marco_pollo
1) QWERTY Klávesnice - Vždyť o tom celý iPhone je že právě nemá Hardwarovou klávesnici, to je jedna z jeho nejlepších vlastností, že se dá bezproblémů ovládat pouze pomocí 2 Hardwarových tlačítek. Pokud nutně potřebuješ hafo zbytečných talčítek a k tomu dotykový Display sáhni po Nokii iPhone není pro tebe.
Opravud nechápu lidi kteří i po zkušenostech s iPhonem stále vyžadují Hardwarovou klávesnici. iPhone už mám rok a na té jeho Softwarové klávesnici píšu tak rychle že mohu popřít veškeré argumenty o tom, že na Softwarové klávesnici se hůře píše (Ano je tu jedna vyjímka za běhu se na Softwarové klávesnici píše opravdu hůře než na té Hardwarové jelikož nemůžete plně sledovat prsty a podle hmatu se orientovat nemůžete, kolikrát ale píšete SMS za běhu?

)
2) Tady souhlasím, celkově veškerá elektronika u které jsou plastové součástky nahrazeny kovem působí mnohem více luxusnějším a pevnějším dojmem.
3) Tak musim říct že současný foťák je pro mě dostačující ale je pravda že už "trochu" zaspal dobu a proč nemít tedy lepší ...., k tomu blesku, no nevim u předchozích mobilů jsem blesk k focení nikdy nevyužíval protože i s bleskem ty fotky stály za ho*no , jediné na co sem tu vestavěnou svítilnu využíval bylo jako baterku do tmy.
4) Multitasking -> Pomocí JailBreaku -> Backgrounder , avšak uznávám že Apple vestavěné řešení by bylo lepší.
5) Opět řeší JailBreak, a pak spousta dalších aplikací v Cydii (WildEyes apod.) , ale opět rozhodně by bylo pohodlnější kdybychom tuto funkci měli originálně od Applu.
6) Reproduktory jsou dle mého názoru bohužel nejslabší článek iPhonu, vedle konkurenčních mobilu jsou neskutečně nekvalitní a potiché a pokdu přehrávám s iPhonem nahlas ukázku nějaké hudby citím se tak trochu trapně za iPhone že hraje tak špatně. Toto vylepšení bych rozhodně uvítal a řekl bych že je na místě.
7)

Co máte s těma paměťovejma kartama, přepokládám že další verze iPhonu už bude prodávána i v 32GB verzi a to už je sakra hodně na mobil, netřeba tedy rošiřovat o další SD karty, nemluvě o tom že pokud chcete mít čtečku paměť karet v mobilním telefonu, znamená to že výrobcí musí slevit na Designovém provedení a musí udělat nějaký hnusný otvor kam tu "velkou" SD kartu budem dávat.

iPhone a non stop připojení k Internetu o tom to celé je na tom je iPhone postavený, datové tariy jsou dnes už levnou záležitostí, a i kdyby, nedokážu si představit jak bys tohle chtěl řešit ...
9) No tak iPhone mám rok a žiju bez toho a srdce mi to netrhá, asi to není tak důležité jak se na první pohled může stát, za tok se mi nestalo že by SMS nedošla, za poslední roky se prostě celková telekomunikační síť dostala na takovou úroveň, že se jí dá důvěřovat. Ale je pravda že tato funkce by nebyla k zahození.
10) ... iTunes a produkty Applu ... tohle pouto nikdo nikdy asi nepřetrhne, ale už se rýsují první programy , které iTunes dokáží nahradit. Chápu že pro někoho kdo s Applem nemá žádné zkušenosti může být přechod na iTunes trochu zmatený ale je to jen o zvyku iTunes není zas tak špatný program jak na první pohled vypadá. Jedinou jeho nevýhodou je že je optimalizovaný hlavně na MacOSX a na normálních PC neběží tedy tak svižně.