Design píše:Nevím jestli to tady někde je, ale podporuje iPhone 3G vlastnost ovládání hlasem nebo je to jen pro GS a pokud ano, tak kde najdu nastavení, respektive jak to používat? Dík
tohle je vlastnost pouze u iPhone 3G S

Design píše:Nevím jestli to tady někde je, ale podporuje iPhone 3G vlastnost ovládání hlasem nebo je to jen pro GS a pokud ano, tak kde najdu nastavení, respektive jak to používat? Dík
pe.kova píše:Design píše:Nevím jestli to tady někde je, ale podporuje iPhone 3G vlastnost ovládání hlasem nebo je to jen pro GS a pokud ano, tak kde najdu nastavení, respektive jak to používat? Dík
tohle je vlastnost pouze u iPhone 3G S
siana píše:Pájaa píše:Od včerejšího update na OS 3 mám problem s wifi, respektive s připojením, najde mi to wifi ale hodi tohlasku že se nedá pripojit
To mně IP wifi ani nenajde. V nastavení mám přitom vše správně, wifi povolené, iphone hleedá, ale pak zahlásí, že wifi nenašel.Nepomůže ani reset síťových nastavení.
saleem píše:tonjik píše:s.davd píše:Mám dotaz... Před updatem jsem udělal blobost a nechal jsem si některé aplikace ve složkách pomocí programu categories.... A po upgradu mi chybí ty aplikace, které jsem tam měl... např mapy, camera atd.... Potřeboval bych poradit co stím kromě restore.... díky
Taky se mi to stalo asi pred pul rokem. Pamatuju si, ze jsem nasel navod jak z toho na nejakym foru v anglictine - stacilo smazat nejakej konfiguracni soubor a ikony se zase objevily.
Uz si ale bohuzel nepamatuju, kde jsem to nasel.
EDIT:
koukni sem: http://forums.whirlpool.net.au/forum-re ... 92628.html
já jsem to udělal podobně jako popisuje Simonia - smazal jsem soubor com.apple.SpringBoard.plist ve složce /var/mobile/Preferences/
Předpokladem je, že máš JailBreak a dostaneš se do souborový struktury.
Podle fóra to vypadá, že to jde i jednodušeji: Or even easier, Settings > General > Restrictions, turn it on then off again.
Držím palce!
nevím jestli už to tu nekdo psal, jestli ji tak se omlouvám. Měl jsem stejný problém a zkusil jsem tu lehčí moznost, mam IP 3G 3,0 vodafon vše funguje mms i sdileni internetu - česky navod -nastaveni - obecne - omezeni -zapnout omezeni - aplikace zakazat - vypnul telefon a pak to stejne znovu akorat aplikace povolit - omezeni zapnout a vsechny ikony byly zpět.
jnoveek píše:pani, je nejaky link na fw 3.0 priamo lebo nemam pc s netom a chcem stiahnut itunes 8.2 + cez shift dat 3.0fw.. a potom este pre aktivaciu treba internet mat? dakujem
vbruno píše:Tak to je divny, mne vizitka z nokie neprisla
siana píše:Mne z N6220 Classic ano. Ještě to zkus.
Antabelus píše:No, tak mám taky 3.0, na iPhone 3G...
Když to vezmu rychlostí blesku - firmware není pomalý.................. mě potěšíla a chybí..
benedy píše:profimac-tak to tě musím zklamat,asi si něco udělal špatně protože jsem dnes konvertoval film,na titulky jsem potom použil již zmiňovaný MP4 Track Editor a titulky se dají jak vypínat tak i naopak.
Také mám FW 3.0