Nový iPhone HD
Nový iPhone HD
Měsíc po firmwaru 2.4, tedy 24.4. 2009 půjde na trh iPhone HD. (3. generace)
Táta se zná s jedním američanem, který navrhuje a tak, pracuje v Applu. Má s ním obchodní známosti. Taťka má ájfoun, mě ho hodlá koupit k Vánocům, ale nesmí se dozvědět, že o tom píšu. Snad se to tady nedočte.
Pššt!!!
Zaručené informace na 95% jisté.
Co má být na novém iPhonu HD?
Má být lepší fotoaparát 3,2mpx, větší displej 3,8'' - rozlišení 800x480, natáčení videa, bez modrozubu , širší, hubenější, posílaní mms, videohovory, lepší baterie 1640 mAh, budík ve vypnutém stavu, půjde použít jako modem, GPS navigace , flash,java v Safari; copy,paste; documents ToGo, FM radio, statistika volání, vymazávání jednotlivých zpráv.
A neptejte se od koho to ví, to nesmím říct.
Pište, co si o tom myslíte, rád se pokochám
Táta se zná s jedním američanem, který navrhuje a tak, pracuje v Applu. Má s ním obchodní známosti. Taťka má ájfoun, mě ho hodlá koupit k Vánocům, ale nesmí se dozvědět, že o tom píšu. Snad se to tady nedočte.
Pššt!!!
Zaručené informace na 95% jisté.
Co má být na novém iPhonu HD?
Má být lepší fotoaparát 3,2mpx, větší displej 3,8'' - rozlišení 800x480, natáčení videa, bez modrozubu , širší, hubenější, posílaní mms, videohovory, lepší baterie 1640 mAh, budík ve vypnutém stavu, půjde použít jako modem, GPS navigace , flash,java v Safari; copy,paste; documents ToGo, FM radio, statistika volání, vymazávání jednotlivých zpráv.
A neptejte se od koho to ví, to nesmím říct.
Pište, co si o tom myslíte, rád se pokochám
Naposledy upravil(a) michalvitek dne pát lis 14, 2008 11:03 pm, celkem upraveno 2 x.
-
- iPhone expert
Re: Nový iPhone HD
Zni to zajimave, ale moc tomu neverim. Prijde mi divny to rozliseni, obraz by byl priserne roztahlej (pomer skoro 2:1) No uvidime.
EDIT: Tak jsem to zkusil spocitat pomer je 1,66. No zni to zajimave, uz abych zacal setrit
EDIT: Tak jsem to zkusil spocitat pomer je 1,66. No zni to zajimave, uz abych zacal setrit
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015
Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
crafted by Glimsoft.com
Jó, cena to je další otázka...
Zítra budu taťku prohánět otázkama...
Urtřitě to ale nebude ,,Half the price, twice the fast''
Zítra budu taťku prohánět otázkama...
Urtřitě to ale nebude ,,Half the price, twice the fast''
-
- Starý pes fóra :)
Zaujimave... mam teraz prvu generaciu a rozmyslam ze prejdem na vianoce na iP 3G ale ak je toto aspon z casti pravda tak by som pockal na iPhone HD
dodo
dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Magic Mouse
Já o tom taky přemýšlím.
Naposledy upravil(a) michalvitek dne pát lis 14, 2008 10:24 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- iPhone expert
Ja jsem mel na konci prazdnin obdobi, kdy jsem byl o prechodu na 3G temer jiste rozhodnuty. Pak jsem se ale dozvedel skutecnost s praskajicima kritama a s lacinym provedenim, takze jsem si radsi nechal "jistotu". iPhone HD zni zajimave, zajimalo by me ale jak by to udelali s aplikacema z appstoru, museli by asi zalozit novej appstore pro iPhone HD No kazdopadne setrit uz zacnu a pak uvidim.
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
crafted by Glimsoft.com
crafted by Glimsoft.com
Nový appstore dělat nebudou, proč? Vždyť to je i pro iPody touche, tak proč by to nemohlo být pro nový iphone HD?
Naposledy upravil(a) michalvitek dne pát lis 14, 2008 10:24 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- iPhone expert
No treba protoze by mel vetsi rozliseni nez iPhone nebo iPhone 3G? (iPod Touch ma take stejne rozliseni jako iPhone)
EDIT: Nechci delat chytryho, ale v pravidlech FAQ je, ze nemas citovat prispevek kdyz pises hned za nim, tak si to kdyztak oprav tlacitkem upravit, nez te zprcne nejakej moderator
EDIT: Nechci delat chytryho, ale v pravidlech FAQ je, ze nemas citovat prispevek kdyz pises hned za nim, tak si to kdyztak oprav tlacitkem upravit, nez te zprcne nejakej moderator
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
crafted by Glimsoft.com
crafted by Glimsoft.com
-
dodo_mt píše:Zaujimave... mam teraz prvu generaciu a rozmyslam ze prejdem na vianoce na iP 3G...
toto si myslel len zo srandy ? vsak ...skus z otca vymanit aspon orientacnu cenu ....a vypadato ze manzelka sa bude na vianoce uspokojit s ponozkami
Říká: nebuď zvědavej, budeš brzo starej.
Takže to asi ví. No, zkusím to jindy.
Takže to asi ví. No, zkusím to jindy.
-
Moj nazor je: fake. Nikto nemoze vediet co bude v Apple nove. A nie to o tom rozpravat aj ked to vie. Cize podla mna fake.
Ale ak to vyjde tak budem len a len rad. Pretoze iPhone 3G sa mi nepaci, mozno bude HD iPhone (comu neverim, ze vobec bude) stat za kupu
Aky ma Tvoj tata nick na tomto foru? Mozno sem chodi
Ale ak to vyjde tak budem len a len rad. Pretoze iPhone 3G sa mi nepaci, mozno bude HD iPhone (comu neverim, ze vobec bude) stat za kupu
Aky ma Tvoj tata nick na tomto foru? Mozno sem chodi
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
No, nevím o tom. Každopádně to fake není. V tom Applu jsou možná dobře placeni, ale svým nejlepším obchodním partnerum to možná řeknou. A když to obchodní partner řekne synátorovi a synátor to začne rozepisovat na foru, potom si to přečte redaktor mobilmania.cz, udělá z toho článek z toho se můžou vyklubat ještě pěkný věci.
-
A hlavne problem pre Teba
Bodaj by si mal pravdu. Bolo by to pekne potesenie a darcek k dalsim statniciam
Bodaj by si mal pravdu. Bolo by to pekne potesenie a darcek k dalsim statniciam
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
-
- iPhone expert
Uz o iPhonu HD pisou i jinde:
http://www.theiphoneblog.com/2008/10/10 ... d-in-2009/
http://www.intomobile.com/2008/10/23/ap ... nline.html
http://www.mactropolis.com/rumors/possi ... n-the-way/
http://www.pmptoday.com/2008/10/24/rumo ... iphone-hd/
http://www.phonesreview.co.uk/2008/10/2 ... n-its-way/
Ze by to byla opravdu pravda
http://www.theiphoneblog.com/2008/10/10 ... d-in-2009/
http://www.intomobile.com/2008/10/23/ap ... nline.html
http://www.mactropolis.com/rumors/possi ... n-the-way/
http://www.pmptoday.com/2008/10/24/rumo ... iphone-hd/
http://www.phonesreview.co.uk/2008/10/2 ... n-its-way/
Ze by to byla opravdu pravda
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
crafted by Glimsoft.com
crafted by Glimsoft.com
-
- Mírně pokročilý
Proboha jak muze byt nekdo tak naivni ..
-
- iPhoneHolik
Po zkusenosti s iPhone3G a pokud bude kvalita dilenskeho zpracovani tak mizerna zadny dalsi iPhone nechci
Az budu mit jistotu ze "kontrolori" z apple vleteli na cinsky foxccon,zlepsili vystupni kontrolu a zkvalitnili dodavatele mechanickych dilu,budu o nem uvazovat,jestli to neni fake.
Zajimave ze v cine si nechavaji montovat snad vsichni svetovi vyrobci ale neslysel jsem a nesetkal jsem se s mobilem ktery by mel negative black na displeji,upadavaly tlacitka ci samovolne praskal la na krytu,vy snad ano?
Je v te tovarne vubec nejaka vystupni kontrola kdyz muzo vylezt takove zmetky ktere nejaky nestastnik chyti
Az budu mit jistotu ze "kontrolori" z apple vleteli na cinsky foxccon,zlepsili vystupni kontrolu a zkvalitnili dodavatele mechanickych dilu,budu o nem uvazovat,jestli to neni fake.
Zajimave ze v cine si nechavaji montovat snad vsichni svetovi vyrobci ale neslysel jsem a nesetkal jsem se s mobilem ktery by mel negative black na displeji,upadavaly tlacitka ci samovolne praskal la na krytu,vy snad ano?
Je v te tovarne vubec nejaka vystupni kontrola kdyz muzo vylezt takove zmetky ktere nejaky nestastnik chyti
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
Nu, dobrá. Asi to tady píšu na nic. Nikdo tomu stejně nevěří. Naštval jsem se a nebudu tady nic psát. Leda, když mi někdo napíše na mail a uvidím, že ho to zajímá.
pozn.mod.rony: staci hodit spojenie 'iphone hd' do google a dozviete sa asi tak to iste ako od "insajdera" vitka
pozn.mod.rony: staci hodit spojenie 'iphone hd' do google a dozviete sa asi tak to iste ako od "insajdera" vitka
-
- iPhoneHolik
Nikdo te nenuti sem neco psat,zalezi na tobe a byt tebou koupi iPhone si mooooc dobre rozmyslim.Procti tuto sekci a uvidis proc to pisi.
-
- Mírně pokročilý
Jsi schopny mi ted hned vypsat sek na 50 000Kc, ktery nabude platnosti pokud iPhone HD bude vymysl?
-
WindowsMobile postavil svou Touch sérii na jasné inspiraci iPhonem a že by se naopak potencionální iPhone HD shlédl v nejnovějším HTC Touch HD?
Zajímavé,no..
Zajímavé,no..
Galaxy Note 20 Ultra 5G Mystic White [QS 865+] | Samsung Galaxy Watch 3 | Galaxy Buds+ White
-
- Moderator fóra
michalvitek píše:Nu, dobrá. Asi to tady píšu na nic. Nikdo tomu stejně nevěří. Naštval jsem se a nebudu tady nic psát.
Tak to je konečně něco rozumného, cos teď napsal.
-
- Mírně pokročilý
Hmm... Něco o novém iPhone začíná prosakovat. A znáte to... Apple vždycky někde upustí "tajnou" informaci. A pak to jede...
Ale iPhone HD to určitě nebude... Rozhodně nebude iPhone měnit celé rozlišení. Vždyť byl nedavno uveden jako platforma. A v Apple by byli blbci, kdyby hned zahodili veškerou kompatibilitu. Tím by ho jako platformu pohřbily.
Stejně tak komicky působí absence BT. Apple chce mimo jiné dobývat i firemní prostředí. A tam se headsety prostě často používají Všichni znáte takové ty lidi, co musejí být neustále napřímu, i za volantem, a podobně Vynechání podpory BT headsetů si Apple nemůže dovolit.
Zkrátka a jasně... Myslím, že je to nesmysl. Žádná senzace se nekoná...
Ale iPhone HD to určitě nebude... Rozhodně nebude iPhone měnit celé rozlišení. Vždyť byl nedavno uveden jako platforma. A v Apple by byli blbci, kdyby hned zahodili veškerou kompatibilitu. Tím by ho jako platformu pohřbily.
Stejně tak komicky působí absence BT. Apple chce mimo jiné dobývat i firemní prostředí. A tam se headsety prostě často používají Všichni znáte takové ty lidi, co musejí být neustále napřímu, i za volantem, a podobně Vynechání podpory BT headsetů si Apple nemůže dovolit.
Zkrátka a jasně... Myslím, že je to nesmysl. Žádná senzace se nekoná...
-
- iPhoneHolik
Nechapu proc by tam cpali HD rozliseni ci 800x600???
Jaky by byl proboha prinos? 480x320 je naprosot dostacujici a lepsi displej na trhu nenajdete
Jaky by byl proboha prinos? 480x320 je naprosot dostacujici a lepsi displej na trhu nenajdete
-
no vyskusajte si dat do google iphone HD a uvidite kolko stranok vam vyskoci.....bola by velka skoda nedozvediet sa nove info ako co bude fungovat ...prosim ak maz este nejaku chut ozvo sa mi aspon cez pm
-
ygy píše:dodo_mt píše:Zaujimave... mam teraz prvu generaciu a rozmyslam ze prejdem na vianoce na iP 3G...
toto si myslel len zo srandy ? vsak
Co sa ti nezda? Ak bude dobry pausal tak ho beriem hned a ak sa mi nebude zdat tak ho hned obratom predam a necham si svoj "starucky".
dodo
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
-
- iPhoneHolik
Procti trochu sekci HW a zjistis proc iPhone3G NE....abys pak nelitoval.
Ja uz jsem z iPhone3G Manie celkem vyleceny a pravdepodobne se ho do konce roku zbavim
Ja uz jsem z iPhone3G Manie celkem vyleceny a pravdepodobne se ho do konce roku zbavim
-
Ako pisem po precitani vlakien tu na fore sa rozhodnem...ci ano ci nie... ale na prvu generaciu nedam dopustit! Na tu mi "nesahaj"
dodo
dodo
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
-
ygy píše:no vyskusajte si dat do google iphone HD a uvidite kolko stranok vam vyskoci.....
... no ak toto je u teba ukazovatelom, nakolko je to realne ... skus si zadat do google "iphone nano" alebo "iphone shuffle" a uvidis kolko odkazov ti vylezie ... a to ho mali spustat tieto vianoce ..
-
presne tak mi prvy generanti musime drzat spolu a nepustit sa nasich "the best iphones"
-
dobre povedane
-
- iPhoneHolik
No ja jsem popravde z te iPhone manie uz tak nejak vyleceny a po zkusensoti s 3G verzi uz zadneho nastupce nechci.
LITUJI TOHO ZE JSEM VYHODIL 12K ZA CINSKOU HRACKU MIZERNEHO ZPRACOVANI,nevim proc bych mel Apple v pripade ze bude nastupce jakkoliv podprovat,kdyz nejsou schopni s zajistit patricnou kvalitu a vystupni kontrolu v cinskem foxconnu.Mozna by neskodilo presunout vyrobu jinam treba TW nebo zmenit dodavatele mech. soucasti,ale proc kdyz to je tak levne ze???
Vyrobni cena iPhone3G je jeste nizsi nez u predchudce mezi 174-200 USD a kvalita podle toho vypada.
LITUJI TOHO ZE JSEM VYHODIL 12K ZA CINSKOU HRACKU MIZERNEHO ZPRACOVANI,nevim proc bych mel Apple v pripade ze bude nastupce jakkoliv podprovat,kdyz nejsou schopni s zajistit patricnou kvalitu a vystupni kontrolu v cinskem foxconnu.Mozna by neskodilo presunout vyrobu jinam treba TW nebo zmenit dodavatele mech. soucasti,ale proc kdyz to je tak levne ze???
Vyrobni cena iPhone3G je jeste nizsi nez u predchudce mezi 174-200 USD a kvalita podle toho vypada.
Kdyby jsi mel iPhone 2G, mluvil by jsi jinak. Nemuzu si ho vynachvalit, fakt slape jak hodinky... Akorat jedina vytka je ten jack na sluchatka, takze bud prechodka nebo ty jablecny
-
- Host
Už měsíc tu brouzdám po stránkách a přemýšlím jestli koupit nebo ne... Myslím si, že ten klučina dělal něco podobného. Sepsal si, co "všechno" ostatním lidem chybí a pak to sem vypsal jako nový iphone. To je můj názor a mé postřehy. Že by měl najednou všechno, po čem si lidi stýskají? A navic, proč by mu tatínek kupoval "stary" iphone pod stromeček, když bude nový...
-
mno ono neni ani iste ci bude novy su to len dohady ktore su iba v papirochj ...mozno bude o rok o rok a pol to nitkdo netusi
2ondreas :ja mam vsetky jeky orezane
2ondreas :ja mam vsetky jeky orezane
serb píše:michalvitek: Co ty si za decko...
Ad Zpetna kompatibilita: rekneme, ze to je neco, na co se v Apple zretel nebere. Neni treba jit prilis do historie, pri prechodu z iPhone prvni generace na iPhone 3G byla k zahozeni vetsina prislusenstvi. Vsechny vyrobni spolecnosti se mohly vztekat, ale to je tak vsechno. Pokud se Jobs rozhodne zvetsit display respektive rozliseni, pak je z toho v podstate nova obchodni prilezitost i pro developery aplikaci v AppStore (za dalsich $99 dostanete certifikat iPhone HD developer a muzete si snadno vasi aplikaci prebuildovat a prodat znovu jako novou).
Hele, co on říká, to není jistý. Jsou to jen nápady na návrh nového iPhonu. Každopádně vidím, že to některý lidi zajímá, budu o tom pasat dál, sorry Beavers...
Gekko gecko píše:No ja jsem popravde z te iPhone manie uz tak nejak vyleceny a po zkusensoti s 3G verzi uz zadneho nastupce nechci.
Chápeš, jseš jeden z menšiny, kterému se to stalo...ta menšina je sice početnější, ale co. My víme že už se ti iphone nelíbí, tak prosímtě ostatním nekaž chuť...
edit: já už si přeju nový lyže...počkám si na iphone HD a ten si budu přád k narozkám, mám je měsíc po vydání
edit: jo a iphone HD je zatím taky jenom návrh...