Jak mě napálilo HTC a Microsoft

vše co vás napadne
Kai

Re: Jak mě napálilo HTC a Microsoft

Příspěvek od Kai »

takze baterka mi vydrzi 4-5 dni co na iphone mi vydrzala maximalne 3.
a od vyroby je k tomu prilozena 8gb karta takze nieje dovod na vymenu
a samozrejme aj mne je luto ze skoro rok a pol potom co apple vydal prvy iphone sa ty chvalis tym ze uz konecne budes moct pouzivat bluetooth,mms,a mozno copy and paste

BlazingUFO
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od BlazingUFO »

je sice pravda ze pre aplikacie typu skype atd wm nepotrebuje ziadne prelomenie, lenze kym cez google najdem 10 aplikacie pre wm, tak stihnem breaknut iphone (dokonca aj ke to robim prvy krat a musim si tu na fore najst navod) , pridat do cydie zdroje, a 10 aplikacii nainstalovat a si predstavte ze sa dokonca naisntaluju na prvy krat, nemusim googlit po instalacke, kopirovat ju na sd kartu, 5 krat ju spustit, potom uz sa snad nainstaluje, no a napokon ostava uz iba polhodinka aby som aplikaciu rozbehol (nwm ci je to tak u vsetkych wm, ale kamaratovo htc touch je na tom fakt biedne), ale je pravda ze vela vydrzi, uz mu spadlo zajazdy z bicyklu, kupalo sa v mlake, v hajzli, a bolo prejdene trojkolkou....
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB
iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB
MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2
MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2
GameCenter - BlazingUFO

Yreg

Příspěvek od Yreg »

Jaj, každé tri dni si musel nabíjať? Spíš v stane a nabíjaš v McDonalde na záchodoch, že je to problém?

Áno aj k iPhone je od výroby "priložená 8gb sd karta", takže nie je dôvod na výmenu. Dokonca aj 16.

Bluetooth som používal len keď som mal 10 rokov a posielal si zvonenia. Teraz posielam všetko mailom a predstav si je to rýchlejšie pohodlnejšie a jednoduchšie. MMS som neposlal nikdy, ale možno som divný. Ja tú fotku radšej pošlem mailom za 1/10 ceny mms. Copy n Paste mi chýba len pri geocachingu, keď opisujem súradnice do Maps. Ale na žiadnom mobile pred iPhonom som ho nevyužil, takže si nemyslím, že je to nevýhoda.

Prosím ťa, prečo nejdeš na nejaké microsoftrumours, omniainsider, alebo modmyhtc? Nechápem, načo píšeš na toto fórum, keď zjavne iPhone nemáš a ani sa oň nezaujímaš.

rajtas
Host
Host

Příspěvek od rajtas »

Taky prihodim svou trošku do mlýna. Copy & paste jsem na mobilu pouzil jen párkrát a to jen když jsem chtel na mobilu sosnout nejaky ten warez (99,9% linku je v code) takze to imho neni zas tak potřebny.

Při rychlosti dnešnich net. linek mi prijde posílaní čehokoliv přes bt trosku prezitek, i doma to radeji posku kabelem nebo sendnu nekam na net a pak se pripojim mobilem na wifku a šup, mam to v telefonu min 2x rychleji nez přes BT :D

mms? Nenech se vysmát!
Proč platit x kč za Mms? Vyplatí se to jen ze zahraničí když chceš někomu něco rychle zdělit a nestačí ti jen slova. V případě že je v hotelu moznost pripojit se k wifi (v zahranici skoro vsude, v lepsich hotelich i u nás) tak radeji volím zas email místo mms..
To co iphon neumí jsou pro mne nepodstatné hlouposti do kterých se banda hnídopchů rada trefuje

ps. Omlouvam se za prípadné chyby, psal jsem to na mobilu (zatim jen e65)
rajtas

cicolably
Starý pes fóra :)

Příspěvek od cicolably »

Kai
baterka 4-5 dni ma WM ??? snívaš ?
4-5 dni mi vydržala NOKIA 6210i alebo 5110 pred 10 rokmi
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

eMPiko

Příspěvek od eMPiko »

Mne vydrzi za bezneho pouzivania - to jest telefonovanie, SMS-ky, organizer a trocha net aj cez 7 dni (moc casto sa to nestava - Zombieville je proste chytlave).

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

článek parádní, nejen obsahem, ale i formou, virtuálně smekám :)

edit:
vtipnou větičku o antife už smazal, zřejmě se nějaký hipík ozval :)

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Pokračovanie 8 a pol týždňa s iPhone

Příspěvek od rony »

Toto sa vám bude čítať rovnako dobre:

LaTrine: 8 ? týdne s iPhone

Povězme si alespoň ve stručnosti obsah minulého dílu. Na pastoušce nedaleko města Brna si chudý programátor pořizuje HTC Touch Pro. Před funkčně bohatým přístrojem se stydí za svoji prostotu a dochází k vzájemným zklamáním. Tím končí první obraz. V druhém obraze zastihujeme programátora s HTC Touch HD, neléčená deprese trvá. Básník Patrick Zandl ve své elegii svaluje vinu na nedokonalý operační systému Windows Mobile. Generál Failure se rozzuří a prchá ze sálu. Příchodem iPhone druhý obraz končí. V sedmnácti dalších obrazech ilustruje hrdina zápory HTC a vychvaluje iPhone. Mezitím umírá rychtář Hlavsa.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

dodo_mt

Příspěvek od dodo_mt »

Na iPhone si rád jen tak zabrouzdám na internetu. Zkontroluju emaily. Přečtu RSS a Twitter. A přitom třeba hačám v místnosti, kde mám po ruce i počítač s velkým monitorem.

Toto nema chybu lepsie sa to ani napisat nedalo. :)

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

Maximus-CZ
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Maximus-CZ »

Moj kamarad si chtel koupit novy mobil .. skoro uz sel do iPhonu, ale nakonec si to rozmyslel, a sel do Nokia 5800 Xpress Music .... uz ma tady na forku inzerat, jestli mu to nekdo nevymeni za iP:-D
iPhone 3G 8GB 2.1 Quickpwned->2.2 Sn0w unlock->3.0 Ultrasn0w Unlock->3.1.2 Ra1n Unlock->prodán
iP 4 Konečně doma!!
iPad 2 16 GB WiFi White 7.0
Povolení Multitasking gest na iPadu bez JB a přes Windows

Paly

Příspěvek od Paly »

Maximus troska OT nie? Tu sa pise o Nokii, ale uz to nechaj tak viewtopic.php?f=1&t=9596
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

Maximus-CZ
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Maximus-CZ »

já vim že jo .. já jen že nějak všichni lidi, co se jim líbí iPhone, a pak dou do něčeho jinýho trpce litujou:-D o tu myšlenku mi šlo :wink:
iPhone 3G 8GB 2.1 Quickpwned->2.2 Sn0w unlock->3.0 Ultrasn0w Unlock->3.1.2 Ra1n Unlock->prodán
iP 4 Konečně doma!!
iPad 2 16 GB WiFi White 7.0
Povolení Multitasking gest na iPadu bez JB a přes Windows

cholik
Host
Host

Příspěvek od cholik »

To co píše je pravda...
Bratr má SE Xperia X1 a já bych to nechtěl ani za zlatý prase, ikdyž ovládání oproti HTC je tam lepší..
na HTC se mi podařilo nějak zmenšit ty hodiny a asi hodinu sme s bratrem prolejzali celej WM a hledali to v nastaveních atd.... nakonec stačilo zmáčknout takovou titěrnou šipku a dispaly se jako by posunul o kousek níže a bum byly tam mega hodiny. :mrgreen: když sem to zjistil, tak sem řekl, že si radši měl pořídit iPhona, páč JB mu udělám, takže s upreadama neni problém a tolik aplikací co ma iP by pro WM hledal těžko.... v SE ma uplný prd oproti základu a já si pískám, páč mam takovejch věcí, že mi z toho de hlava kolem.

3x Hurá pro iP :D
iPhone 1.st generation - Old School (dovoz USA) - Nikdy ho neprodám - JB 3.1.2
iPhone 5

iPhone 6
MacBook PRO 13 Mid 2014

Odpovědět