[?] FW3.0 a O2

vše co vás napadne
Saddako
iPhone guru
iPhone guru

Re: [?] FW3.0 a O2

Příspěvek od Saddako »

Zkratka je to jak u blbejch... Dokud O2 nevyda aktualizaci tak v oficialni (nemodifikovane, ciste verzi bez predchozich JB nebo beta verzi) neni o tetheringu ani zminka. Staci vymenit kartu napr. za T-mobile a moznost sdileni internetu se okamzite objevi.

U O2 je rozdil v tarifech, kde lze prijimat data v telefonu a v tarifu diky kteremu lze pouzit mobil jako modem. Pokud nemate aktivovanou sluzbu jako napr. Internet Mobile tak radeji na sdileni zapomente nebo se nedoplatite.
Motto: Udělat cokoli blbuvzdorným je zhola nemožné, neboť blbci jsou ohromně vynalézaví

iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - TM - 13.7
iMac 27" 3.0GHz/32GB/256GB SSD (2019) CTO - 10.15.7
Macbook 12" 1.2GHz/8GB/256GB (2017) - 10.15.7

styx

Příspěvek od styx »

Pro upřesnění - zajímá mě, jestli někomu funguje sdílení u některého z paušálů O2 pro iPhone (pokud vím tak u všech jsou volná data, ja mám konkrétně iPhone M tarif) s posledním dostupným fw OS 3.0 pro developery a poslední verzi iTunes. Pokud ano, jakou cestou toho bylo dosaženo.

pe.kova
Starý pes fóra :)

Příspěvek od pe.kova »

no hele to bylo možná dříve, ale já když se normálně přes iPhone připoju na internet v PC tak pořád platím svých 150kč/měsíčně(o2 internet v mobilu), a nic navíc...
Pokud něco potřebujete, zkuste nejdříve použít funkci hledat 8).
iPhone 4 4ever (NOW Available)

Antabelus
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od Antabelus »

tak paráda, to jsi me uklidnil Petře, ja mam taky internet v mobilu za 150/měsíc a tethering vyuziju :) takhle aspon nebudu mit strach..

Golf

Příspěvek od Golf »

Koukám, že jsi taky z matičky Prahy, hlavně je tu pro tenhle případ 3Gčková síť, a jak si na to zvykneš a pak jsi mimo, tak jen skřípeš zubama... Po cca dvou měsících nepravidelného používání tetheringu vím o čem mluvím, už jenom proto se vyplatí O2 (i když to jsou taky pěkní zmetci)
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

Antabelus
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od Antabelus »

To sice ano, ale mě bude stačit i tethering přes EDGE nebo GPRS, kdy budu třeba na chatě a budu moct bejt třeba už jen na ICQ na kompu což je mnohem pohodlnější než na iPhonu :)

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

No o to mi taky jde potrebuju internet na cestach nebo i jinde :)
Data v mobilu za 150 kč mam tak to bude pohoda :-)
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

Tak nejak asi to sdíleni nefunguje, jak se vám pojmenuje ta sit v PC po pripojeni? v iPhone mi funguje net pres GPRS, mam O2 a ten datovy tarif za 150kč ale nevim kde a jak zapnout thetering, prosim poradte :(
iPhone SE 2022

MatyasV

Příspěvek od MatyasV »

Asi budu za úplnýho blázna, ale já mam O2-CZ, tarif NEON XS, OS 3.0, 3G za 150 Kč/měsíc a tethering nemůžu v nastavení najít. Co mám dělat?

Jo, kde berete ten OS 3.0 Gold???

Gil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Gil »

Počkat až se O2 rozhoupe a dá vědět jestli to bude v ceně nebo za polatek a pošlou update

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

Gil píše:Počkat až se O2 rozhoupe a dá vědět jestli to bude v ceně nebo za polatek a pošlou update

Ale tady nekdo psal že mu to na O2 funguje prave :( Tak to nechápu teda...
iPhone SE 2022

MatyasV

Příspěvek od MatyasV »

Gil píše:Počkat až se O2 rozhoupe a dá vědět jestli to bude v ceně nebo za polatek a pošlou update

Jak jako update??? Kde berete ty OS 3.0 Gold?

Gil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Gil »

update nastavení od operátora

Edit 18.6.:
Tak řešení sdílení pro O2 je http://www.iphone.cz/blog/navod:-tethering--sdileni-internetu--aktivace-primo-z-mobilu-(o2,-t-mobile)-497
Funguje to super :D

Nepoužívej jinou než defaultní barvu písma, obzvláště odstíny červené jsou určeny pro poznámky moderátorů. Příspěvek jsem ti upravil tak, aby odpovídal pravidlům (viz odkaz níže). Je to pravidlo o editaci vlastních příspěvků. To je také naposledy, příště ti jej smažu bez varování. Beavers.
http://www.iphone.cables.cz/viewtopic.php?f=112&t=10929

Odpovědět