video do iphone
-
- Host
video do iphone
Tak jsem si překonvertoval video do MP4 formatu programkem kery jsme našel tady. ale nejak nevim jak ho dostat do iphone. přetahl jsem ho myší do složky Movie v itunes, ale jak udělat aby si to ***** nahral do telefonu. MP3 normalne dam synchro a jde ale to video ne. jen se mi ukazuje ze tam je v itunes.
-
- Starý pes fóra :)
Re: video do iphone
Mas v nastaveni synchronizace zakrtnuto, aby se synchronizovala i videa?
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Host
jj vse all
-
Muzes prosim poslat screen z iTunes, nastaveni iPhonu, karta Summary a karta Video?
-
- iPhoneHolik
Máš v záložce videa nahoře zaškrtnuté to konkrétní???
Poku ti jej iTunes v Movies zobrzí s miniatrou,je v pořádku a připravené pro přehrání na iPhone/iPodTOUCH (Má požadovaný MP4 formát a kodek)
Jinak celkem zamrzí že iTunes již nemají nějaký konvertor přímo v sobě a musí se používat extrení aplikace.
Poku ti jej iTunes v Movies zobrzí s miniatrou,je v pořádku a připravené pro přehrání na iPhone/iPodTOUCH (Má požadovaný MP4 formát a kodek)
Jinak celkem zamrzí že iTunes již nemají nějaký konvertor přímo v sobě a musí se používat extrení aplikace.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
-
- Host
ano mam to zaškrtle. mam mini okno a u toho fajfku už jsem zkoušel i dole jak mam MP3 vytvořit složku a tam to nahrat a taky to tam je ale jen v itunes. Mam program ktery je tady na iphone.cz momentalne v novinkach. takže předpokladam že spravny
-
- iPhoneHolik
FAkt divný...při tomhle nastavení na screenech to musí chodit.
Víc asi nepomohu..."projeď" to znovu případně reinstall iTunes a restore iPhone...fakt nevím.
Víc asi nepomohu..."projeď" to znovu případně reinstall iTunes a restore iPhone...fakt nevím.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
-
A co se stane, kdyz nastavis manualni spravu multimedii (Manually manage music and videos) a zvolene video pretahnes rucne do iPhonu? Zahlasi to nejakou chybu?