mohl by dostat kola, folie atp., ale zatím bohužel. Co mě u těhle aut uchvátilo, je muzika. Neznám auto, které by v základu s trošku kvalitnějším rádiem hrálo tak křišťálově čistě! Autům nerozumím, sám bych si nevyměnil snad ani žárovku, ale miluju jízdu - pustim si oblíbenou muziku a jsem schopný se jen tak sebrat a jezdit po kraji, vychutnávat si jízdu. Je to pro mě největší relax pod sluncem, ale musím se přiznat, že jsem hroznej bordelář ... pořádek miluju, ale trvá mi strašnou dobu, než se k tomu dokopu, takže měsíc je auto jak popelnice a teprve až se naštvu, ho dám do pořádku se vším všudy. Jediné co mě štve je motor, chtělo by to větší zvíře