Tak jsem si tu četl co jste tu psali o Hulánovi a musim k tomu něco řít: Já jsem mu vděčnej za to co ny svých stránkách píše
A teď vám vysvětlím proč. Před časem jsem se začal poohlížet po své dalším mobilu a chtě jsem něco lepššího. Protože jsem v nabídce mobilů nic nenašel, začal jsem hledat v nabídce MDA a smartfounů. Takhle jsem narazil na HTC Kaiser a začal zjiťovat další informace, to mě zavedlo právě k Hulánovi
Líbilo se mi jak o něm psal, jak ho vychvaloval a protože nejsem idiot začal jsem se v tom šťourat a zjišťovat proč iPhone tak pomlouvá (musím podotknout že jsem nikdy neměl rád nakouslý jabka, ale taky jsem je nikdy nepomlouval, protože jsem je neměl možnost vyzkoušet). Zkrátka jsem začal hledat co je ten iPhone vlastně za věcičku (převážně na YouTube) a co jsem zjistil? no že to vůbec nemusí být špatná věcička, vypadá stylově, hezky se ovládá, má vše co potřebuji... jediné co mě mrzelo byl fakt, že nemá GPS a tak jsem začal porovnávat iPhone a HTC Kaiser.... Znovu jsem se kouknul na HTC a říkám si: no jo,ale kdo se bude tahat s takovou cilhlou? je moc tlustej a celkově vypadá hůř než iPhone,ale zase umí víc věcí.... otázkou je: Potřebuju ty věci? NE!!! a potřebuju GPS? No hodila by se,ale k životu ji nepotřebuju, do teď jsem si vždy poradil i bez ní
No a bylo rozhodnuto!!! za 3 dny už jsem držel svůj první iPhone a rozhodně toho nelituju, má vše co potřebuji a krásně se ovládá (mimochodem moje mamča si ho na hodinku půjčila a mám jí prej příští měsíc taky jeden objednat, je z něj nadšená - má Nokii 6280). takže ještě jendou děkuji panu Hulánovi za jeho kritiku iPhonu, bez něj bych se o něm nikdy nedozvěděl