zamrazilo mi hned

vše co vás napadne
Odpovědět
drowzee

zamrazilo mi hned

Příspěvek od drowzee »

zdravim komunitu a smeruju rovnou s problemem kterej se mi dneska stal, za jakoukoliv radu nebo spis pozitivni myslenku budu moc rad, mam totiz pristroj nove takze mi docela zatrnulo...

k veci, na iPho. sem ukazoval kolegovi mapy, zapl sem lokalizaci a po nejakem case aniz by se kruh ktery znaci lokalitu kde se nachazite neustal (resp. nedokoncil usmeronovani vasi polohy) vypnul aplikaci protoze mi nasledovne volal clovek, pri hovoru prisla sms od jineho znameho, po konceni hovoru sem misto na displeji zmackl tlacitko na iphonu (to jediné, omluvte moji dezinformaci)
a iPhone se vypnul, po nejake dobe zamrazilo, ponevadz mi pristroj doslova nereagoval na jakekoliv vzkriseni, zkousel sem ho porad zapnout ale jakoby nereagoval, baterie nabita. no dostal sem se domu a letel k zasuvce abych ho nabil (nebyl sem si jistej jestli byl pred tim nez se vypnul nabitej) nereagoval ani pri nabijeni kdyz sem se ho snazil zapnout. sedl sem k pocitaci napojil ho a cekal, v iTunes se mi objevil, zadny problem, a po nejake dobe se nakonec sam zacal zapinat (na displeji klasicke nacitani) a pozadoval ode mne PIN, nasledovne normalne funguje.....
timhle doufam ze ne az tak prapodivnym vypravenim jak se mi zda, se vas chci zeptat, co to mohlo zpusobit. pripomnelo mi to vypadek kompa, takovy to zamrazeni a nasledovna neaktivita. mel sem dulezity hovory a vervomoci ne a ne se zapnout, verte uz sem ho chtel hodit o zed :D

drow

presun s bazaru. Almi

Julek
Administrator
Administrator

Re: zamrazilo mi hned

Příspěvek od Julek »

k tomu se dá napsat snad jen že jsou věci mezi nebem a iphonem o kterých nemáme ani páru .. hlavně že ti to zase funguje ..

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

scorpi
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od scorpi »

A ty nám tu informaci chceš prodat, že je v bazaru? :lol:

spachal_tmp
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od spachal_tmp »

iPhone to obcas nekomu (vcetne me) udela, ze nereaguje na zadne tlacitko. Ale je na prijmu. Dodnes nevime, cim to je, ale pomoc je jednoducha, staci jej prozvonit a odemknout. Pak zase slape jak ma. Da se tomu trochu predchazet pravidelnym restartem telefonu, mne se osvedcilo jednou tydne.

Pokud to je jina chyba, muze byt, pokud se bude opakovat casteji, reklamace.

drowzee

Příspěvek od drowzee »

spachal_tmp - v mym pripade se telefon jakoby vypnul (on se i nejspis vypnul kdyz po mne pak pozadoval pin)a nereagoval na nic, takze se mi dovolat nemohl nikdo. jo sem rad ze funguje, ale crashe takovyho typu nemam v lasce

edit- omlouvam se za umisteni tematu do bazaru

Odpovědět