![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Zacne O2 pocitat prenesena data a snizovat rychlost? ANO!
Re: Zacne O2 pocitat prenesena data a snizovat rychlost? ANO!
Jasné! Zatial je to na Slovensku pre ostatných lepšie. ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
-
- Pokročilý uživatel
Nevím jestli se to sem úplně hodí, ale vzpomněl jsem si na tento kamarádův "úspěch". Jednu dobu jsem dělal promoakce pro T-Mobile a rozdával jsem zadarmo SIM s kreditem 20,-Kč, jednu z nich jsem dal svýmu kamarádovi a ten si ji dal do svýho iPhone a zapnul Tethering do svýho notebooku a za jeden den na netu díky téhle SIM kartě (s 20,-Kč kreditem) se dostal na kredit:
A to Tethering vypnul sám...
Uvádím jen jako příklad, nikoho nenavádím, aby to nepochopil nikdo špatně![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
A to Tethering vypnul sám...
Uvádím jen jako příklad, nikoho nenavádím, aby to nepochopil nikdo špatně
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
iPhone 4S 16GB
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Nano 6 8GB -> iWatch
MacBook Air 11,6" 64GB, model 2010
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Nano 6 8GB -> iWatch
MacBook Air 11,6" 64GB, model 2010
Je to predevsim o tom,k cemu kazdy uzivatel individualne internet v mobilu vyuziva. Pokud nekdo sosa,jako o zavod,tak samozrejme,at plati. Ale vetsina smrtelniku interenet v mobilu pouzije jen tehdy,kdyz si nekde venku chce stahnout postu a nebo juknout na nejaky web,pripadne pokecat na icq se znamymi. A na to myslim tech 100-300 mega bohate staci. Jinak vetsina lidi vyuziva konkretne na iphonu wifi,at uz doma,v praci a nebo ve skole......Ale pokud chce nekdo vyuzivat na tethering k notebooku a taha filmy,jako o zavod, tak at plati a nebo place nad FUP. ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
-
- iPhone expert
Určitě to tak bude, protože O2 jednu chvíli mělo todle i pro normální internet ADSL(přes pevnou linku), že překročením nějakýho limitu, už si nepamatuju kolik, to bych kecal, ale vim, že mi to snižovali skoro každej měsíc.. ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
iPhone 5S 32GB Black - iOS8 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
iPad 3 16GB - iOS 5.1.1 - JB
iPhone 3GS 32GB Black - iOS 6 - nonJB
2x iPhone 4S 16GB White - iOS 6 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
-
- Host
Vyšší rychlost generuje i větší objem dat při "běžném" používání. Větší přílohu nebo video s edge radši odložíte na domů na adsl, kdyžto s 3G to stáhnete hned. na edge je ta hranice 100mb, u iP3g to bude těch 300-500mb, u iPadu si to netroufnu určit. Tímto tedy O2 odstraňuje velkou část uživatelů 3G a přehazuje je na dražší tarif. Až bude mít VF větší pokrytí 3G, myslím, že FUP u všech půjde min. krát 2
-
- iPhone expert
cha, a ja bezne pouzivam s tim internetem v mobilu od O2 tethering a mam treba za den jen download pres 1GB, pripocitejte upload a vynasobte 30 a mate to na mesic.. a ted to mam tak 4 mesice... mozna dele...
a ted se tu vylejte, ze kvuli me zacnou uplatnovat FUP![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
a ted se tu vylejte, ze kvuli me zacnou uplatnovat FUP
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Posilene dlouhe dobe zpet u iPhonu - iP5 16GB White, odblok s R-SIM 8+
Macbook Pro 13'' 2.26 GHz
Tak pak je to jasný:
V O2 díky nepříčetnému stahování h4wk3ye letos (za první kvartál) vydělali o několik stovek milionů kurun míň a díky tomu teď musí zavádět dražší tarify, aby ty prachy dostali zpátky.![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
V O2 díky nepříčetnému stahování h4wk3ye letos (za první kvartál) vydělali o několik stovek milionů kurun míň a díky tomu teď musí zavádět dražší tarify, aby ty prachy dostali zpátky.
-
- iPhone expert
jsem rad, ze jste uznali, ze jsem jednicka
a ja si ted poridim wifi router a vy to za me zaplatte![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
a ja si ted poridim wifi router a vy to za me zaplatte
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Posilene dlouhe dobe zpet u iPhonu - iP5 16GB White, odblok s R-SIM 8+
-
- Starý pes fóra :)
Je hezké, že nás zde informuješ o záměrech Vodafone, ale toto je vlákno o O2, kdybys náhodou nevěděl. Příspěvek smazán. Beavers.
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
-
- Moderator fóra
Smazány všechny příspěvky o akcích Vodafone. Pro příště si na to založte nové vlákno, pokud již neexistuje. Ale hledat ho nebudu.
Mam od O2 internet 500mb za 150kc , pripojenej jsem porad , ale zatim mi nic nezpomalili, kazdopadne jestli zacnou , tak je to myslim naprosto regulerni postup...