Takže další poznatky
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Pro "IT profesionála" - tzn. někoho kdo se s tím živí - s počítačema obecně je to bezvadná hračka, za tři neděle mám už asi osmý FW - paradoxně hned ten první co jsem kdy nainstaloval
))
Pokud chcete telefon na volání, SMSky, hraní her a dalších aplikací - iPhone je jasná - JEDINÁ volba. Pokud se v tom chcete vrtat a mít radost z toho, že konečně někdo vydal nějaký cab který vám opraví tu chybu co tam je už půl roku z výroby a přitom bohužel udělá nějakou jinou, berte HD2...
Příklad - po instalaci aplikace vám zmizí ikona reproduktoru - nevíte jestli je zapnutý zvonění nebo vypnutý - ale vydal se CAB který tohle opravuje - ÚŽASNÉ
Ta radost po 3 hodinách když to najdete - to je k nepopsání
![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Abych jen nehaněl - je to DOST slušný zařízení - určitě nejlepší co jsem měl po iPhone v ruce - bohužel dojíždí na SW nedodělek - Windows Mobile 6.X a celý HTC Sense to prostě už z principu nemůže zachránit. Co jsem viděl videa z WM 7 tak taky žádný zázrak, bohužel...
Zvykl jsem si na navigaci a velikost displeje - pro mě nemá smysl teď kupovat a shánět soukromý 3GS, prodám 2G iPhone a počkám s HD2 na 4G a pak HD2 s radostí vrátím v práci a s úsměvem se snad budu radovat nad novým HW který mi zase určitě dlouho vydrží...