OT: Zajímavé Juramaci, jenom nevím, proč jsi ten inzerát ze 16.července 2010 právě před chvilkou smazal?
Jak ti potom mám věřit?
Nesmyslně vysoké ceny u českých operátorů!
Re: Nesmyslně vysoké ceny u českých operátorů!
Nic jsem nemazal, pravdepodobne vyprsela jeho expirace, nesleduji to. A jestli mi veris a nebo ne, to je mi, pri vsi ucte k tobe , u sedaciho svalu. Jeste mas nejake dalsi otazky a nebo problemy s mou malickosti ?
-
- Moderator fóra
Začalo se to tady hemžit OT příspěvky a nyní již i osobními spory. Vlákno zamykám, myslím, že k problému bylo řečeno už dost.
iPhone 4 v Česku
Je docela zajímavé sledovat cenovou politiku operátorů např. v porovnání Něnecko / Česko. Např. T-Mobile DE iPhone 4, 16 nebo 32 G smlouva na dva roky při tarifu za 119,95 eur - cena telefonu 1 euro!!!
T mobile CZ, smlouva na dva roky, minimální plnění 2.300 Kč, nabízí jen 16 GB verzi za 9.999 respektive 7.999,- Kč pro stávající zákazníky při prodloužení smlouvy.
Co dodat. Samozřejmě Česko a Německo je jinej trh. Faktem ale je, že 3 G se tu svého času prodával taky za korunu. Přoč by ale Čeští operátoři prodávali při nejvyšším plnění iPhone za korunu, když ho můžou prodat za deset tisíc. Kupní síla je tady podle tohoto evidentně x-krát větší než v Německu...
T mobile CZ, smlouva na dva roky, minimální plnění 2.300 Kč, nabízí jen 16 GB verzi za 9.999 respektive 7.999,- Kč pro stávající zákazníky při prodloužení smlouvy.
Co dodat. Samozřejmě Česko a Německo je jinej trh. Faktem ale je, že 3 G se tu svého času prodával taky za korunu. Přoč by ale Čeští operátoři prodávali při nejvyšším plnění iPhone za korunu, když ho můžou prodat za deset tisíc. Kupní síla je tady podle tohoto evidentně x-krát větší než v Německu...
-
- Administrator
Juramac píše:A jestli mi veris a nebo ne, to je mi, pri vsi ucte k tobe , u sedaciho svalu.
pardon, musel jsem
fraze "u sedaciho svalu" je super
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.