iPhone mini - (mini) recenzia

vše co vás napadne
Odpovědět
whisky96
Starý pes fóra :)

iPhone mini - (mini) recenzia

Příspěvek od whisky96 »

dnes sa mi do ruky dostal tento velmi zaujimavy pristroj s nazvom iPhone Mini
(ospravedlnujem sa za kvalitu fotografii, ale fotil som to 2G iPhonom, nic lepsie som nemal po ruke)

Obrázek

na prvy pohlad velmi zaujimave zariadenie, ktore zaujalo kazdeho, kto predtym drzal v ruke iphone, svojimi sympatickymi rozmermi ...

ale to je tak asi vsetko pozitivne, co sa o nom da povedat. teraz k tym negativam:

- je to cinsky plagiat (snad tu niekto necakal ze by to mohol byt original od Apple?)

- displej ma rozlisenie asi 100x100 bodov a 24 farieb (hrubym odhadom :-)), vyzera dost zle

- GUI je uplne hrozne, DOS oproti tomuto vyzeral privetivo ;-)

- nakolko displej je mensi a prstom sa obycajne netrafite na tu spravnu ikonu, na ovladanie sa pouziva Stylus, ten je vsak skryty (a teraz pozor, stoji to za to) pod krytom baterky, to znamena ked chcete pouzit stylus, musite dat dole spodny kryt

- a predsa este ma napadli 2 pozitiva: 1/ daju sa v nom pouzivat naraz 2 SIM karty 2/ stoji 150 USD

Obrázek

Obrázek

oXyGen

Re: iPhone mini - (mini) recenzia

Příspěvek od oXyGen »

Ale tak nevypadá to špatně :twisted: Má to foťák? :D :D

pacholek

Příspěvek od pacholek »

ikonu camera to ma :) a nekde sem cetl ze tusim 3,2MPix :)

silencer

Příspěvek od silencer »

wow! co je v tom za OS? WM?

oXyGen

Příspěvek od oXyGen »

No tý ikony jsem si všiml taky, ale říkal jsem si jestli tam není jen tak, aby se to co nejvíce podobalo originálu :P

juslik
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od juslik »

mne nezobrazuje ziadne foto :(
Obrázek iPhone 5S Gold
Obrázek iPad 2
Obrázek MacBook Pro 13,3" SSD
Obrázek LED Cinema Display 27"

Lukáš Petr
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Lukáš Petr »

Pockej ty ho mas? :shock:
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015

Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com

terry

Příspěvek od terry »

Podle mě spíše myslel, že se mu na fóru nezobrazují žádné fotky. Pokud ano, tak se ujisti, zda jseš na doméně forum.iphone.cz a ne na drsného záloze, kde by to nemuselo být funkční.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD

ytrewq

Příspěvek od ytrewq »

neni to ten, co v jinem 3d na nej nekdo upozornoval na aukru?

juslik
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od juslik »

terry píše:Podle mě spíše myslel, že se mu na fóru nezobrazují žádné fotky. Pokud ano, tak se ujisti, zda jseš na doméně forum.iphone.cz a ne na drsného záloze, kde by to nemuselo být funkční.

som na normalnom som na PC a nezobrazuje mi ziadne a namiesto toho vypisovania by si radsej rovno mohol tie foto dat niekde inde

dik
Obrázek iPhone 5S Gold
Obrázek iPad 2
Obrázek MacBook Pro 13,3" SSD
Obrázek LED Cinema Display 27"

terry

Příspěvek od terry »

Jistě a nechtěl by si rovnou, abych ti to poslal na mail nebo něco takovýho? Já jsem se snažil někomu něco vysvětlit a tobě pomoci s problémem a ty mě místo toho pošleš někam a nakážeš mi, abych ti je milostivě dal někam jinam. Prosím na konci příspěvku to skutečně nespraví.

Skutečně nechápu chování některých lidí. Pokud bude někdo od té dobroty, tak ať ti obrázky hodí jinam, já to rozhodně nebudu.

rampa.mekkvak

Příspěvek od rampa.mekkvak »

co to je za blbost..?? to neni od apfelu, ne? kdo to vyrábí..?

mmhardky

Příspěvek od mmhardky »

No ta schopnost mat v nom 2 sim by sa mi zisla aj u normalneho Iphone. Menim ich prakticky kazdy den (Slovensku a Rakusku). Stalo som nedosiel na to ako niekde prakticky nosit spinku aby bola po ruke a nestratila sa...

Design
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Design »

Koukám že už asi nebude platit "zlaté ručičky české", protože ti malí frajeři jsou fakt sikulové a okopírují snad cokoliv.
Practice makes perfect
Twitter @Gabrieluss

jollyjoker

Příspěvek od jollyjoker »

Zajimala by me cena a kolik se takovejch veci proda :)

shauriq
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od shauriq »

mmhardky píše:No ta schopnost mat v nom 2 sim by sa mi zisla aj u normalneho Iphone. Menim ich prakticky kazdy den (Slovensku a Rakusku). Stalo som nedosiel na to ako niekde prakticky nosit spinku aby bola po ruke a nestratila sa...

predsa zapichnuty spendlik v opasku. .alebo v putku co drzi opsok.. jednoduche. .ucelne.. pouziva sa uz roky

Semtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Semtex »

no prodava se pravdepodobne jen v Cine, jako vetsina plagiatu, protoze mimo cinu to asi moc vyvazet nejde.....
iPhone 4S 16GB fw 6.1.3, O2 tarif Bronz + neomezeny data za 150,-
http://ocarina.smule.com/my/ocarina/user/semtex/

ajfonista

Příspěvek od ajfonista »

pre mmhardky a ostatnych : ja nosim spinku na SIM na klucoch, a mam ju tym padom stale pri sebe ako iphone doklady penazenku a kluce.

aby som nebol OT, tak ty cinanci nie aby to zvecsili, alebo okopcili rovnake, ale oni to zmensia, aby sa to horsie stlacalo. Ved cim vecsi display, tym lepsia citatelnost, aj iphone by mohol mat kusocek vecsi displayik :)

Myslim si ze era miniaturizacie niektorych veci uz dospela do krajnosti, teda aspon na dlhsiu dobu, a napr. zobrazovacie jednotky ci uz na tv, pc, alebo mt sa zvecsuju :)

Urcite sa tento shit bude predavat s velkou predajnostou po celom svete po benzinkach a dialnicnych odpocivadlach ako iphone a vela ludi naleti a kupia to pre deti a potom sa im bude niekto smiat :lol:
Poznam z osobnej skusenosti takych, co pokupili vseliake napodobeniny, narehotal som sa dost a neviem kedy sa ludia poucia, a budu kupovat zariadenia od autorizovanych predajcov a nie na ulici :)

terry

Příspěvek od terry »

OT: @ajfonista

Zvětšovat displej na iPhone? :shock: Vždyť takhle velký displej má malokterý telefon a navíc už takhle je iPhone fakt velký telefon a už nyní si ho kvůli tomu spoustu lidí nekoupí. Zvětšovat už ne.

domca456

Příspěvek od domca456 »

Ja kdyz sem videl tu prvni fotku tak sem facht veril ze je to od applu ale az sem videl ty ostatni tak sem malem spadl ze zidle vsichni tak chteji napodit iphone ze to jde az do extremu :roll:
PS:kdyz se divate v pulce na to video jak si tam pousti tu muziku tak de videt jak se to snazil otocit,ale obraz se neotocil s toho plyne = zadnej akcelerometer :lol: a kdyby ste rikali ze to otocil podruhe a mu se to pretocilo tak tam predtim neco zmackl takze fake pokus.

ajfonista

Příspěvek od ajfonista »

terry píše:OT: @ajfonista

Zvětšovat displej na iPhone? :shock: Vždyť takhle velký displej má malokterý telefon a navíc už takhle je iPhone fakt velký telefon a už nyní si ho kvůli tomu spoustu lidí nekoupí. Zvětšovat už ne.

Pisal som, ze zvecsit konstrukciu iphonu, aby bol o 5 cm vecsi z kazdej strany a tazsi o 250 g, :?: lebo to tam nikde nevidim :!:

Myslel som, ze by mohol byt vecsi display konstrukcne, ze by sa do nastavajuceho iphonu vosiel vecsi a rozmery pristroja by sa nezmenili :)
Ja by som v tom prinos videl, dalo by sa mozno na sirku aj na vysku o 1 cm sledovat vecsie video a photo, viac ikon na springboarde atd.

No zase OT :!: :lol: Musim sa polepsit :!:

A k veci: Aj tak si myslim, ze ten miniIph0ne je urceny pre skupinu ludi, ktori radi nakupuju na parkoviskach :lol:

Semtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Semtex »

kdyz je tu rec o vetsim displayi, tak zrovna vcera sem cetl clanek, kde se psalo, ze Apple chysta na pristi rok Mininotebook... ci tak neco s 3g. A dnes sem v iStylu dal do reci s prodejci a doslo i na tohle. A tam me rekli ze se o tom uvazuje uz delsi dobu a ze je mozny ze to bude neco jako tablet, proste nejaky jen LCD monitor 7-11" bez klavesnice, hodne placaty kde se asi pichnou sluchatka a muze se kecat...
To by byla docela pekna vecicka ne? Zas by Zlutaci a ostatni firmy bez fantazie a ochoty jit do neceho .... rekneme Revolucniho...
iPhone 4S 16GB fw 6.1.3, O2 tarif Bronz + neomezeny data za 150,-
http://ocarina.smule.com/my/ocarina/user/semtex/

Lukáš Petr
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Lukáš Petr »

to rampa.mekkvak: Uz v prvnim prispevku se pise, ze je to cinska napodobenina, tak nevim no :lol: Jinak table MAC by byl zajimavej, ale myslim si ze cena macbooků je stejne pro vetsinu lidi moc vysoka, a tablet bude urcite jeste drazsi...takze z toho vypliva, ze to je na .....
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015

Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com

terry

Příspěvek od terry »

MacBooky už nejsou zdaleka tak drahé jako bývaly a řekl bych, že teď ty nové už mají cenu celkem přívětivou. Kdyby byly tak o dva tři tisíce levnější, už si nemůžeme stěžovat.

Každopádně o tabletu se spekuluje už delší dobu a spousta lidí by ho chtěla. Bylo by to něco mezi iPhonem a MacBookem, s dotykovým displejem. Šlo by o to, jak by to Apple vymyslel. Každopádně si myslím, že by to bylo celkem žádáné. Například do vlaků a dalších cestovních prostředků by to bylo super. Nebo pro různé kreslení apod.

dEaTHMagNetiC

Příspěvek od dEaTHMagNetiC »

tak jsem koukal na par videii na youtube a je tam plno napodobenin iphonu nechapu ze si to nekdo muze koupit uz z toho videa je videt jak se vse seka a nejde a co se tyce vzhledu tak taky hnuj ,kdyby na to aspon necpali jeste znacku apple :roll:

Diablo

Příspěvek od Diablo »

Tento pristroj bych zhodnotil (slusne) pohouhymi dvema slovy .....

Ne, Děkuji .... (ani kdyby mi to nekdo nabizel zdarma) :)

DaggyMAC

Příspěvek od DaggyMAC »

Mne sa to celkom paci. Ako druhy telefon pouzivam starsiu nokiu a takuto srandu mat, je celkom fajn. Ked to je dual sim, to by som mal orange aj O2 stale aktivne. Aj tak nosim so sebou iba iPhone a ta Nokia je ako pevna linka stale doma na stole.

Neviete kde sa ta takato sprostarna kupit? Len pre zaujimavost. :D

Almi

Příspěvek od Almi »

OT: skus na eBay, tam je kopa tychto cinskych napodobenin 8)
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz

JC_Gucci

Příspěvek od JC_Gucci »

ajfonista píše:Pisal som, ze zvecsit konstrukciu iphonu, aby bol o 5 cm vecsi z kazdej strany a tazsi o 250 g, :?: lebo to tam nikde nevidim :!:

o 5cm z kazdy strany? A nosit ho budes v krosne?

DaggyMAC

Příspěvek od DaggyMAC »

Hmm, ma to niekto na predaj? Celkom haluz je to.
Poslite mi SZ....

sokolino
Host
Host

Příspěvek od sokolino »

Tak som tento "mini" drzal v ruke. Kamarat si ho doniesol z Thajska. Funguju mu
obe sim, ale to je asi vsetko co funguje. Dotykovy displej reaguje tak na treti dotyk, klavesnica je priserne mala, na prsty zabudnite a stylusom som klikol na pismeno a napisalo vzdy vedlajsie. Kamarat ma poprosil aby som mu nastavil MMS-ky. Ja ze podla mojho iPhonu to nastavim...omyl. Tak som mu ho vratil s tym, ze je "fasa", ale ja zostanem pri jablkovom 8)
iPhone 3.1.3 JB, iPhone 3G 4.2.1 JB, iPhone 3GS 6.1.2 JB, iPhone 4 6.1.2 JB, iPhone 5 7.1.2

Lukhin

Příspěvek od Lukhin »

Treba se dockame Nana, ale jsem spokojenej s tom co mam. Na zadnim krytu je pekne stopka jablka :))

pharlap

Příspěvek od pharlap »

Co na to rici..?? Fake, podvod a made in China. ja nerikam, ze se dily na iPhone nevyrabeji v Cine, ale tahle nafouknuta bublina kolem iPhone nano by mohla splasknout. V jinem vlakne je jiz dokonce citace oficialniho vyjadreni Apple.
P.S. V Cine vam udelaj i hodinky s vodotryskem.. :D Co na tom ze na nich neuvidite cas a na zadech budete muset nosit zasobni nadrzku s vodou :D

Odpovědět