Jelikož je tato sekce ovšem možném, tak vás možná trochu pobavím
Dneska jsem byl nakupovat v obchodním centrum na Chodově. Uviděl jsem tam u jednoho sloupu dotykovou Informační mapu. Nevšiml bych si jí kdyby na mě nesvítil velký červený křížek a v pozadí windowsácký podklad. Vyndal jsem tedy svůj iPhone a pokusel jsem se vám to vyfotit. Pak jsem přistoupil k této dotykové tabuli a mým dalším zděšením, že nic bohužel nešlo zmáčknou. Microsofte tak sakra už s tím něco udělej!
Obrázek
Obrázek 2
Obrázek 3
Informační mapa v Chodově - aneb spolehlivost Windows
-
- Starý pes fóra :)
-
- Administrator
Re: Informační mapa v Chodově - aneb spolehlivost Windows
doufám že tyhle hlášky se mě nebudou týkat
za zkušenosti vím že pokud nezasviníš windows vším možným fungují normálně
za zkušenosti vím že pokud nezasviníš windows vším možným fungují normálně
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
-
- Starý pes fóra :)
Re: Informační mapa v Chodově - aneb spolehlivost Windows
Microsoft s tim uz neco udelal .. ja pouzivam sve dve pracovni PC priblizne 10 hodin denne (o vikendech o neco mene, ale jen o neco ;) ..) a BSOD ci podobne hlasky jsem uz tak dva roky nevidel, ani na WinXP SP3, ani na WinVista :] ..
To ze je nekdo .. nerozumny a snazi se usetrit na hw za kazdou cenu, pripadne instaluje do sveho pocitace kazde svinstvo, ktere se mu dostane pod ruku, to opravdu neni zas az tak uplne problem MS ;) ..
To ze je nekdo .. nerozumny a snazi se usetrit na hw za kazdou cenu, pripadne instaluje do sveho pocitace kazde svinstvo, ktere se mu dostane pod ruku, to opravdu neni zas az tak uplne problem MS ;) ..