MacOS X Theme for WinXP

vše co vás napadne
Odpovědět
Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

MacOS X Theme for WinXP

Příspěvek od Gekko gecko »

Sháním nějaké téma které moje WinXP vizuálně přemění v MacOS X.
Oblíbil jsem si iPhone,iTunes a Safari (Moc dobrý browser a r\ychlý) teď už jen vzhled windows,poradíte?
Uvítal bych něco jednoduchého na instalaci a samo free,třeba jako VISTA Inspirat pack který XPčka změní k nerozeznání,vapadají pak jako VISTA Home.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2

Ciko

Re: MacOS X Theme for WinXP

Příspěvek od Ciko »

Taky jsem sháněl téma pro Visty, ale bohužel jsem nenašel nic funkčního. Takže kdyby někdo věděl o tématu i pro Visty.

Domy007
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Domy007 »

Míval jsem to.. Vím, že se to jmenovalo RK Launcher... A FlyakiteOSX změní celé prostředí... Bohužel Flyakite nefunguje na VIstách

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Díky za tip,tenFlyakiteOSX určitě najdu a vyzkouším...mám XP.

EDIT:
Tak jsem to našel,stáhnu instaluji a dám vědět.Je to tedy pouze v EN ale doufám že loklaizace XP v CZ zůstane nedotčená.....s EN preferencemi si poradím.

http://www.youtube.com/watch?v=93clvKG2lc4
http://download.chip.eu/cz/FlyakiteOSX-3.5_120675.html
http://www.stahuj.centrum.cz/uprava_plo ... yakiteosx/

PetrK
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od PetrK »

je system s FlyakiteOSX stabilni? mam 14 dni nez me doruci macbookpro a uz bych si rad zvykal :)
iPhone 3GS 16GB White
http://iphonehry.cz

Domy007
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Domy007 »

No jasně... U mě to funkovalo super.... S tímhle si ale moc nezvykneš, mě to moc nepomohlo, zašel jsem si do iStylu a hrál jsem si s ním hodinku a bylo to OK

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

No já to mám taky stažený aler ještě jsem neinstaloval....prý to nemá odinstalátor a zabvíte se toho jen vrácením do uloženého bodu obnovení,jinak ne...celkem blbý.

djlucas
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od djlucas »

radeji si nainstaluj pravy OSX leopard... a pak ti aj brada spadne :) jak je to skvely system :)
Macbook pro
iPhone 5S 16GB White iOS 9

ilijusin

Příspěvek od ilijusin »

Zkousel jsem nektery z tech "komplet skinu" na notebooku s XPckama a jediny ceho sem docili je absoulitni bordel v PC a rozhazeni celeho systemu. Trvalo mi asi 3 dny to vratit do puvodniho stavu. Aby toho nebylo malo tak to ani nepripominalo OS X, ale byla to jeho urazka...

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Tenhle program tedy FlyakiteOSX_v3.5EN jsem zkousel a pozor na nej.Prostredi se podoba MacOS opravd vzdalene a odinstalace neni vubec mozna.Jedina moznost je obnoveni pomoci funkce Obnoveni Systemu pokud tedy bod mate vytvoreny (Instalator jej nastesti sam vytvori)
Vratil jsem se tedy do bodu pred instaalci ale nebylo vyhrano.....netere ikony zustaly a bylo to vbec troch nakople.Nastesti jsem vse vyresil min. prace v TuneUp Utilites a je klid.

MacOS X bych si i koupil a na PC nainstaloval (jde to a na kolik OS vyjde???) jen nevim jaka bude rychlost.Mam AthlonXP 2500+ Barton na 1.8GHz + 1GB RAM,40GB HDD a GFX Radeon X800 GTO....slapalo by to na tehle konfiguraci alespon tak jako stavajici XPcka tedy slusne rychle??

Odpovědět