Proč je iPhone megahit ?
Proč je iPhone megahit ?
přemýšlím jak se z iPhonu mohl stát megahit, už první model měl obrovský úspěch a nevím proč..asi je to marketingem applu, protože já než jesem si pořídil iPhona tak jsem byl zcela pohlcen touto hračičkou..prohlížel jsem si videa jak ho rozbalují, triky s iPhonem věděl jsem o něm uplně všechno ale teď si řikám proč vlastně ? asi mi někdo řekl že je to stylové a od tý doby jssem blázen.zajímal by mě váš názor na to proč je iPhone megahit díky....pls no lock
-
- iPhoneHolik
Re: Proč je iPhone megahit ?
iPhone přišel jako první s kapesním/upraveným MacOS X který je uzpůsobený spolu s SAW vrstvou displeje k jednoduchému a intuitivnímu ovládání,které je radost používat.Nikdy se v prostředí neztratíte,máte rychlý přístup z hl. obr. ke všemu a to vše při poměrné svižnosti celého púrostředí.Něco podobného i když asi méně přehledného chystá MS do WM7 někdy příští rok.Marketing Apple uděal také své....co vidíte dostanete a opravdu,ovládání je nachlup stejné jako výrobce v reklamách předvádí...tohle se třeba o konkurenci až na vyjímky říci nedá.
K tomu safari je v sočasné době nejlepší mobilní prohlížeč jaký existuje.
K tomu safari je v sočasné době nejlepší mobilní prohlížeč jaký existuje.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
jj..mě to uplně pohltilo i když jsem nic o sw nevěděl ..byl jsem jako blázen, každej den youtube "iphone unboxing" a byl to skvělej pocit a jakej jsem měl poci tjá když sem ho rozbaloval krása
jj, pamatuju si velice dobre, jak jsem scanovala oficialni stranku iphone a sledovala, co vsechno ta uzasna vec umi. jako clovek, ktery se zivi marketingem musim samozrejme konstatovat, ze prace Applu je v tomhle smeru VELICE KVALITNI )
kdyz jsem iphone poprve poustela, byla to fakt magie. magie je samozrejme pryc, z fenomenu se kazdodennim pouzivanim stala bezna vec - tak uz to chodi. stale jsem ale nadseny a velice spokojeny uzivatel.
kdyz jsem iphone poprve poustela, byla to fakt magie. magie je samozrejme pryc, z fenomenu se kazdodennim pouzivanim stala bezna vec - tak uz to chodi. stale jsem ale nadseny a velice spokojeny uzivatel.
-
- Starý pes fóra :)
Apple ma velmi dobry marketing
Preco? Ked ho clovek odskusa tak ho nechce pustit z ruky aj preto.
Presun z noviniek do Vse ostatni, nema to ziaden suvis s novinkami.
Preco? Ked ho clovek odskusa tak ho nechce pustit z ruky aj preto.
Presun z noviniek do Vse ostatni, nema to ziaden suvis s novinkami.
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
-
- iPhoneHolik
Jsme na tom asi stejně...nejhezčí pocit je strhávat z černé krabice pannensko vrstvu fólie,efektní vysunutí víka,vyndání iPhone,strhntí ochr. fólie z něj a první zapnutí.Já tedy iPhone 2G asi před rokem měl takže co bude potom jsem samo věděl,jen to rozbalování jsem si konečně zkusil...tenkrát jsem jej kupoval "jetý" za stejný peníze jako dnes stojí u O2 3G verze tedy 12tisíc.
Počáteční nadšenost z ovládání samozřejmě trochu opadla....vše se jednou okouká,to ale neznamená že by mě iPhone nějak omrzel,v žádném případě.
"Dotykový" displej miluji stejně jako snadnost ovládání která vás v pracovním shonu nezdržuje ale naopak pomáhá a drží náladu ( U WinMobile mě bleší fonty a nepřehednost když jsem něco honem potřeboval děsně štvala).Zatím se mi také nstalo že by se iPhone samovolně restartova,nějak drasticky zpomail či mě nechal v nejnevhodnější chvíli na holičkách,vše fngje k naprosté spokojenosti už po rozbalení...WM či Symbian musíte v některých věech trochu pomoci.
iPhone se mi jeví jako jeden z nejlepších smartphonů/komnikátorů co jsem kdy měl,dnes ž to myslím vzhledem k přítomnosti stovek Apps/games lze říci ne?
Je to další platforma do řady WM,Symbian a PalmOS i když ne tak otevřená ale nic podstatného až na výjimky (Absence TomTom je třeba škoda) neschází.
Počáteční nadšenost z ovládání samozřejmě trochu opadla....vše se jednou okouká,to ale neznamená že by mě iPhone nějak omrzel,v žádném případě.
"Dotykový" displej miluji stejně jako snadnost ovládání která vás v pracovním shonu nezdržuje ale naopak pomáhá a drží náladu ( U WinMobile mě bleší fonty a nepřehednost když jsem něco honem potřeboval děsně štvala).Zatím se mi také nstalo že by se iPhone samovolně restartova,nějak drasticky zpomail či mě nechal v nejnevhodnější chvíli na holičkách,vše fngje k naprosté spokojenosti už po rozbalení...WM či Symbian musíte v některých věech trochu pomoci.
iPhone se mi jeví jako jeden z nejlepších smartphonů/komnikátorů co jsem kdy měl,dnes ž to myslím vzhledem k přítomnosti stovek Apps/games lze říci ne?
Je to další platforma do řady WM,Symbian a PalmOS i když ne tak otevřená ale nic podstatného až na výjimky (Absence TomTom je třeba škoda) neschází.
-
Pokud mam mluvit za sebe, marketing na me nemel prakticky zadny vliv, maximalne v tom, ze se ke me o iPhone v lete 2007 dostalo pomerne dost informaci, samozrejme prevazne ze zahranicnich zdroju. Usudek si ale alespon snazim udelat svuj, v tom ma marketing v mem pripade vliv doufam mizivy ;)..
Jak uz jsem zde psal, iPhone mi proste 'sednul' do toho, co od mobilu/pda potrebuji a hadam, ze na tom je zalozeny prave onen megahit :], takovych nas bude vice.
Ma pohodovou vydrz (kdo mel napr. MPX200 vi o cem mluvim), funkcni synchronizaci s utloukem, pouzitelny display i pro vnc, pro me potreby neomezenou kapacitu (stale mam na 8gb iP okolo 5gb volnych) a funkci kvalitniho prehravace medii. A k tomu ovladani, ktere me proste dostalo :].
Proste strucne a kratce, telefonu jsem uz od ~1995 vystridal hafo, tohle je prvni telefon se kterym jsem i po roce pouzivani plne spokojeny a nemam potrebu pokukovat po novinkach v oblasti gsm :]. A verim, ze ten uspech je zalozeny prave na tom, ze podobne jako ja to citi hooodne lidi :].
sakra, skoro jsem kvuli tomuhle prispevku nestihnul volby, to bylo o fous ;)))..
Jak uz jsem zde psal, iPhone mi proste 'sednul' do toho, co od mobilu/pda potrebuji a hadam, ze na tom je zalozeny prave onen megahit :], takovych nas bude vice.
Ma pohodovou vydrz (kdo mel napr. MPX200 vi o cem mluvim), funkcni synchronizaci s utloukem, pouzitelny display i pro vnc, pro me potreby neomezenou kapacitu (stale mam na 8gb iP okolo 5gb volnych) a funkci kvalitniho prehravace medii. A k tomu ovladani, ktere me proste dostalo :].
Proste strucne a kratce, telefonu jsem uz od ~1995 vystridal hafo, tohle je prvni telefon se kterym jsem i po roce pouzivani plne spokojeny a nemam potrebu pokukovat po novinkach v oblasti gsm :]. A verim, ze ten uspech je zalozeny prave na tom, ze podobne jako ja to citi hooodne lidi :].
sakra, skoro jsem kvuli tomuhle prispevku nestihnul volby, to bylo o fous ;)))..
-
- iPhoneHolik
Moje řeč,s výše napsaným naprosto souhlasím.Jsem s iPhone a jeho ovládáním,natolik spokojený že už po ostatních tel/PDA a dalších vůbec nekoukám.Dřív jsem stále ledal to nej a telefony s OS často střídal,teď to absolutně nemám zapotřebí a navíc ušetřím....jestli iPhone 3G někdy vyměním,tak max. za jeho nástupce.
Volby mě jaksi minuly...my na 10ce volíme až později,ale asi tam potom půjdu také....
Volby mě jaksi minuly...my na 10ce volíme až později,ale asi tam potom půjdu také....
-
- patron iPhone.cz
Zdarec!
Byl jsem vždy zapřísáhlý Nokia-man a snažil se mít poslední model (samozřejmě s ohledem na finanční situaci )
K informacím o iPhonu jsem se dostal úplnou náhodou, překlikl jsem na nějakou rozsáhlou recenzi vč. videí a pak už jen užasle zíral, co vše se dá s takovým mobilem dělat. Začal jsem shánět informace, ale vše mi připadalo dost složité. Teprve s příchodem fw 1.1.3 jsem tomu začal trošku rozumět a objednal si přes libijara jeden kousek. Od té doby samozřejmě mé nadšení trochu vyprchalo, ale vůbec neuvažuji o změně telefonu, dokonce ani ne o výměně 2G za 3G. Jsem zkrátka spokojený
Byl jsem vždy zapřísáhlý Nokia-man a snažil se mít poslední model (samozřejmě s ohledem na finanční situaci )
K informacím o iPhonu jsem se dostal úplnou náhodou, překlikl jsem na nějakou rozsáhlou recenzi vč. videí a pak už jen užasle zíral, co vše se dá s takovým mobilem dělat. Začal jsem shánět informace, ale vše mi připadalo dost složité. Teprve s příchodem fw 1.1.3 jsem tomu začal trošku rozumět a objednal si přes libijara jeden kousek. Od té doby samozřejmě mé nadšení trochu vyprchalo, ale vůbec neuvažuji o změně telefonu, dokonce ani ne o výměně 2G za 3G. Jsem zkrátka spokojený
Mám iPhone 8. V rodině ještě další tři iPhone
-
- Mírně pokročilý
to me jednou kamos ukazal stranku iphone.com a byl sem ucarovan chtel sem ho za kazdou cenu ale vedel ze ho nedostanu.a pak mi tatka jednou rekl:jestli udelas prijimacky tak dostanes iphone.okamzite sem zacal shanet po eshopech no a nakonec ho mam Iphone 2G 16 gb fw 1.1.4 (sice zastaraly ale kvalitni)
predtim sem o applu nevedel myslim nic a ted hltam kazdou jejich novinku viz. napr.nove macbooky a cinema displays
predtim sem o applu nevedel myslim nic a ted hltam kazdou jejich novinku viz. napr.nove macbooky a cinema displays
-
- Moderator fóra
Já být iPhonem 2G a říct mi někdo, že jsem zastaralý, tak se okamžitě zablokuju a ukážu ti svoje krásné, stříbrné jablíčko.
-
No ja by som tu vetu s tym zastaralym tiez vymenil. Ja mam tiez iPhone 2G sice s verziou 2.1 (co nie je problem nahrat ani do Tvojho iPhone), ale zastaraly si nemyslim, ze je.
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
-
- Mírně pokročilý
Lidi já měl stejnej pocit ..Apple..prostě dbá na každý detail
iPhone 3G 8GB
-
ja by som povedal ze velkym hitom bol ipod a preto sa od iphonu calolo vela ... a na vyne je myslim uzasny dizajn a dotykove ovladanie
-
- iPhoneHolik
Mě se ten "zastaralý" 2G iPhone naopak díky hliníkovém "štítu na zádech" líbí víc...absence GPS by mě nemrzela spíš 3G a taky že prý hraje hodně potich.
Na druho stran má troch lepší (Bílá je bílá,ne nažlotlá) displej a nejso okolo něj 1mm okraje,nevím zda je TFT v 3G iPhone menší nebo ten černý rámeček větší ale na slnci to nevypadá hezky.
Na druho stran má troch lepší (Bílá je bílá,ne nažlotlá) displej a nejso okolo něj 1mm okraje,nevím zda je TFT v 3G iPhone menší nebo ten černý rámeček větší ale na slnci to nevypadá hezky.
-
lidi chteji vseho dosahnout maximalne jednoduse, to je to s cim prisel iphone, zadnou reklamu jsem nevidel a uz jsem byl rozhodnut ze ho chci, stacila jedina vec, video z ledna 2007 kdy byl iphone predstaven, to video mam porad
apple proste da lidem co chteji, tot vse, viz ipod, k cemu smrdlat palcem nahoru a dolu kdyz to jde dokola, detaily.
apple proste da lidem co chteji, tot vse, viz ipod, k cemu smrdlat palcem nahoru a dolu kdyz to jde dokola, detaily.
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
-
- Mírně pokročilý
Podle mě je to tradičnim skvělym designem a jednoduchym ovládáním který zvládne fakt každej .....
Pak taky zajímavejma funkcema a hlavně velkej dotykovej display kterej se dá ovládat bez problému bez stylusu.
Pak taky zajímavejma funkcema a hlavně velkej dotykovej display kterej se dá ovládat bez problému bez stylusu.
-
- Sons of Jailbreak
Což já na Iphone na youtube koukam ještě dnes
-
myslim ze ai kazdy ale to nieje o iphone ale skor a tich aplikackach ...alebo sa milim
-
- Mírně pokročilý
no nevim,kde jinde sehnat miniPC ,ale opravdove mini PC ne jen ty nahrazky co prodavaji ostatni , za trojku ke smlouve
Gekko gecko píše:Jsme na tom asi stejně...nejhezčí pocit je strhávat z černé krabice pannensko vrstvu fólie,efektní vysunutí víka,vyndání iPhone,strhntí ochr. fólie z něj a první zapnutí.Já tedy iPhone 2G asi před rokem měl takže co bude potom jsem samo věděl,jen to rozbalování jsem si konečně zkusil...tenkrát jsem jej kupoval "jetý" za stejný peníze jako dnes stojí u O2 3G verze tedy 12tisíc.
PŠT PŠT PŠT já to nesnesu tak se na něj těšim a odpočitavam dny, kdy budu moct prodloužit smlouvu
kazdym dnem je to horší
-
- Mírně pokročilý
Odpověd na otázku z podpisu (takže ho můžeš změnit) je zde http://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_zkr ... us%C3%ADch
OT Off Topic = Mimo téma (mimo mísu :-)
No a to jsem teď já...
Takže moje odpověď k tématu:
1) multitouch - nemá dosud v mobilním světě konkurenci a je tak přirozeně příjemný
2) krásný velký display 3,5" v malé "placičce" - až nyní po takové době dotahovaný konkurencí
OT Off Topic = Mimo téma (mimo mísu :-)
No a to jsem teď já...
Takže moje odpověď k tématu:
1) multitouch - nemá dosud v mobilním světě konkurenci a je tak přirozeně příjemný
2) krásný velký display 3,5" v malé "placičce" - až nyní po takové době dotahovaný konkurencí
-
- Mírně pokročilý
když si vzpomenu jak jsem si ho v Londyně zkousšel, a kdykoliv jsem šel v brně kolem istylu tak jsem si šel na ipod touch šahnout a tenpocit když jsem rozbalil svů vlastní
ted už to kouzlo vyprchalo, ale porad je to vec kterou sebou všude taham a nedam ji z ruky
ted už to kouzlo vyprchalo, ale porad je to vec kterou sebou všude taham a nedam ji z ruky
iPhone 3G 8GB FW 3.0 JB, telefonica o2
SONY Vaio VGN-FW21E
http://www.iphone.cz
http://soad-systemofadown.wz.cz
SONY Vaio VGN-FW21E
http://www.iphone.cz
http://soad-systemofadown.wz.cz
-
- Pokročilý uživatel
Tak nějak líbila se mi už 2G, šéf si ji dotáhl z emeriky a já se mu o ni staral, už tehdy jsem si říkal to chciii, ale byl jsem líný na nákup ze zámoří. Pak přišlo 3G a já zase, když přijde novinka tak vždy čekám chvilku než se vychytají mouchy (je to zcela normální vývoj, nijak ho nepomlouvám) no a v prosinci jsem se zbavil PDA HP614c (které se při navigaci přehřívalo, na ovládání furt používat stylus, prodleva při přijetí hovoru, sms jsem raději nepoužíval vůbec...) no a 21.1.09 budu v 8:50 (abych byl první když v devět otevřou) stepovat před prodejnou O2 abych prodloužil smlouvu a konečně se dočkal bílého 16GB 3G. V autě už mám v autorádiu Blaupunkt zasunutý kablík na připojení iPhone, i držák na přístrojovce na něj čeká, zítra budu pátrat po docku abych ho objednal. V pc mám itunes už měsíc...
-
- Mírně pokročilý
no a ja bych zas nerek ze v cechach je iphone nejaky megahit, pod pojmem megahit si predstavuju neco co chce skoro opravdu kazdy a u nas je to spis zalezitosti par fanousku
-
- Moderator fóra
Až mě srdce zabolelo, když jsem u nás v jedné velké prodejně s mobilními telefony viděl ve vitríně s použitými mobily asi 4 iP 1. generace (cena od 6 500,-) a tři kousky 3G. Proč se toho lidi zbavují? Pohráli si a chtějí jinou hračku? Jsou takoví, znám je osobně, ale poněkud to nechápu.
-
- Senior uživatel
ano, totiz lidi treba odeme ze skoly dostanou iPhone od rodicu jenze nevi ze proste iPhone bez pausalniho netu je skoro k nicemu a nechcou platit 150,- (osobne nechapu, iPhone za plno penez a nemaj na 150,-kc mesicne) za net tak ho proste prodaj a koupi si neco jinyho...
samozdrejme nekteri jeste si mysli ze jim operator dava internet zadarmo takze surfujou na netu a mysli si jak je to uzasny, potom jim prijde ucet za 10 ooo,-kc a divi se proc ho maj tak vysokej kdyz ho vlastne maj mit zadarmo , (pokud teda nemaj Vodafone )
samozdrejme nekteri jeste si mysli ze jim operator dava internet zadarmo takze surfujou na netu a mysli si jak je to uzasny, potom jim prijde ucet za 10 ooo,-kc a divi se proc ho maj tak vysokej kdyz ho vlastne maj mit zadarmo , (pokud teda nemaj Vodafone )
No ja bych neřek, ze je iP záležitosti pár fanoušků, tak to byl spíš za dob 1st. gen. ale s příchodem 3G a ofiko prodejem ho už má fakt každý nevimco
pár fanoušků ? to si opravdu nemyslím !!!nevím kolik lidií má v ČR iPhone ale pár fanoušků to opravdu nebude, pokusím se to zjistit...
podle http://www.iphone.cz to je asi takhle:
T-mobile cca 20 000 kusů
Vodafone cca 30 000 kusů
O2 cca 20 000 kusů
ale to jsou jen OFICIÁLNÍ dalších tisíce lidí má starej iPhone a je snim jako já spokojeno
podle http://www.iphone.cz to je asi takhle:
T-mobile cca 20 000 kusů
Vodafone cca 30 000 kusů
O2 cca 20 000 kusů
ale to jsou jen OFICIÁLNÍ dalších tisíce lidí má starej iPhone a je snim jako já spokojeno
-
- Senior uživatel
souhlasim s LOSTmanem...
1. generace byla spis vzlastnost ted uz ma 3Gecko skoro kazdej , a vsichni na nem hrajou labyrint , v autobuse jsem to uz videl asi 10x
1. generace byla spis vzlastnost ted uz ma 3Gecko skoro kazdej , a vsichni na nem hrajou labyrint , v autobuse jsem to uz videl asi 10x
A taky se směju jak každej teenager s 3G tam má asi tak 3 free hry. To se potom nedivím, že končí v bazarech. Narozdíl od "ostatních" mobilů iP nemá žádné předinstalované hry.
jj, ale ty lidi co si koupí tak drahej telefon a neví o něm skoro nic, těm se divim já když si kupuju něco tak drahýho jako je iPhone nejdřív si to prověřim atd...a ne jako že si stáhnu Labyrint, AudiA4 a to je všecko už mě nebaví všem vyysvětlovat co je to cydia, jak se pouziva a co to je jailbreak
Já se dnes dozvěděl, že nějaký vydřiduch udělal známému jailbreak iphonu snad za 1600,-!!
To musí být dobrej job, ale je to takový no. Hloupý naletí..
když jsem byl naprostý iPhone zelenáč a stáhnul si do iPhonu novej software kterej mi ho logicky zablokoval (mel sem tam logo itunes a kabel, kdyz sem pripojil tak to hlasilo ze mam neplatnou simkartu) tak jsem shanel nekoho kdo mi pomuze byl jsem pomalu zoufaly a chystal se telefon prodat ano tak jsem byl zoufaly...tak sem nasel "clovek" ktery by to dokazal vyresit... tak jsem se ptal jako za kolik a tak a on tak za 4 tisice je to opravdu hrozna prace...a rikal ze cestinu by mi tam dal zdarma...potom jsem na tomto foru nasel navod na unlock+jailbreak a za 15 minut to bylo:D
-
- Senior uživatel
LOSTman píše:A taky se směju jak každej teenager s 3G tam má asi tak 3 free hry. To se potom nedivím, že končí v bazarech. Narozdíl od "ostatních" mobilů iP nemá žádné předinstalované hry.
ja sem taky Tnegr ...
Ja taky, ale tady tim myslim ptoste ty, co ho chteli jenom kvuli tomu, ze ho videli u ostatnich a nechtej byt OUT. (Já sem samozřejmě IN )
-
- Senior uživatel
ja doufam ze taky:D , ale aj kdybych byl OUT tak z toho mam dobrej pocit a libi se me na tom manualne menit veci ... kamarad ma iPhone z druhe ruky 1Generaci a samozdrejme s JB , ale kdyz se ho na neco zeptam jak tam nahral to tema jeslti pres cydii nebo pres installer tak nevi a rekne ze to tam uz mel
-
- Moderator fóra
Jak jsem zde již na několika místech zdůrazňoval, že iPhone je multimediální a internetový přístroj s možností telefonování. To je něco zcela jiného nežli telefon (ve smyslu "chytrý telefon"), který má v sobě spousty dalších užitečných i neužitečných volovinek, které nakonec člověk nepoužívá, a které tam jsou pouze na ono oslňování spolužáků a spolustolovníků v resturacích. Než jsem si iP pořídil, prolezl jsem kdejaké recenze a mnohá - i zahraniční - fóra a informoval jsem se a ujišťoval, že jej opravdu asi budu chtít. Úplně poprvé jsem jej viděl a mohl si ho osahat 4 měsíce před tím než jsem se pro něj definitivně rozhodl. Byl jsem s ním seznámen po praktické stránce, onen již starší člověk, který mi jej předváděl, mi neukazoval jen nějaké finty, které s tím jdou provádět, ale řekl mi hlavně o obsenci BT, MMS a povídal mi o iTunes, ale také o Jailbreaku a Installeru o nemožnosti připojení k PC jako běžný telefon, tedy s možností kopírování hudby tam a zpět. Ty 4 měsíce jsem rozvažoval, zdali je to opravdu přístroj pro mne. Když jsem se nakonec pro koupi rozhodl, věděl jsem, co jsem si koupil a navíc jsem byl v obchodě poučen, jak s ním zacházet, že má odblok a JB a veškeré dotazy, abych směroval na toto fórum. Poradili mi, abych zkusil program iPhone PCSuite a další užitečné věci. Asi jsem měl štěstí, že telefon byl perfektně připraven pro okamžité použití a také proto u mě nedošlo k rozčarování. Musím podotknout, že jsem jej zatím využíval jen zčásti, protože internet jsem si neaktivoval a Wi-Fi mě čekala až o měsíc později. Přesto jsem měl v telefonu brzy pár užitečných apps díky programu PCSuite. To je historie mého iP. Současnost je taková, že když některému ze svých vrstevníků, ale i lidem o generaci mladším ukážu iP, každý je z toho "na větvi". Okamžitě je vracím zpět na zem s tím, že pro úspěšné používání tohoto přístroje je nutno mít doma počítač a také na něm umět dělat. Jinak jsou to vyhozené peníze, protože se nejedná o klas?cký telefon. 50% zájemců okamžitě vystřízlivělo, protože PC nejenže nemají, ale nikdy u něho ani neseděli.
Juramac: počet prodaných iPhonů nemůže být roven počtu spokojených uživatelů. Spousta jich je, z mnou výše uvedených důvodů, rozčarováno a zklamáno a přístroje se zbavují. A také ne každý ví o existenci tohoto fóra a mají iPhone jen tak, že jej mají a že jim nějak funguje.
Juramac: počet prodaných iPhonů nemůže být roven počtu spokojených uživatelů. Spousta jich je, z mnou výše uvedených důvodů, rozčarováno a zklamáno a přístroje se zbavují. A také ne každý ví o existenci tohoto fóra a mají iPhone jen tak, že jej mají a že jim nějak funguje.